Фенербахче иска Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Фенербахче иска Бербатов

Мнениеот POPCORN » 14 яну 2010 10:31

sven_goran написа:Доказа, че не става за Юнайтед, така че да отива, където му е мястото

ти пък кой си, че да казваш дали се е доказал или не?Имат си тренер Манчестър той да решава!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 яну 2010 10:36

И за там не става :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 14 яну 2010 10:48

[offtopic]Пак се напълни с капацитети.И всичките разбират играта повече от доказаните треньори.Ех, ако знаеха посредствените клубчета от големите първенства на европа, какви "специалисти" си имаме по футболните форуми, тук, в България.Могат едновременно да са мениджъри, треньори, скаути, статистици. И как могат да поемат Херта в сегашното им състояние и да ги изведат до титлата, даже!!!Щяха веднага да ви предложат работа момчета...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Според мен това е шега на Даум.Няма начин да си го е помислил насериозно.Ако е...ами май някой пак пипа от "играта". :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 14 яну 2010 10:51

В Турция, барби ще е звезда и ще се впише много добре в игровата схема на отбора. Пожелавам му успех.
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 яну 2010 10:57

Да напусне МЮ,да-но чак пък в Турция 8-) 8-) Не ми се вярва,по-скоро някой отбор като Евертън например ще го вземе

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 яну 2010 11:24

_RoKi_ написа:Да напусне МЮ,да-но чак пък в Турция 8-) 8-) Не ми се вярва,по-скоро някой отбор като Евертън например ще го вземе

принципно си прав, но може би в Фенерите ще е по добре отколкото в някой средняшки или недай си боже посредствен английски тим защото при Фенерите пак ще може да играе ШЛ от време навреме а при Евертън ще я види ама през крив макарон ;)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 яну 2010 11:26

Турция му е много под нивото.Вярно,че примерно Анелка направи гастрол там и сега пак е на топ-ниво,но все пак :mrgreen: .Ако САФ реши да го маха,то Митко трябва да се цели в отбори с амбиции и играещи в ШЛ или поне в УЕФА,но отбори от Испания,Англия и Германия...приемерно ако Волфсбург продаде Дзеко да ги вземат,а те го искаха вече ;)

ПС: Защо обаче Манчо атакуват Бербо?А великия халф Карик колко паса дава тоя смотльо?Да върнат пенсионера Верон 5 пъти по-добре ще им прави играта.Да не говоря колко зле са в защита и каква дупка зейна след заминаването на Роналда на крилата,която смешковци като Валенсия никога няма да запълнят :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 14 яну 2010 11:50

Турция не, но една Испания може би била Идялна за него! :x

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 14 яну 2010 12:14

Ей така като видия колко специалисти има в България и съм един спокоен за бъдещето на футбола ни :)))

Върни се в “Футбол - Свят”