ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017
Да въвеждат видеоповторения , че ми пусна да губим мачове заради калпави отсъждания !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Хахах...преди 2 дена щяхме шампиони да ставаме, днес пак сме приключили сезона 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
we are the champions написа:zlatan написа:май, май приключихме и този сезон.Шибан гаден съдия.Много слаб мач от наша страна.Следва гостуване на Юнайтед,без Мане, абе аз не съм оптимист.
Тия ги бием без проблеми и Челси бием у дома после ... някой мач като днеска пак ще ни изяде целия сезон
Борнемут,Бърнли,Съндарланд-ех сеньор Клоп и вие ще се удавите в това наше безсилие цели 20 и не знам колко години.
Ма.у да е.а ще се изям от яд.Цели 8 точки да загубиш от канибали/Клоп купувай играчи че на пейката нямаш нищо и като го видя този Лукас и всеки път съм пред самоубиство.Купувай пич това не е Германия,тук мачовете са много.
LEVSKI_FOREVER
-
sunscres92
- Контакти:
Отсега да почваме да се молим на Хари Кейн !!!!!
5 точки разлика - 8 ще са твърде много, но определено намалихме напрежението около Челси за следващия мач.
Както обикновено почват апокалипстичните коментари, но ще се оправим - да идва МОУРИНКАТААААА
5 точки разлика - 8 ще са твърде много, но определено намалихме напрежението около Челси за следващия мач.
Както обикновено почват апокалипстичните коментари, но ще се оправим - да идва МОУРИНКАТААААА
Нямаме шампионски отбор и това е. Бесен съм, кел файда, че бихме Сити и пак сме кръводарители. Фирмино пак беше кръгла нула и не само той. Но и Клоп си е виновен, че нямаме пейка, ами ако играехме в Европа, че те вече щяха да лазят. Сега вече дано ги е светнало някои, че борбата е за топ 4 и само това.
sunscres92 написа:Отсега да почваме да се молим на Хари Кейн !!!!!
Разбира се, че ще се справим. Явно целият сезон, ще сме с човек по-малко, но ще компенсираме с игра. Но пък така е най-сладко, да биеш въпреки всички резачки срещу нас... Кофти обстоятелства днес, но ще проявим повече търпение. Няколко поредни победи в следващите мачове ще ни се отразят добре.
- E_pluribus_unum
- Контакти:
slash1912 написа:фа са се подсигурили достатъчно да не си вземем мача,първо имаме по-малко от 2 дни,докато пластмасовите почиват 4!
Пращат ни съдия,готов да даде толкова дузпи,колкото трябва!На тия капути Съндърланд им пожелавам тая точка да не им стигне и да изпаднат!
Не сте обективни,афектирани сте!Дузпа имаше,да не говорим за дузпата,която не беше отсъдена за игра с ръка на Джан!Можехте и 1-на точка да не вземете.
Слаб мач от ваша страна.Как очаквате да играе един отбор,който се бори за оцеляване!Какви са тия точки дето си ги слагате в актива,Юнайтед ще бият,Челси също,не разбрахте ли,че и всички отбори от топ 6 да биете,не вземете ли тези мачове,кажете"чао"на титлата,за това тези мачове са така наречените"шампионски".
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
- lyubomir_v
- Контакти:
Благороден отбор сме, джентълмени. Бием силните, даряваме точки на закъсалите пролетарии. Да влачат, ние имаме 18 титли, не бързаме, можем да си позволим още 25 години да почакаме. Нека и Челсито и Сити да понатрупат титли, да ни понастигнат
Сега съм още по-сигурен, че ще вземем следващия мач с Юнайтед. От повечето коментари се вижда, че се очаква да вземем поне 13-14 поредни победи, пък в същото време целта ни била четворката. Повечето хора изразиха опасения още преди мача и логичното се случи. Няма смисъл от драми. Всеки отбор се бори във Висшата лига, а на нас и обстоятелствата не ни помогнаха. Аре да не отписваме сезона на 2-ри януари.
Hala Madrid
- SgtLiberty
- Контакти:
Gil-galad написа:Хахах...преди 2 дена щяхме шампиони да ставаме, днес пак сме приключили сезона
Да искаме оставката на Клоп вече,това не се търпи и да се продава отбора или мислиш е рано още за този тип коментари