gogovcite на 04 Яну 2017 19:38
Начесах си крастата с теб, пеперудке. Не си ми интересен вече. Стига си се обяснявал на всеки в тоя форум. Как само всеки те напада без да те познава

. Интересен факт. Мрънкай си там на жена ти или на мъжа ти. Тук не си вървежен.
Не знам кой какво ти е начесъл и с какво, но и ти и останалите сектанти сте ми вече ясни. Развам се, че се застоях този път повече, та да разбера някои неща. Ясно ми е защо това вече не е форум, а гей сбирка. Че то тук един фен не е останал, само пубери с по 3-4 "любими" отбора и...Илиев. Вечният Илиев. Бе чудя се аз как така лежерно приемате всяка загуба, всеки провален сезон, а то какво било. Ми че с по 3-4 любими отбора и то какви - Байерн, Барса, Реал...ми че какво ви дреме за Ливърпул, нали все някой от отборите ви ще стане я шампион, я ШЛ ще вземе. Я се пробвайте да отидете на Анфийлд (което едва ли ще се случи на повечето от вас), да седнете да изпиете една бира в някой от близките пъбове и да обявите на всеослушание, че сте фенове на Ливърпул, Реал, Барса, Байерн и т.н. Честно, пробвайте и пишете после каква е била реакцията. Сега ми е ясно защо толкова много от старите форумци не се появяват въобще. Ми че то с тая паплач можеш ли да говориш? Аз тук един чисто футболен коментар не видях. Само хвалебствия, молитви и плюене по всеки, който мисли различно. Това не е форум, момчета.
Някой направил ли си е труда да погледне какво се случва в английските форуми, в т.ч. в официалния? Когато през 2014 г. там вреше и кипеше, организираха се протести, БР беше осмиван и охулван ежедневно, тук същите "фенове" не даваха дума да се каже против ирландското недоразумение. Сега пак си направих труда да надникна - ми нормален форум. Има критики, има спорове, има различни мнения. А тук - като в Северна Корея. Едно мнение, повтаряно от ботове. Е, живи и здрави да сте с многото си любими отбори. Аз съм фен само на Ливърпул и ставам и лягам само с мисълта за Ливърпул. Когато пораснете ще разберете защо не може да си фен на повече от един отбор (освен ако единият е български). Изключвам Илиев, за него всичко е свършено.