Страхотен Григор спечели титлата след бой над Нишикори

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Страхотен Григор спечели титлата след бой над Нишикори

Мнениеот BEROE_StZ » 08 яну 2017 17:11

Браво на Григор!
Нека имаме достойнство и да поощрим успеха на момчето!
Победи над 8-я, 5-я и 3-я в ранглистата на АТР в турнира в Бризбън (Бризбейн).
Успехи му пожелавам и в следващите мачове в предстоящия турнир на открито първенство на Австралия.
.................................
Останаха 5-6 имена на спортисти, които дават повод да се говори за България по света и все ще търсим кусури...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 яну 2017 17:41

powerful написа:Ей жалкар, обясни ми кво значение вмомента Григор на кое място е ? Аз хващам бас , че до 6 месеца ще е в топ 10, а до края на годината в топ 6. Сигурни 3 последователни победи на тенисисти от 10 е нищо кой знае какво ,нали?

Върни се пак, прочети какво съм цитирал, какво съм написал и си изтрий поста след това, защото няма нищо общо с това, което съм коментирал.

Извинявам се много, че припомням неудобната истина, че Федерер не е играл тенис от края на юли, което е единственият фактор да е на тази незавидна за него позиция. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 08 яну 2017 17:43

1982 написа:
powerful написа:Ей жалкар, обясни ми кво значение вмомента Григор на кое място е ? Аз хващам бас , че до 6 месеца ще е в топ 10, а до края на годината в топ 6. Сигурни 3 последователни победи на тенисисти от 10 е нищо кой знае какво ,нали?

Върни се пак, прочети какво съм цитирал, какво съм написал и си изтрий поста след това, защото няма нищо общо с това, което съм коментирал.

Извинявам се много, че припомням неудобната истина, че Федерер не е играл тенис от края на юли, което е единственият фактор да е на тази незавидна за него позиция. :lol: :lol: :lol:

Изобщо не ме интересува кой не е играл и коя позиция е в момента Григор. Аз мога да се хвана с теб на бас за каквото пожелаеш, че ако Григор задържи тая игра в края на годината ще е в топ 3!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 яну 2017 19:16

Като не те интересува, защо се драпаш ?! :lol: :lol: Човекът е написал нещо, но е поспестил някои факти, та аз просто ги припомням, на теб във всяко писание ти се привижда плюене по Димитров. :mrgreen: :mrgreen:

Специално заради теб ще напиша моята оценка за представянето на калифорниеца в Бризбън, за да не спекулираш с всяка моя дума. :lol: :lol: Много силен турнир за него, напълно заслужена титла и много престижни победи над Нишикори и Раонич. Грам не омаловажавам успеха му, напротив, признавам го.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 08 яну 2017 22:43

страхотна победа за нашето момче !!! ......да се надяваме че така ще продължава през цялата година ....имам един въпрос към колегите тук ....
абе къде е санди :) .........???? излез бе мишок покажи се жалкар такъв ....

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 08 яну 2017 22:53

Нека си говорим отново след AU,че това е една подготовка за големите и те не го взимат на сериозно(Бризбейн и следващия такъв преди AU).Сигурен съм,че асковския няма да мине 1/8 на AU.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 яну 2017 23:05

Мачът беше на кантар, но нашият се е научил като се срине да се вдигне. Трябва само да спре да се срива и ще е в топ3.

Направи ми страхотен деня!
Да е ясно: това е най-големият успех за българския мъжки тенис за всички времена.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 08 яну 2017 23:31

organzata написа:Нека си говорим отново след AU,че това е една подготовка за големите и те не го взимат на сериозно(Бризбейн и следващия такъв преди AU).Сигурен съм,че асковския няма да мине 1/8 на AU.

Теб омразата ще те затрие скоро

RESPECT
Контакти:

Мнениеот RESPECT » 08 яну 2017 23:54

Великолепна игра на Григор Димитров през цялата седмица и заслужена титла от турнира в Бризбейн. ЧЕСТИТО !
Дано този трофей му вдъхне повече увереност в собствените му сили и да продължава на мачка в същия дух.
Вярвам че следващите му титли са само въпрос на време !

Успех Гриша ! Ние сме с теб !

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 09 яну 2017 00:02

organzata написа:Нека си говорим отново след AU,че това е една подготовка за големите и те не го взимат на сериозно(Бризбейн и следващия такъв преди AU).Сигурен съм,че асковския няма да мине 1/8 на AU.

Да вържем едно басче, за каквото кажеш?? Минимум 1/2 финал !!

Върни се в “Тенис”