Да обобщим ситуацията : ганчу и стойне си въртят мръсните схемички , ганчу праща децата от У 17 като пушечно месо , залагат мача в азия , лапат кинти , УЕФА хваща нареждалката , кофишите от 2,50 отиват на изваждане мача от тиража ....
УЕФА праща писмо до БФС за разследване ....и кой е виновен ?! Беладоната е виновен , че за пореден път ви разказа неща , които вие никогиш немаше да научите !!!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Донче: Стига си обобщавал какво би ти се искало да бъде. Дай фиша.
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Беладонята пак го разкриха....хахаха 

-
На линияsoilwork
- Контакти:
[center]Няма никакви фишове......това стана като хумореската от миналата година с култовите гръцки милиардери на границата [/center]TheOnly1 написа:Донче: Стига си обобщавал какво би ти се искало да бъде. Дай фиша.
TheOnly1 написа:Донче: Стига си обобщавал какво би ти се искало да бъде. Дай фиша.
Ники , казах ли ти че на тоя не можеш да му затвориш устата ! Лъже като дърт циганин , а да не говорим че чувството му за срам е ампутирано .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
TheOnly1 написа:Донче: Стига си обобщавал какво би ти се искало да бъде. Дай фиша.
Дърпатка , чел съм ти лудостите ....нали се познаваш с Цецо от Ефбет .....па питай си го него , къв коефициент е дал за Победа на Царско село .....питай го кога и защо свалиха мача , мое и да го питаш и за Еврофутбол него също , че те нали са едно котило .....аз чукнах едни други балъци , ма не мисля да ви отварям , че ше ми изгустирате постичката

Донче: Нямам никакво намерение да питам Цветомир за твоите бълнувания. Ето ти имаш само да направиш един принт скрийн на фиша. Отиваш в "История", отиваш на 10.12. и намираш фиша.
- Cheradonna
белодончу как яко го разкриха ХАХА,а едни милиардери чакат още на границата ХАХАХА,лоши митничари имаме ей,не пускат пачките да влезнат в България......Дони дай фиша да ти се порадваме....... 

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Искахте си Ганчу , на ви сега ганчу .... пусна дечицата в нареждалка , да си лапаломат едър кеш със стойнето ..!
Айде , сполай ви ! Оправяйте се с ганчу , ние че видиме кво че праиме ....с ЦСКА 1948 ....поне за нас УЕФА никога нема да прави разследване ! При нас идват трима юноши на ЦСКА : Йорданов , Савов и .....третия му забравих името ....при Ганя кой отива ?! Поредния южноамериканец .....честито да ви е !
Айде , сполай ви ! Оправяйте се с ганчу , ние че видиме кво че праиме ....с ЦСКА 1948 ....поне за нас УЕФА никога нема да прави разследване ! При нас идват трима юноши на ЦСКА : Йорданов , Савов и .....третия му забравих името ....при Ганя кой отива ?! Поредния южноамериканец .....честито да ви е !
Приемам,че някои хора имат причини да мразят ГГ , но клепането по другите ми идва малко множко .Вече почвам да се съмнявам и в документа изпратен до БФС и ми се ще да му хвърля един поглед и да разбера за какво иде реч.Да уреждаш мач за коеф. 1.40 ми се струва нелепо.Или пък мафиотите са адски тъпи парчета и не могат да направят една завера като хората.Дано документа да излезе на бял свят ако съществува за да може да се дискутира коректно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]