JackPackage написа:Деба тая жега...![]()
За много години, рибари!
Жив и здрав, тука го дават стабилна жега събота и неделя, като погледнах прогнозата си помислих, че съм натиснал за Улан Батор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За много години, рибари!
boabbb написа:Да ти кажа, на мен хич не ми се видя скъпоЦените са малко по-високи от в София, но аз очаквах да е стабилна цифромания . Новогодишния куверт си е 100 лева, нищо кой знае какво
Не ходих в дискотеките, но не вярвам да правят чак такова мазало, само за бившия "Най клуб" ме предупредиха, че има изцепки от рода 300лв. шишето, а и било малко като площ ( във Флоримонт е май ). В "Метоха" ядох баш на 31-ви на обяд - салата, основно, десерт, че и една Жълта лозова от Тиквеш ударих, и беше около 30 лева, даже евтино ми се видя
В Разлог бяхме само за обяд на 30-ти , един местен ни води там - хареса ми, а и центъра ви е понаправен хубаво. Като цяло, отдавна не бях ходил във вашия край, но ми хареса, пак бих отишъл
![]()
Само на лифта малко ... 28 лева в двете посоки и да се редиш 2 часа![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

TodorT написа:Не си заслужава 28лв за лифта в двете посоки. В Банско трябва нов лифт, щото само с един не става. За ски също не ме кефи, щото чакам по 2 часа за тая кабинкаБоровец в тва отношение е по-добре, но е по-скучен курорт. Ако отиваш само за ски- пистите на Боровец и в късния следобяд разпускаш в жакузито на х-л "Рила"
![]()
![]()
За много години, рибари!
Groucho написа:Ъ, темата за пиените британки слята с политическата![]()
Как може такова нещо![]()
Алкохолизъмъ е строго безпартиен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта