Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 02 яну 2017 00:18

delqnski47 написа:
Tommi написа:Така се получава. :) И се стигна до закриване на ЦСКА. :)

Според някои хора,включително и левскари, ЦСКА-София рано или късно ще стане ЦСКА.За закриването на ПФК ЦСКА АД и дали с това приключва съществуването на ЦСКА е доста спорен въпрос.В крайна сметка аз не се наемам да го коментирам.Всеки си има право на мнение.

Луд ли си, само Божковото ЦСКА от 98-99г и Левски от същата година са автентични. Всичко друго е лъжа и измама, беее.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:19

19XLVIII написа:Е как няма да го припознае. Не стига че отбора се напълни със селяни, ми сега ще докарат и г****о.

Да се оправят ....по - далеч от тва , което е Литекс вече 21 години нема да стигнат ....тека че ....чакам добри вести от ЦСКА 1948 ....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2017 00:21

ivo55 написа:
delqnski47 написа:
Tommi написа:Така се получава. :) И се стигна до закриване на ЦСКА. :)

Според някои хора,включително и левскари, ЦСКА-София рано или късно ще стане ЦСКА.За закриването на ПФК ЦСКА АД и дали с това приключва съществуването на ЦСКА е доста спорен въпрос.В крайна сметка аз не се наемам да го коментирам.Всеки си има право на мнение.

Луд ли си, само Божковото ЦСКА от 98-99г и Левски от същата година са автентични. Всичко друго е лъжа и измама, беее.

Като не са автентични за каква 1948 в емблемата бълнувате и за какви 31 титли, че и Стоичков, Костадинов, Пенев, Жеков, Якимов да са играли в този отбор?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 яну 2017 00:27

Хи-хи, Кошче, не ги бленуваме, иди в музея на Армията и ги разгледай. И преди съм се присмивал на ентусиазма ви на 5-6 човека тука, водени от комплекси, да триете историята на ЦСКА... История не може да се трие, Кошче! Телевизията най-малко вече е била измислена, пресата също. Има документи и видеокадри запечатали славната история на ЦСКА. И който купи символите на ЦСКА, и зад който застанаха половината фенове в тази държава, той единствено ще може да представлява ЦСКА за в бъдеще. Прави разлика между история и бъдеще. История ни се трие , ни се редактира. Само се чете.
Последна промяна от ivo55 на 02 яну 2017 00:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2017 00:27

Beladona написа:
Че аз съм против и да затварят Герена , не само Армията .... ти си ми ясен ....ти си фен на Стадиона като спортен имот , не си фен на отбора ЦСКА ! :) и сините да дойдат да играят там с червени фланелки , ти си там ... твойта категория фенове сте ми ясни ....

Пф,те даже са играли.Мъри,Гибона,Чиликов..ако се напъна мога и да изкарам половин отбор. :lol: Като станеш собственик на някакво предприятие и поемеш отговорност(като вложиш кинтьие),то ще можеш да си го командориш както си искаш.Дотогава си един обикновен писач в спортен форум,както и аз,разбира се.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2017 00:28

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Делянски, ти ли си наивен, или нас мислиш за наивни? Как става номерът в един ден да развалиш договор и да подпишеш друг, с друг контрагент, ако не си водил преговори с втория предварително, като, ама съвсем случайно, и в двата контрагента основна движеща сила е едно лице :roll:

Конфликт на интереси.Кралев,Милева,Ганчев,ЦСКА...
Аз страна не заемам.

За какъв конфликт на интереси иде реч?! Ти съвсем ме метна в оркестъра :lol: Къде го тоя конфликт на интереси в този казус, освен ако и Кра(д)лев няма акциЙ в ПФК "ЦСКА-София" ЕАД :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2017 00:32

ivo55 написа:Хи-хи, Кошче, не ги бленуваме, иди в музея на Армията и ги разгледай. И преди съм се присмивал на ентусиазма ви на 5-6 човека тука, водени от комплекси, да триете историята на ЦСКА... История не може да се трие, Кошче! Телевизията най-малко вече е била измислена, пресата също. Има документи и видеокадри запечатали славната история на ЦСКА. И който купи символите на ЦСКА, и зад който застанаха половината фенове в тази държава, той единствено ще може да представлява ЦСКА за в бъдеще. Прави разлика между история и бъдеще. История ни се трие , ни се редактира. Само се чете.

Бе ти наистина ли си мислиш, че си толкова по-умен, та да пишеш в един пост едно, в следващия друго и аз да ти вярвам, че и двата са верни? Хем говориш за ЦСКА на Божков, който не бил автентичен ЦСКА, хем говориш, че и титлите от Божково време са за ЦСКА, че и на емблемата от същото време се кипри годината 1948, с която уж тоя отбор няма нищо общо, ама историята била и за него....Някои се напивате веднъж в годината, но ви държи по 12 месеца май!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:33

delqnski47 написа:
Beladona написа:
Че аз съм против и да затварят Герена , не само Армията .... ти си ми ясен ....ти си фен на Стадиона като спортен имот , не си фен на отбора ЦСКА ! :) и сините да дойдат да играят там с червени фланелки , ти си там ... твойта категория фенове сте ми ясни ....

Пф,те даже са играли.Мъри,Гибона,Чиликов..ако се напъна мога и да изкарам половин отбор. :lol: Като станеш собственик на някакво предприятие и поемеш отговорност(като вложиш кинтьие),то ще можеш да си го командориш както си искаш.Дотогава си един обикновен писач в спортен форум,както и аз,разбира се.

Нерде Ямбол , нерде Стамбол ....

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 яну 2017 00:41

Малиии, много злоба и селяния в поста ти, бре. Давай го по-кротко.
Иначе по това, което си се опитал да напишеш - и преди съм обяснявал, че за феновете на ЦСКА важното е :

1. Тимът, който да подкрепят, да играе под марката ЦСКА.
2. Да играе на Армията.
3. Да играе с червени екипи.
4. Да защитава изконните ценности, присъщи за този клуб.

Тоест, на нас феновете на ЦСКА хич не ни дреме за булстати, дали е АД, не е ли, дали е на борсата, не е ли, дали търговското дружество е регистрирано по ДДС, не е ли, дали скоро му е правена данъчна ревизия, не е ли. За бога, ние сме спортни фенове. Не сме юридическа кантора или счетоводна къща.

Всъщност, всички спортни нормални фенове не се интересуват от тези юридически врътки. Например феновете на Левски. Хич не им дреме, че няма никаква юридическа връзка между комунистическото Динамо и Левски от фашистка България, или между Динамо и милиционерското чисто ново Левски, или между милиционерското Левски и Левски 1914, създадено и регистрирано от Лафчис. Нали така?!? Така че не се мъчи, истината е че спортните фенове не се интересуват от тия глупости.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 02 яну 2017 00:45

delqnski47 написа: Като станеш собственик на някакво предприятие и поемеш отговорност(като вложиш кинтьие),то ще можеш да си го командориш както си искаш.Дотогава си един обикновен писач в спортен форум,както и аз,разбира се.

Е точно това разбиране и този момент един ден ще ви погуби тотално всички и футболът ни няма да мръдне нагоре.
Когато си станал фен на ЦСКА, Ганчев ни най-малко е имал нещо общо с този клуб, това че днес по някаква причина е в ЦСКА-София и тези, които го приемате за ЦСКА съвсем незначи, че неговите действия са най-правилните и не трябвало да се критикува.
Футболен клуб не е предприятие, така че на птрво място са феновете и чак тогава самозабравилите се собственици, че той утре може да реши да закрие този клуб и само защото го издържа никой не трябва да се противопоставя и да приеме това действие за правилно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”