Купа на Краля: Реал Мадрид - Севиля - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Купа на Краля: Реал Мадрид - Севиля - 3:0 FT

Мнениеот Furious_Monk » 05 яну 2017 15:08

Абе добре си е БейлС, остави го намира човека. Сега за контузиите вече не знам. Има си медицински щаб, те да си преценяват защо така се получава, но уелсецът в момента е най-успешният британски футболист играещ зад граница, вкара важни голове, донесе определено количество точки. За целия му престой в Мадрид до този момент, върши отлична работа.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 яну 2017 19:17

Мората цял мач спа и не става за титуляр и това е. :lol:
Силата му е да влиза като резерва и това е. :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 яну 2017 19:28

Така е за съжаление. И аз започвам да се примирявам с това. Факт е, че във футбола има много други фактори освен чистото отбелязване на гол, но Мората освен че не го прави достатъчно ефективно, не успява да си намери и позицията по време на срещите. Малко е като муха без глава. Хубаво е, че помага в защита, очевидно е че се бори, но е нещо като Начо, а именно че колкото и да се бори, колкото и да е добър, все няма нужната класа, за да се пребори за титулярно място.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 яну 2017 21:34

Друг път го оправдаваме, че не може да си намери място при наличието на Роналдо, Бензема и Бейл, но ето вчера и тримата не играха в мача и пак не доказа, че трябва да е титуляр. Направи един пропуск в началните секунди на мача, ама то дори се оказа засада и от там нататък не се сещам някое друго положение да е направил и дори да е помогнал за някоя сериозна ситуация. :roll:

Гледам, че пише за Дибала, че може да пристигне при нас с размяна за Мората и все повече ми се струва изгодна сделка. Да видим какво ще направи до лятото може пък да се подобри. :roll:

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 08 яну 2017 18:04

Aз съм голям фен на Алваро, ама трябва да се съглася, че дори и при липсата на триото, не може да покаже нещо повече от златна резерва. Все пак, значително по приятен за гледане е от Бензема, дето играе на 3 мача един път.
Надявам се Хамес да играе по-често и на Зидан да му поомекне малко твърдата глава. И без това Бейл е контузен през половината сезон а в другата половина си връща формата, тъй че няма проблем Хамес да си играе редовно.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 яну 2017 06:38

Абе гледах да си замълча, ала нещо не се получи.

Алваро е доказан бачкатор, бори се здраво, отваря играта с движение и доста прилична физика, може да вкара чудесен гол, може да създаде и хубаво положение за гол, но преди всичко той си е такъв профил играч.

Работи до полуда и срещу Севиля свърши адски много работа. Може да се справи и много по-добре, но съм сигурен че той това го знае по-добре и от нас.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”