"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MJ23
Контакти:

Re: Поредното престъпление !!! Има ли държава въобще ??!

Мнениеот MJ23 » 03 яну 2017 16:22

popokutepetel написа:
Captain Stottlemeyer написа:
MJ23 написа:...Към днешна дата права над емблемата има основно бившата Народна Република България, днешна демократична Република България. Тя е основния кредитор на фалиралото дружество и тя първо би следвало да си събере вземанията (неплатените задължения). И би трябвало държавата да предяви иск за неправомерно ползване на нейна собственост. Но както става ясно - държавата, това са мутрите и техните бизнес интереси. Поради това не виждам изобщо как може да има спор на тази тема. И за огромно съжаление това не се отнася само за случващото се в ЦСКА, навсякъде е така. И във футбола и във всички други сфери. Спор няма смисъл да има, не виждам как може да има хора, които оправдават действията на гномчето. А това очаква скоро и Левски, както се очертава. И тогава всички, които сега хулят ще подкрепят идеята. И обратно - които сега са с "идеята ЦСКА" ще се опълчат. Жалка работа!

+1 :) Съвсем точно.

Не е точно. Емблемата, макар и заложена е собственост на фалиралото ЦСКА. Така че, ако имахме държава те щяха като най-голям кредитор да предявят иск и да приберат парите, които ще се съберат от незаконно използваната марка.

Всъщност има наложен ЗАПОР върху всички активи на дружеството. Този запор е в ПОЛЗА на някой (в случая на държавата и още куп ощетени страни). И в този случай става дума за право на ощетените да реализират тези активи в тяхна полза и да погасят поне част от задълженията си. А държавата ВИНАГИ е с приоритет при събирането на задълженията от длъжниците. Ако остане нещо след това - то е за следващите на опашката. Тук не става дума за собственост, а за право страната да си събере вземанията.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 яну 2017 16:24

Подай сигнал за тази несправедливост!Няма смисъл само по форумите да се правим на мъже и да пискаме!Направи нещо щом смяташ,че си прав!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2017 16:36

Captain Stottlemeyer написа:Точно е, защото говорим за права. :) Фалиралият клуб не може да направи нищо с тази своя собственост. Иначе държавата (НАП) може да продаде емблемата на търг, а прокуратурата може да се самосезира и да осъди ЦСКА-София за неправомерното ѝ използване... 8-)

Чакай ти цацаротурата да се самосезира. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2017 16:41

BRF написа:Подай сигнал за тази несправедливост!Няма смисъл само по форумите да се правим на мъже и да пискаме!Направи нещо щом смяташ,че си прав!

Ти какво направи, когато държавата даде милиони на Домуса да си построи трибуна в Разград, подаде ли някъде сигнал или само лая по форумите, точно като мен ??! Като бутат другите, няма проблем да се лае, ама като бутат вас, бързо обръщате плочата.

Иначе аз по закон нямам тези права да подавам жалби/искове по това престъпление, трябва да го стори "държавата". Така че на мен ми остава само да си лая по форумите ..... както и на теб, когато става дума за Левски и Лудогорец и изведнъж се изпълниш с морал ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 яну 2017 16:43

Това мисля че дава отговор на въпроса от темата - има държава, но тя не е за българите:
"Държавата ще помага на 13-годишната Златка, която роди първото бебе в Сливен за 2017-а.
Бащата на бебето, което носи името Динко, е на 15 г. Той е в шести клас, защото повтарял няколко пъти.
От Агенцията за социално подпомагане заявиха, че условията, в които ще живее детето, са добри, младата майка сподели, че парите в семейството изкарва нейния свекър, който е само на 33 г..."

https://vesti.bg/bulgaria/medii/dyrzhav ... te-6063628
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 яну 2017 16:54

1982 написа:
BRF написа:Подай сигнал за тази несправедливост!Няма смисъл само по форумите да се правим на мъже и да пискаме!Направи нещо щом смяташ,че си прав!

Ти какво направи, когато държавата даде милиони на Домуса да си построи трибуна в Разград, подаде ли някъде сигнал или само лая по форумите, точно като мен ??! Като бутат другите, няма проблем да се лае, ама като бутат вас, бързо обръщате плочата.

Иначе аз по закон нямам тези права да подавам жалби/искове по това престъпление, трябва да го стори "държавата". Така че на мен ми остава само да си лая по форумите ..... както и на теб, когато става дума за Левски и Лудогорец и изведнъж се изпълниш с морал ....

Аз не съм лаял по форумите!Ни са подуенци ни за делиорманци!За всяка ситуация човек може са направи нещо,стига да го иска!
п.п.Кои сме тия НАС,дето пишеш?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2017 16:58

BRF написа:п.п.Кои сме тия НАС,дето пишеш?

ЦСКА-София.

За другото не си прав - ако живеехме в нормална държава, можеше и да мога да направя нещо. Но в държавата, където един бивш премиер случайно загубил малко секретни държавни документи, докато се реел някъде си, но няма проблем, съдът не го намира за виновен и го оправдава ..... в тая "държава" надали можеш нещо да направиш.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 яну 2017 17:04

1982 написа:
BRF написа:п.п.Кои сме тия НАС,дето пишеш?

ЦСКА-София.

За другото не си прав - ако живеехме в нормална държава, можеше и да мога да направя нещо. Но в държавата, където един бивш премиер случайно загубил малко секретни държавни документи, докато се реел някъде си, но няма проблем, съдът не го намира за виновен и го оправдава ..... в тая "държава" надали можеш нещо да направиш.

И понеже ти не можеш,си решил скрит зад никнейм да търсиш справедливост ли?Аз съм протестирал когато съм преценил срещу подобни хора като пожарникаря,мога и инфо да ти дам ,ама не е това темата на разговора.
Сам казваш ,че нямаш права,ама можеш да протестираш като събереш съмишленици!Не само да оплюваш хора ,само защото не са на твое мнение!
Какъв ти е проблема,че аз или някой друг подкрепя ЦСКА-София?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 яну 2017 17:08

Не, няма.Циганска територия, без никаква надежда за самосъхранение, а етрополските човечета са живото доказателство, колко жалък е днешния българин.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 яну 2017 17:16

Балкански Орел написа:Не, няма.Циганска територия, без никаква надежда за самосъхранение, а етрополските човечета са живото доказателство, колко жалък е днешния българин.

Българина не е жалък!Това не е циганска териотроия,това е България,а такива като са срам и по-скоро принадлежат към циганския етнос-безродници!

Върни се в “Архив”