ФА Къп - Ливърпул - Плимут (08.01.17)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kileto
Контакти:

Re: ФА Къп - Ливърпул - Плимут (08.01.17)

Мнениеот kileto » 08 яну 2017 21:47

iliev72 написа:Gil аз не съм се сърдил и дори казах , че закъснял със заключването :)
Дори ми се струва , че е доста по-разумно след като приключи мача и на другият ден на всяка тема за мач да и теглиш ключа :)
За ключа и аз съм за.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 08 яну 2017 23:40

На вниманието на реалиста: 255срещу 21 паса /84% срещу 16% владеене на топката. Още ли мислиш,че Ливърпул има куци коне??????Дори и с юношите????? Да кефиш някога но този клуб не го обичаш!!!!!!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 09 яну 2017 10:11

kileto, виж сега моето момче, не си ти човекът, нито някой друг от форума, който може да прецени колко и дали обичам този клуб. Това само аз си го го знам. Нито ме знаеш, нито ме познаваш. Нямаш си представа колко време, нерви, емоции и пари съм инвестирал в любовта си към Ливърпул. Нещо важно обаче трябва да разберете повечето тук: да обичаш един отбор и да си негов верен фен не означава винаги да си доволен. Ако си винаги доволен, значи си овца, без мнение и без свои виждания. Понякога може да си критичен, може да изразиш недоволство от даден мач или футболист или треньорско решение и това не те прави по-малко фен. Карагър например често е критичен, много от легендите на клуба също, но някой ще се осмели ли да постави под съмнение любовта им към Ливърпул?
Конкретно за мача: не ме интересува колко пъти са си подали топката, нито колко са я владяли, нито колко пъти са си избърсали носа. Интересува ме, че не могат да отбележат гол на един полуаматьорски отбор, приличащ на квартално тимче от бивши спортисти. В този отбор има пенсионери, които при всеки спринт карат шофьора на линейката да пали за всеки случай. Сигурно след мача са изпили поне 5 каси бира. Нещо повече, не само не им вкараха, но и сериозни положения не създадоха. Разбирам да са се скъсали от положения, пропуски, малшанс, а то - пълно безсилие. Наистина, има някои момчета, които едва този сезон получават шанс и трябва да им се даде време. Има обаче двамат-тима, които от доста време ги мъчат и нищо не става от тях. Скоро ще почнем да ги разчистваме.
И много моля да не ми говорите глупости, че тези момчета са ни докарали до полуфинал в другата купа. Я малко върнете назад мачовете. Оджо, Гомес и Уудбърн за първи път излизат титуляри, а Стюърд, Еджерия и Арнолд имат по два мача. Да не говорим, че освен втория гол на Уудбърн срещу Лийдс, нито един от головете не е отбелязан от младоците, а от Стъридж, Ориги, Коутиньо, Фирминьо и т.н. Те дори не са избаротили голове, като изключим Груич, който вчера не игра и Арнолд, който подаде за гола на Ориги срещу Лийдс. Това е. Истината е, че ако излезем с това палаво отборче срещу светците, ще ни върнат за онова 1:6 миналата година. Надявам се Клоп да не отпише тази купа и да не пусне повече от двама от тях, най-много трима и то в отделни линии.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 яну 2017 15:40

realist написа: Нещо важно обаче трябва да разберете повечето тук: да обичаш един отбор и да си негов верен фен не означава винаги да си доволен. Ако си винаги доволен, значи си овца, без мнение и без свои виждания.

Сигурно никой не го е разбрал, защото тонът ти е един и същ и като бяхме 14ти с Роджърс и сега, като сме втори с Клоп. Явно твоя начин да си фен е да мрънкаш и да обявяваш 18г лапета с два мача за инвалиди. И тука идва момента, в който "пуберите дето подкрепят отбора от 8г насам" паказват доста повече прогрес от теб. Ти даже не знаеш коя година вдигаме 4тата КЕШ, Г-н Фен N 1. Доста са ти слаби нервичките и на теб, като на онзи тренера. Плюеш поддавайки се на негативни емоции и после 3 дена пишеш фермани да замазваш кашата, като обясняваш, как никой нищо не разбрал от поредната ти доза пумия, която си излял в/у всичко живо свързано с Ливърпул. Айде със здраве и дано някога бъдеш щастлив, Г-н Фен N 1 -
ПП Ей тука ма уби: " Финала беше 83та, за нищо не лъжа" :lol: :lol: :lol:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 09 яну 2017 16:31

Liverpool_EC на 09 Яну 2017 14:40

realist написа:
Нещо важно обаче трябва да разберете повечето тук: да обичаш един отбор и да си негов верен фен не означава винаги да си доволен. Ако си винаги доволен, значи си овца, без мнение и без свои виждания.

Сигурно никой не го е разбрал, защото тонът ти е един и същ и като бяхме 14ти с Роджърс и сега, като сме втори с Клоп. Явно твоя начин да си фен е да мрънкаш и да обявяваш 18г лапета с два мача за инвалиди. И тука идва момента, в който "пуберите дето подкрепят отбора от 8г насам" паказват доста повече прогрес от теб. Ти даже не знаеш коя година вдигаме 4тата КЕШ, Г-н Фен N 1. Доста са ти слаби нервичките и на теб, като на онзи тренера. Плюеш поддавайки се на негативни емоции и после 3 дена пишеш фермани да замазваш кашата, като обясняваш, как никой нищо не разбрал от поредната ти доза пумия, която си излял в/у всичко живо свързано с Ливърпул. Айде със здраве и дано някога бъдеш щастлив, Г-н Фен N 1 -

Явно ще трябва да отговарям на подобни "обвинители" докато Гил не заключи и тази тема. Всеки път едни и същи 4-5 "велики" фенове, които не търпят никаква критика и искат само да венцеславим всеки и всичко, свързани с отбора. Е, г-н "вървежен", както се изрази един друг пубер, по ред на номерата:
1.Коментарите ми сега нямат дори допирни точки с коментарите ми преди 2 години. Тогава целият ми гняв и недоволство бяха насочени към онзи паляк, който някой безумец реши да натресе за треньор на Ливърпул. Е, разбира се и към някои футболисти, които в по-голямата си част, за мое щастие, вече не са част от Ливърпул. В момента аз съм безкрайно щастлив от това, че Клоп ни е треньор, доволен съм от работата му, от стила на игра, от желанието, от развитието на футболистите като цяло и от резултатите и класирането също. Единственото, от което не съм доволен (грях ми на душата) е, че нямаме широчина на състава и смятам, че това рано или късно ще се отрази.
2.Не съм обявил никое хлапе за инвалид от два мача. Напротив, казах, че момчетата, на които се дава шанс за първи път през този сезон, заслужават време и търпение. Честно казано обаче, нито един от тях не виждам да се утвърди в първия състав някога. Преди години, когато откровено псувах НГог, когото и до днес намирам за най-некадърния нападател, който някога съм виждал, такива като теб пак скачаха и пънеха жили. Е, виждаме къде е днес некадърника и кой е бил прав. Истината е, че за толкова години такава гмеж мина през Ливърпул, че ми писна вече. Това, че някой е подписал договор с клуба не означава, че до живот трябва да му се кланям и на всяко некадърно отиграване да ръкопляскам като на партийно събрание.
3.Подмятанията за годината на финала с Рома са чисто заяждане, което показва колко мъничко човече си всъщност. Дребнаво, сприхаво и злорадо. Това, че съм объркал годината автоматично ме изключва от списъка с фенове, а? Само че за разлика от теб, който четеш статистика и наизустяваш години, аз съм съвременник и пряк свидетел на велики моменти като този финал. И много други, за които ти дори не си чел, защото не всичко е факти, дати и резултати, а емоции и изживявания. Да си фен не е да учиш години и събития, това не ти е училището, малкия.
4.Нервите ми са железни и спя като пън :) Не замазвам нищо, просто никога не оставям магарето си в калта. Този форум винаги е бил за мен едно лежерно забавление и в свободното си време драскам по някой ред. Скоро пак ще ме грабне работата и това ще се случва все по-рядко. Аз не съм като някои (няма да визирам), за които този форум е единствения социален контакт и единственото място, в което можеш да си "вървежен".

И последно, вместо да се заяждаш, че някой е объркал някаква дата, поработи върху правописа си. Не те знам кой клас си, но би трябвало да знаеш, че се пише "помия", а не "пумия". И не ми обяснявай, че е грешка при писането, защото "у" и "о" не са едно до друго на клавиатурата.

Айде със здраве и да учиш, че само с дати не става в живота, трябва и грамотност.

Върни се в “Ливърпул”