Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2017 19:20

kempesmario написа:Синчец страхотен е малкия Дани Начев. Но повече ме притеснява, че ще ни го откраднат. Както откраднаха този https://www.vbox7.com/play:00e391c38c . Марк Емилио Папазов вече е в Пескара Италия :(

Марк също е страхотен талант, но доколкото знам, родителите му заминаха да работят в Италия. Никой не го е откраднал.
Не искам да подценявам с този пост другите деца, тези от 2003 са бъкани от талант, въобще в наборите ни под 2000 има много деца с перфектна техника и добра физика. От тях зависи дали ще се реализират.
Доста деца в школата имат физика и техника, сходни с тази на Дани. Някои са по-бързи и по-технични. Но той е безценен като пост. Това е природно надарен конструктивен халф, погледът му над играта и позициите на съотборниците, пасовете му са уникални. Именно такива играчи са огромна рядкост навсякъде, и за това са толкова ценни. Аз не знам дали ще се реализира като играч, но да не го направи с толкова много изсипано отгоре ще е грехота!
Ако всичко върви добре, след 3-4 години ще е при мъжете. Там ще са и деца от U 15, а те са първите от новата генерация на школата ни. Трябва да устискаме още няколко години, после наистина ще е по-лесно...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 яну 2017 19:40

Сега май ще разбият и централната двойка защитници заради новия :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 яну 2017 19:53

mikata написа:Сега май ще разбият и централната двойка защитници заради новия :roll:

По-скоро ще го пробват за бековете ....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 яну 2017 19:57

ЕМИЛ написа:
mikata написа:Сега май ще разбият и централната двойка защитници заради новия :roll:

По-скоро ще го пробват за бековете ....

На Ал. Александров му изтича договора и май лятото се маха,то и на Сашо Александров (Алвеша) му изтича :roll:
Може да играем с трима централни като Челси на Спас ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2017 20:08

За цент. защитник може и да стане, ама за бек ще е повече от смешно да сложим такъв дългуч. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
charcoal
Контакти:

Мнениеот charcoal » 09 яну 2017 20:22

Новият не ми вдъхва много доверие..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r6ngIIfZ2Gc[/youtube]
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 09 яну 2017 20:36

Не мога да ги разбера наще - привличат играч за позиция дето имаме най-много футболисти.
Ако приемем,че Сандберг се маха,то остават Пиргов,Александров,Лукин и Деян.С този стават 5.Ще умра от смях,ако го налагат като бек.Той ще е най-високия играч в отбора - и да играе бек :)
Между другото за мен е грехота да държиш класен играч като Лукин на пейката.Не само заради заплатата,ами той просто си е най-класния ни защитник.Сигурен съм,че би се справил перфектно като десен бек,при цялото ми уважение към Алвеша.
Доста мачове съм гледал,още от Ботев.Личи си,че е голяма класа.Незнам как още не са се сетили да го пробват в дясно на защитата.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 09 яну 2017 22:43

charcoal написа:Новият не ми вдъхва много доверие..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r6ngIIfZ2Gc[/youtube]

И с право не ти вдъхва доверие. Това клипче е от дебюта му в Русия където прави 2 дузпи. Стоял е предимно резерва...от 17 мача за сезона е играл само в 6. Ако го използват за десен бек...нямам търперие да го видя там. 1.90 бек не бях чувал, обикновено ги търсят в днешно време разни дребни пъргавелки тип Марсело от Реал М. Но да видим.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 яну 2017 08:30

https://topsport.bg/levski/desa-priklyu ... evski.html

Тея са бати идиотите.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 яну 2017 09:13

Леле нашият клуб се управлява от година на година по-зле.

Странен трансфер на 1.9м топола за десен бек, гони се младежки национал на футболна страна (вместо да се даде под наем), няма алтернатива на ляв бек (а Веско вече поиздиша) и единственият що годе по-остър футболист си седи в Перу и ние му казваме ОК седи си там, тука ти е голЕма заплатата.

Да не се чудим защо сме на този хал.

Сега май ни остава да се молим финягата да не ние намазал ските и да последваме покойника ...а песимистично реалистично нещата на там отиват.

ПС Ако Синчеца е прав (а дано) ако устискаме някоя друга година може и да се вдигнем леко с децата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”