Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2017 09:44

Groucho написа:
rhaegar написа:Ае, някой гледа ли световното по дартс?

Да, Ван Гервен няма кой да го бутне в близките 24 години.

Ван Хервен, остави ги нашите коментатори.

Аз съм "фен" на Йеле Клаасен, но му липсва постоянство, като че ли.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 яну 2017 10:33

Това най ме накефи на финала:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2017 10:35

Поизпуснаха го малко, факт. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 03 яну 2017 10:49

Най-полезният сайт на който съм попадал скоро 8-)
http://radio.garden/live/sofia/radio1rock/
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2017 10:55

rhaegar написа:Казах сервитьорка бе, не сервитутка. :lol: :lol:

Къде ще си иначе?

На 30-ти ходих във "Веселото село" , горе до лифта - не е никак зле, но на 30-ти е леко умряла работа, в The Club нямаха свободни маси, така че изобщо не влизах, няма какво да вися прав и да ме ръгат децата, независимо от стабилната сервитутка :lol: На 31-ви бях във "Ореха" - хубаво заведение с качествено обслужване и храна, доста хора имаше, оркестъра беше слабичък, ама като дадохме по някой лев на певицата и мангалите с нея си стана купон :mrgreen: При вас посетих "Маазата" - стабилни порции дават :lol: За друг път ще си знам да запазя в "Метоха" - баш до нас бяха, в 12 3-4-ма бяха изкарали мангалите с тупаните на улицата отпред - само им мятат пари, ония направиха мазало 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 яну 2017 11:04

Препоръчайте таблет до 150 кинта. Ще ми трябва за интернет. Без нищо тежко като игри и т.н.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2017 11:29

boabbb написа:
rhaegar написа:Казах сервитьорка бе, не сервитутка. :lol: :lol:

Къде ще си иначе?

На 30-ти ходих във "Веселото село" , горе до лифта - не е никак зле, но на 30-ти е леко умряла работа, в The Club нямаха свободни маси, така че изобщо не влизах, няма какво да вися прав и да ме ръгат децата, независимо от стабилната сервитутка :lol: На 31-ви бях във "Ореха" - хубаво заведение с качествено обслужване и храна, доста хора имаше, оркестъра беше слабичък, ама като дадохме по някой лев на певицата и мангалите с нея си стана купон :mrgreen: При вас посетих "Маазата" - стабилни порции дават :lol: За друг път ще си знам да запазя в "Метоха" - баш до нас бяха, в 12 3-4-ма бяха изкарали мангалите с тупаните на улицата отпред - само им мятат пари, ония направиха мазало 8-)

Тия дето държат "Маазата" са ми братчеди, трябваше да кажеш. :lol: В "Метоха" наистина е добре, даже и цените са под нормалното за Банско. Е, точно на Нова Година надали са били така, но по принцип е поносимо.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2017 11:55

Да ти кажа, на мен хич не ми се видя скъпо :? Цените са малко по-високи от в София, но аз очаквах да е стабилна цифромания . Новогодишния куверт си е 100 лева, нищо кой знае какво :? Не ходих в дискотеките, но не вярвам да правят чак такова мазало, само за бившия "Най клуб" ме предупредиха, че има изцепки от рода 300лв. шишето, а и било малко като площ ( във Флоримонт е май ). В "Метоха" ядох баш на 31-ви на обяд - салата, основно, десерт, че и една Жълта лозова от Тиквеш ударих, и беше около 30 лева, даже евтино ми се видя 8-) В Разлог бяхме само за обяд на 30-ти , един местен ни води там - хареса ми, а и центъра ви е понаправен хубаво. Като цяло, отдавна не бях ходил във вашия край, но ми хареса, пак бих отишъл 8-)

Само на лифта малко ... 28 лева в двете посоки и да се редиш 2 часа :arrow:
Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 яну 2017 12:17

Деба тая жега... :x
За много години, рибари!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 яну 2017 12:19

JackPackage написа:Деба тая жега... :x
За много години, рибари!

... и по-топло ще става! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”