vaskonti написа:Old_death написа:vaskonti написа:Кажи за Генов, не ми бягай по тъча.
Ти кажи за ЕКТ , а не спринтирай по аут линията !
Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?
Много добре знаеш за какво става въпрос . Ти каза , че ЦСКА няма да играе в ЕКТ , ако се класира за тях . Попитах те , дали си готов да се закълнеш в това . Толкова ли е сложно за разбиране ?
Мнениеот Old_death на 08 Яну 2017, 19:42
vaskonti написа:
Altarf написа:
vaskonti написа:
Ще ти запука точно в момента, в който ЦСКА-София се "класира" за ЕКТ. Тогава ще видиш дали мнението на УЕФА няма значение.
Аз не разбирам ти какво очакваш. Какво ще е мненито на УЕФА?
И вече ти обясних, че не ме интересува. УЕФА е организатор на футболни турнири, а не администратор на история. Като ми каже УЕФА, че сме нов клуб, аз ще взема да се разплача...Все едно, че организаторът на футболни турнири ми е по-важен от собствената ми оценка, пристрастия и от оценката на общността ни - ясно и категорично заявена.
Не ставай смешен. Ако някой трябва да се съобразява с нечие мнение, това е УЕФА.
Да бе, ок. Ганчев се консултира с УЕФА само за да угоди на животното, а не щото мнението на централата има значение. Говори ми кой е смешен, говори ми.
Този ЦСКА-София, със сегашния си статут няма да бъде допуснат до ЕКТ, ако ще шампион да стане и да бие сини и зелени с двуцифрен резултат! Точно в тая връзка са консултациите с УЕФА, а не щото животното се бил нацупил! И то ако приемем, че въобще има някакви консултации. Но да приемем, че има.
Говори ми пак кой е смешен, говори ми!
Готов ли си да се закълнеш в това , или пак ти прошепнаха на лични , какъвто бе случая с емблемата на Литекс ?