Какво мислите за протеста на БНР?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Какво мислите за протеста на БНР?

Мнениеот 1982 » 02 яну 2017 00:14

Кашуй, аз съм работил в 2 големи държавни компании и мога да ти кажа, че Джей Ар е напълно прав. Там е рай за всякакви търтеи и некадърници, бачкал съм и в частни, разликата е огромна. То затова и държавните са масово на загуба и трупат дългове само .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2017 00:15

iliev72 написа:
Thsmith написа:Отдавна трябваше да се прекрати всякакво финансиране на БНТ, БНР и тн. Да излизат на свободния пазар и толкова. Не да ги субсидираме всички, а те да щракат с пръсти.

За пореден път доказваш , че си кръгъл и...д ! Всички национални тв се дотират и така е в цял свят !
Затова съм казвал и казвам , че интернет & компютри & смартфони не са за такива като теб !

Сериозно ли г-н Албански реотан? Сериозно ли вскчи държавни ТВ се дотират? Лол... каква новина. Кой да знае, че държавните компании са основно тежест.
Я сега се опитай да вникнеш в това което съм написал, внимавай само да не се претовариш, че мисленето ти е проблем.

Оф... я направо да го синтезирам, че ще откараш до утре.

Приватизация или да се закриват! Не да плащам за да може разни хаймани да си играят на ТВ и радио без да могат да създадат какъвто и да е конкурентен продукт. Достатъчно ми е, че плащам издръжката на такива като теб. Разни ушевчета дето до 10 не могат да броят, но са тръгнали акъл да дават.

Кашчей написа:
Thsmith написа:Отдавна трябваше да се прекрати всякакво финансиране на БНТ, БНР и тн. Да излизат на свободния пазар и толкова. Не да ги субсидираме всички, а те да щракат с пръсти.

Само за протокола- ARD и ORF частни канали ли са?

Много обичам такива примери. Винаги се намира нещо негативно в някой с дадено положение и се дава като пример, който трябва да се следва.
Да вземем и религиозните данъци на немците да въведем?

----

Можеш ли да ми кажеш каква точно е ползата от БНТ и БНР и с какво заслужават огромните си бюджети?
Помниш ли че бяха поканили онзи циганин азис да коментира мач от световно/европейско в студиото? И за това бил получил 5000? Тези 5000 не са нещо съществено, но са пример за това как се харчат държавни пари и защо тази структура е бацил.
Смятам, че разбираш какво имам предвид.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2017 00:41

1982 написа:Кашуй, аз съм работил в 2 големи държавни компании и мога да ти кажа, че Джей Ар е напълно прав. Там е рай за всякакви търтеи и некадърници, бачкал съм и в частни, разликата е огромна. То затова и държавните са масово на загуба и трупат дългове само .....

Зайо, това е ясно, но нали виждам какво става в частните(уж) национални медии също. Дарик и СШ ГОНГ са жив пример за това.
По същия пример не трябва да има армия, полиция, парламент..абе нищо да няма, само Ковачев да има работници на по 12 часа през ден за 800лева.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2017 00:49

Ами частните медии, Кашуй, бълват много по-качествени и гледаеми продукти. Нова и БТВ са неоспорим лидер сред тях.

Дебил, като Манченко, в нормална медия не би изкарал и 2 дена. В БНТ не само е над 20 години, ами стана и ..... шеф на отдел. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 яну 2017 00:50

Въпросните частни медии в голямата си част не се самоиздържат, а се финансират със съмнителни капитали, чиято цел е обслужване на определени интереси. Дори и що се отнася до музиката нещата не са чисти. Обратна връзка със слушателя доста често почти липсва по отношение на това кои песни колко често да въртят. А и кой извършва първоначалния подбор - дали да пускат Криско, някой американски рапър или чалгаджия, или пък от друга страна изгряващи звезди на шведската, гръцката, чешката, руската или испанската поп и рок музика примерно?

Какво му е на Манченко? Не му пропусках шоуто по време на европейското, макар че бях на работа следващия ден.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2017 00:57

Що, в БНТ питат ли те каква музика да пускат, като се издържат с твоите пари ??!

Дързост и красота - 3 милиона серии ?!?! Каналето/Шоуто на Канала и останалите му там имена на този булшит, дето е като прокиснало зеле, но те си го въртят тъпо и упорито ?!?!

В БНТ на никого не му пука дали нещо се гледа, те си знаят, че държавната им хранилка е сигурна и си клатят кyровете по цял ден.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 02 яну 2017 00:57

Thsmith написа:... Можеш ли да ми кажеш каква точно е ползата от БНТ и БНР и с какво заслужават огромните си бюджети? ...

В тоя ред на мисли, кажи за чий от въпросните бюджети трябва да се плащат баснословни суми на посредник-рекетьор?
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 яну 2017 01:02

1982 написа:Що, в БНТ питат ли те каква музика да пускат, като се издържат с твоите пари ??!

Дързост и красота - 3 милиона серии ?!?! Каналето/Шоуто на Канала и останалите му там имена на този булшит, дето е като прокиснало зеле, но те си го въртят тъпо и упорито ?!?!

В БНТ на никого не му пука дали нещо се гледа, те си знаят, че държавната им хранилка е сигурна и си клатят кyровете по цял ден.

Точно пък тия работи дето си ги изброил колкото и да не ти харесват имат доста сериозна гледаемост от народонаселението над 50-годишна възраст, които между другото са мнозинство в тая страна. Новинарските емисии, културните предавания също се предпочитат от тях пред емисиите на други частни телевизии.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2017 01:10

Докторе, ти явно живееш на друга планета ..... гледаемостта на БНТ е под критичния минимум, тя е като БДЖ - една бездънна яма, в която държавата налива с големия черпак, за кеф на купища некадърници и търтеи, които си живеят на гърба на държавата.

Спомни си уникалния гаф как БНТ пусна атмосферата от друг мач на националния, докато се играеше коя беше квалификация .... хората се опикаха от смях. Няма такива комици, но нормално, когато начело на спортната редакция е пълният олигофрен Манченко.

http://www.blitz.bg/article/40248

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 02 яну 2017 01:13

1982 написа:Кашуй, аз съм работил в 2 големи държавни компании и мога да ти кажа, че Джей Ар е напълно прав...

По нито един въпрос генерализацията не е оправдана гледна точка и конкретния случай го доказва. Да оставим настрана, че сигурно има причини всяка една страна да си има държавни медии, но към настоящия момент, националните ни такива са крайно необходими. В следващото си мнение си дал пример за качество с БТВ и Нова, а и критиките ти към БНТ са насочени основно към спорта. Доскоро и аз не ги броях за живи БНТ, доколкото гледам телевизия. Но понеже събитията от последните няколко месеца дадоха обилна храна за журналистиката, та установих, че тия двете, т.нар. големи, вече не желая да ги гледам за каквото и да е. В БНТ все още съществуват разнообразни публицистични, забавни и всякакъв род предавания, от които се чувства "нормалност". И причината не е точно в отделните кадри, а в поведението на телевизията като цяло. Да, спорта е звено, което е слабо в много отношения, но така или иначе, много рядко гледам спорт точно по БНТ. Тъй че, ако е необходимо за доброто на зрителя нечие присъствие от ефира да изчезне, то това определено са двата "гиганта", защото са олицетворение на всичко пошло и повърхностно в журналистиката.

Върни се в “Свободна зона”