Великата Барса сдаде първа купа след победа и милион пропус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Великата Барса сдаде първа купа след победа и милион пропус

Мнениеот JohnnieWalker » 14 яну 2010 09:32

igor tomasic написа:Ако поне едната дузпа бяха свирили за Челси колко ли щяха да са :?

Ако първия мач бе влезнал поне едно от многото положения колко щяха да са ?

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 14 яну 2010 09:37

JohnnieWalker написа:
igor tomasic написа:Ако поне едната дузпа бяха свирили за Челси колко ли щяха да са :?

Ти осъзнаваш ли ,че това са 2 различни неща !
Последна промяна от igor tomasic на 14 яну 2010 09:57, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 14 яну 2010 09:44

igor tomasic - като си толкова голям спец вземи напиши един доклад и го пати на Мишел Платини да направят воят отбор директно шампион на всички турнири за всички изминали времена.

Стига с тия дуспи и т.н. Ако имаще нормални рефери и свиреха всичко, което ставаше с краката на Меси, Шави, Иниеста и т.н. дали Челси щеше да събере отбор с резерви и за реванша.

И като си толкова печен и разбираш можеш ли да кажеш кой отбор е бил по-достоен за всички тези 6 спечелени купи от Барса. Но под достоен не някое отборче, което е решило да рита и 90 минути да играе в наказателното си поле и да се надява на случаен гол. Това не е футбол. Може да е всичко друго но не и футбол. Поради тази причина благодаря на Реал за мача на Бернабеу, изляза и се опитаха да играят футбол. За тяхно съжаление не се получи.

И по темата - Барса отпадна да, но това си е повече от нормално. Те държат рекорда на този турнир и не си струва да се потят и заради него все пак заплати трябва да се плащат.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 14 яну 2010 09:54

glarus написа:igor tomasic - като си толкова голям спец вземи напиши един доклад и го пати на Мишел Платини да направят воят отбор директно шампион на всички турнири за всички изминали времена.

Стига с тия дуспи и т.н. Ако имаще нормални рефери и свиреха всичко, което ставаше с краката на Меси, Шави, Иниеста и т.н. дали Челси щеше да събере отбор с резерви и за реванша.

И като си толкова печен и разбираш можеш ли да кажеш кой отбор е бил по-достоен за всички тези 6 спечелени купи от Барса. Но под достоен не някое отборче, което е решило да рита и 90 минути да играе в наказателното си поле и да се надява на случаен гол. Това не е футбол. Може да е всичко друго но не и футбол. Поради тази причина благодаря на Реал за мача на Бернабеу, изляза и се опитаха да играят футбол. За тяхно съжаление не се получи.

И по темата - Барса отпадна да, но това си е повече от нормално. Те държат рекорда на този турнир и не си струва да се потят и заради него все пак заплати трябва да се плащат.

Чакай сега , всеки отбор има право да си избира каквото тактика иска.И все пак да ти кажа ,че това се нарича тактически грамотен отбор!Аз през целия сезон не видях отбор да се противопостави така на Барселона!Ппосто искам да ви кажа ,че не са чак някакъв извънземен отбор и с 2-3 грешки всичко става.И какви са тия глупости ,че те едва ли не сега не се натягат за нищо друго освен да спечелят ШЛ за втори пореден път.Няма такова нещо за мен !По-добре звучи "И те са хора , изморени са след толкова много мачове , нормално е да има лек спад , от колкото те не се напрягат или разни такива !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

haha

Мнениеот haha » 14 яну 2010 11:56

Ами нормално беше да се случи нещо подобно,това не е някаква трагедия,все пак Copa del rey не е най-важният турнир.Дано да спечелите първенството,ще ви стискам палци и в ШЛ след отпадането на любимците ми от Ливърпул. ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 14 яну 2010 12:53

JohnnieWalker написа:

Същтото е с положенията на Реал срещу Барса ако бяха влезли друго щеше да е...нормално, според мен лично Барса не върви нагоре...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 яну 2010 20:06

Е вие какво искате-2 поредна година 6 купи ли 8-) И те са хора,и те грешат-за тях е важно Примера и най-вече ШЛ,другото каквото стане

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 яну 2010 07:17

Аз покрай африканските мачове съм изпуснал този резил, но не се учудвам, след забелязах,че се е чакало на тролея Ибрахимович да вкарва голове.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 15 яну 2010 18:09

Това отпадане ще помогне на барса да се концентрира в първенството и лигата :)

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 19 яну 2010 16:47

Но под достоен не някое отборче, което е решило да рита и 90 минути да играе в наказателното си поле и да се надява на случаен гол.

Няма случайни голове!

Колкото до темата, случва се, рано или късно. Но това далеч няма дa е единствената пропусната купа за тях през тази година. Винаги има срив(или понякога малка криза, но винаги има спад!) след един невероятно успешен сезон! Ще видите, че тази година Бaрса ще го дават по-леко. И не защото те искат така, ами защото няма да могат да одържат да повторят това нещо, което направиха мин година. Нека никoй не ме разбира по грешно, нямам нищо против тях.

Върни се в “Барселона”