Това с юношите е такава заблуда, че на моменти се хиля с глас.
Първия отбор се изгражда с готови съзтезатели, а при юношите ако нещо излезе то е просто добре дошло.
Литекс, какво постигнаха с юноши, едно голямо нищо. Виж ако участваш в едно първенство на олимпийския принцип е вече друга тема.
Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Това с юношите е такава заблуда, че на моменти се хиля с глас.
Първия отбор се изгражда с готови съзтезатели, а при юношите ако нещо излезе то е просто добре дошло.
И аз това повтарям от маса време, но само чета: Славия, та Славия, та Славия!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
mikata написа:С юношите ще бъдем във втората половина на класирането, и пак ням да има хора на стадиона.
Никой не е казал да играем само с юноши. Имаме няколко нелоши играчи, около които да се налагат един по един и малките. Няма да се повтарям, но сериозните попълнения отдолу ще почнат да идват след 3-4 години.
Левски трябва да има поне 3-4 свои кадъра в стартовия списък. И още толкова в резервите.
Това няма да стане утре, но след няколко години, ако някой не осере школата и стратегията там, ще бъде факт.
Търсим нападател, но колко шансове се дадоха на момчето, което се връща от Пирин? Нар се налага като титуляр, а ако Кабов беше налаган 10 мача в първия тим, какво ще се получи, по-лош ли е? Станислав Иванов колко мача беше титуляр?
Така не става. Коприваров, Хичо, Домовчийски, Живко-тази четворка говори ли ви нещо?
С негри ли бихме Оксер, или с тях?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:mikata написа:С юношите ще бъдем във втората половина на класирането, и пак ням да има хора на стадиона.
Никой не е казал да играем само с юноши. Имаме няколко нелоши играчи, около които да се налагат един по един и малките. Няма да се повтарям, но сериозните попълнения отдолу ще почнат да идват след 3-4 години.
Левски трябва да има поне 3-4 свои кадъра в стартовия списък. И още толкова в резервите.
Това няма да стане утре, но след няколко години, ако някой не осере школата и стратегията там, ще бъде факт.
Търсим нападател, но колко шансове се дадоха на момчето, което се връща от Пирин? Нар се налага като титуляр, а ако Кабов беше налаган 10 мача в първия тим, какво ще се получи, по-лош ли е? Станислав Иванов колко мача беше титуляр?
Така не става. Коприваров, Хичо, Домовчийски, Живко-тази четворка говори ли ви нещо?
С негри ли бихме Оксер, или с тях?
А през следващите 3-4 години, докато дойдат страхотните юноши и ни спасят, какъв е планът?

Момчето, което се връща от Пирин, е с 108 минути, разпределени в три мача.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:.., сещате ли се за друг водещ клуб, който е изграден от собствени юноши? Аз не.
Едно е водещ клуб в световен мащаб, друго - водещ клуб в дадена държава. В холандските клубове винаги е имало политика на доверие към собствените кадри. Така че... да, аз се сещам за Аякс.
Tommi написа:А през следващите 3-4 години, докато дойдат страхотните юноши и ни спасят, какъв е планът?![]()
В тези 3-4 години също има деца от школата, които могат да влязат в отбора. Малко, но има.
Не знам какъв е планът, но с евтини негри на кило няма как да стане.
Само към горната четворка бих прибавил Лусио и Ричи, които ги взехме малки, тренираха при нас, после отидоха в Морето и станаха играчи. Елин Топузаков-хм...Да прибавим и Йовов, и треньорчето-някой си Мъри Стоилов, надлежно оплют от всички след случая " Беверен"...
И картинката се нарежда.
Когато фактите говорят, май някой трябваше да мълчи!

Очевидно с наши юноши и кадри може да се достигне героичния четвъртфинал в ЛЕ. Бардон тогава нямаше и 108 минути играни. А?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Groucho написа:Tommi написа:.., сещате ли се за друг водещ клуб, който е изграден от собствени юноши? Аз не.
Едно е водещ клуб в световен мащаб, друго - водещ клуб в дадена държава. В холандските клубове винаги е имало политика на доверие към собствените кадри. Така че... да, аз се сещам за Аякс.
Аякс е възможно най-неподходящият пример.

А според мен е хубаво да се учим от най-добрите и да гледаме те какво правят. Да, мащабите са много различни, но все пак може да "откраднем" някакви сполучливи практики.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
sin4ec написа:Tommi написа:А през следващите 3-4 години, докато дойдат страхотните юноши и ни спасят, какъв е планът?![]()
В тези 3-4 години също има деца от школата, които могат да влязат в отбора. Малко, но има.
Не знам какъв е планът, но с евтини негри на кило няма как да стане.
Само към горната четворка бих прибавил Лусио и Ричи, които ги взехме малки, тренираха при нас, после отидоха в Морето и станаха играчи. Елин Топузаков-хм...Да прибавим и Йовов, и треньорчето-някой си Мъри Стоилов, надлежно оплют от всички след случая " Беверен"...
И картинката се нарежда.
Когато фактите говорят, май някой трябваше да мълчи!![]()
Очевидно с наши юноши и кадри може да се достигне героичния четвъртфинал в ЛЕ. Бардон тогава нямаше и 108 минути играни. А?
Кой юноша се доближава до тези играчи?

Tommi написа:Аякс е възможно най-неподходящият пример.Защото тази политика го превърна от европейски гранд в европейски средняк.
Просто нещата много се променят и не са като едно време. И Аякс, и ПСВ, и Фейенорд, и останалите холандци вече доста изостанаха от най-високото европейско ниво.
Затова написах за мащабите. Аякс е бил европейски гранд, но никой български клуб не е бил такъв и няма никога да бъде.
Нямам предвид най-високото европейско ниво, говоря за локално ниво: Аякс в Холандия, Левски в България. Аякс разчита на собствени футболисти и постига успехи, няма нужда да се сравнява с Барселона или Байерн в момента. И не политиката на налагане на собствени кадри го превърна в европейски средняк. Дори да сменят тази политика и да опитат с по-солидни трансфери няма да могат да се мерят с Ютд, Реал, Ювентус и подобни по чисто финансови причини.
Tommi написа:А според мен е хубаво да се учим от най-добрите и да гледаме те какво правят. Да, мащабите са много различни, но все пак може да "откраднем" някакви сполучливи практики.
Традиционно най-силните футболни школи в Европа са холандската, италианската и немската. Испанците изгряха в последните 10-на години с методики и резултати. Това са най-добрите практики за учене и "крадене".
Последна промяна от Groucho на 05 яну 2017 21:38, променено общо 1 път.
- Долно уйно
- Контакти:
С голобради юноши на война не се ходи.
Синчец ясно е на всички, че детенцето ти тренира в школата на Левски, да ти е живо и здрав, и да стане велик футболист, но спри моля ти се да се филмираш с тези школи и че те ще спасят българския футбол, че е смешно.
Синчец ясно е на всички, че детенцето ти тренира в школата на Левски, да ти е живо и здрав, и да стане велик футболист, но спри моля ти се да се филмираш с тези школи и че те ще спасят българския футбол, че е смешно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan