PSvilenov написа:Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват
ти си мега зле наистина, ако не усещаш, че вижданията ми се доближават в пъти повече до реалиста, отколкото до теб
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PSvilenov написа:Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват
venomcho написа:PSvilenov написа:Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват
ти си мега зле наистина, ако не усещаш, че вижданията ми се доближават в пъти повече до реалиста, отколкото до теб
PSvilenov написа:realist написа:Обаче тук дискусията стана малко като едно време в предаването "НЛО". Всеки си говори нещо негово си, без да обръща внимание на това какво казват другите. В крайна сметка аз и Кадета не казваме нищо друго, освен, че са ни необходими попълнения, за да изкараме сезона на нивото, необходимо за топ 4. От последните коментари излиза, че това е мнението на почти всички. Всъщност какъв е спора? Дали ще станем шампиони тази година или не? Е, ако остана само това, мнението ми е, че шансовете ни са същите, каквито Виляреал да стане шампион на Испания. За топ 4 имаме огромни шансове, като с определено надграждане, можем да атакуваме догодина и титлата. Нещо еретично в това има ли? Всъщност какъв ви е проблема с мен и Кадета (то май други не останаха, защото е трудно да спориш с радио-точката) ? Проблемът ни е, че не виждаме само в розово ли?
Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват
gogovcite написа:PSvilenov написа:realist написа:Обаче тук дискусията стана малко като едно време в предаването "НЛО". Всеки си говори нещо негово си, без да обръща внимание на това какво казват другите. В крайна сметка аз и Кадета не казваме нищо друго, освен, че са ни необходими попълнения, за да изкараме сезона на нивото, необходимо за топ 4. От последните коментари излиза, че това е мнението на почти всички. Всъщност какъв е спора? Дали ще станем шампиони тази година или не? Е, ако остана само това, мнението ми е, че шансовете ни са същите, каквито Виляреал да стане шампион на Испания. За топ 4 имаме огромни шансове, като с определено надграждане, можем да атакуваме догодина и титлата. Нещо еретично в това има ли? Всъщност какъв ви е проблема с мен и Кадета (то май други не останаха, защото е трудно да спориш с радио-точката) ? Проблемът ни е, че не виждаме само в розово ли?
Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват
Не си спомням да съм напсувал някого. Единствените "любезности", които съм разменял във форума са били със суаресшампион, но това беше в началото. После сме си водили съвсем нормални диалози.
Аз не съм този, който ще ви отказва от Ливърпул. Напротив, моите призиви са да се държите като истински фенове на отбора.
Сега си представям колко ви е притеснено, че Арсенал могат да паднат от Борнемут и да се изпари шансът да излезем от топ 4 ако паднем от Юнайтед. И може да се провали тезата ви, че ние сме негодници, а всичките ни конкуренти са по-добри от нас...ама най-вероятно няма да съм разбрал правилно. Edit: 3:0 за Борнемут. Треперите ли?
Потребители, разглеждащи този форум: chucknoris и 0 госта