Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 23:42

delqnski47 написа:
Tommi написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:
Делянски , по кой закон ЦСКА фалира на 09.09. 2016 ? Що малкото Саше бърза да уведомява Съда за неплатежоспособност , като няма наказателна отговорност ....знаеш ли , че сега го съдят за тва ? Нали си модератор , поне ти пиши малко по-реални неща !

Вие казвате че ПФК ЦСКА АД можеше да бъде оздравен при положение че 20 години собствениците харчеха повече отколкото изкарваха и натрупаха голяма сметка.Аз казвам че е невъзможно сметката,която беше натрупана да бъде изплатена в рамките на удовлетворяващ кредиторите срок(както и стана).Не знам какво по реално от това може да се напише.В България от футбол се печели с уредени мачове и някой случаен трансфер.Като плати Ганчев(Божков) колкото е нужно как после ще си избие тая колосална за българския футбол сума в рамките на някакъв приемлив срок.Тук говорим за 20-30 милиона.Кога ЦСКА е печелил 20-30 милиона в рамките на 4-5 години(защото все пак трябва да има и срок за възвръщаемост.Не може да се чака да спечелиш нещо от тоя клуб за 100 години инвестиция в погасяване на задължения,лихви,бази,футболисти и персонал).От доста време си ги задавам тези въпроси.

В такъв случай защо се захваща с този клуб?

Като всеки бизнесмен си има интереси,които си преследва.

Точно така , интересът му беше да фалира ЦСКА !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 23:44

Долно уйно написа:
delqnski47 написа:
Долно уйно написа:
delqnski47 написа:
Долно уйно написа:Делянски, настоящите собственици на ЦСКА-София също харчат повече, отколкото изкарват, този клуб няма ли да натрупа задължения, които в един момент да натежат?

В Ловеч Ганчев не съм чул да харчи повече отколкото да изкарва в Литекс.

Тогава защо му се наложи да (не зная, как е точния термин) описва, като капитал едни 6 000 000лв. щото щеше да има нанайси сделка? Тези 6 000 000 ги е натрупал клуба Литекс.

Знам само че Литекс никой не го е съдил.

Явно много неща не знаеш, но и невиждам смисъл да ги знаеш.
Да се върнем отново на основната дискусия, а именно, че с модела Литекс в София няма да стане, впротивен случай повече от трето, четвърто място трудно ще бъде вързано, а за нещо по значимо са нужни доста средства, а клуба е ясно, че тези кинти не може да ги изкара.

Ганчу след 20 години едно и също у Ловеч , сега нема да се промени ......

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 яну 2017 23:47

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:
Делянски , по кой закон ЦСКА фалира на 09.09. 2016 ? Що малкото Саше бърза да уведомява Съда за неплатежоспособност , като няма наказателна отговорност ....знаеш ли , че сега го съдят за тва ? Нали си модератор , поне ти пиши малко по-реални неща !

Вие казвате че ПФК ЦСКА АД можеше да бъде оздравен при положение че 20 години собствениците харчеха повече отколкото изкарваха и натрупаха голяма сметка.Аз казвам че е невъзможно сметката,която беше натрупана да бъде изплатена в рамките на удовлетворяващ кредиторите срок(както и стана).Не знам какво по реално от това може да се напише.В България от футбол се печели с уредени мачове и някой случаен трансфер.Като плати Ганчев(Божков) колкото е нужно как после ще си избие тая колосална за българския футбол сума в рамките на някакъв приемлив срок.Тук говорим за 20-30 милиона.Кога ЦСКА е печелил 20-30 милиона в рамките на 4-5 години(защото все пак трябва да има и срок за възвръщаемост.Не може да се чака да спечелиш нещо от тоя клуб за 100 години инвестиция в погасяване на задължения,лихви,бази,футболисти и персонал).От доста време си ги задавам тези въпроси.

Аз съм в шок ! Сега по-добре ли е на Кредиторите , като са на път да вземат НУЛА лева , а ? Как са Кредиторите в момента , а Делянски ? Добре ли се чувстват като ше духат супата , а ? Хахахах ! НАП добре ли ще е , а ? Като вземе НУЛА лева ? А ? Какво става с любимият ти милион на ММС , Кралев взе ли го ? Хахахахаха ! Успех ! Как са Кредиторите сега , Завиват ли ги ?!

Всички губим пари рано или късно.Животът е несправедлив някой път.Ако бях Хари Потър щях да дам на всеки кредитор на Земята по 30 милиарда.Но не мога.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 яну 2017 23:49

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Те не стигнаха дотам, защото Кра(д)лев отписа базите от ПФК ЦСКА АД и ги даде на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД и хората около Божков се отказаха от ОП, а Хаяско изобщо нямаше намерение да преправя своя.

За да защити интересите на ММС по негови думи.Ся дали да вярвам на него,на кака Дора....на кой?

Определено ги защити, няма две мнения по въпроса за плурализма, нали 8-) Странно, защо не ги защити по същия начин още като стана министър в края на 2014-та..и защо предостави базите точно на преименувания "Литекс", който никога не е имал някаква връзка с тях?

За да може Армията да изпълнява функцията си,за която е построена като съоръжение.

Делянски, ти ли си наивен, или нас мислиш за наивни? Как става номерът в един ден да развалиш договор и да подпишеш друг, с друг контрагент, ако не си водил преговори с втория предварително, като, ама съвсем случайно, и в двата контрагента основна движеща сила е едно лице :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 23:51

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:

Аз съм в шок ! Сега по-добре ли е на Кредиторите , като са на път да вземат НУЛА лева , а ? Как са Кредиторите в момента , а Делянски ? Добре ли се чувстват като ше духат супата , а ? Хахахах ! НАП добре ли ще е , а ? Като вземе НУЛА лева ? А ? Какво става с любимият ти милион на ММС , Кралев взе ли го ? Хахахахаха ! Успех ! Как са Кредиторите сега , Завиват ли ги ?!

Всички губим пари рано или късно.Животът е несправедлив някой път.Ако бях Хари Потър щях да дам на всеки кредитор на Земята по 30 милиарда.Но не мога.

Ааааааа ! Значи сега като вземат НУЛА лева ше им е по - готино , отколкото в плана на Черепа 30 години по 1 млн лева .....познаваш ли числата , сериозно питам ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 яну 2017 23:56

Кашчей написа:Делянски, ти ли си наивен, или нас мислиш за наивни? Как става номерът в един ден да развалиш договор и да подпишеш друг, с друг контрагент, ако не си водил преговори с втория предварително, като, ама съвсем случайно, и в двата контрагента основна движеща сила е едно лице :roll:

Конфликт на интереси.Кралев,Милева,Ганчев,ЦСКА...
Аз страна не заемам.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 яну 2017 23:58

Beladona написа:
Ааааааа ! Значи сега като вземат НУЛА лева ше им е по - готино , отколкото в плана на Черепа 30 години по 1 млн лева .....познаваш ли числата , сериозно питам ?

Да,защото плана му беше върнат,защото той не бил направил корекции,защото базите били отнети от ПФК ЦСКА АД,а там Кралев защитил ММС,но това било лъжа.Ок,тоя разговор е воден.
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 23:59

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Делянски, ти ли си наивен, или нас мислиш за наивни? Как става номерът в един ден да развалиш договор и да подпишеш друг, с друг контрагент, ако не си водил преговори с втория предварително, като, ама съвсем случайно, и в двата контрагента основна движеща сила е едно лице :roll:

Аз страна не заемам.

Не бе , Кашо ти казва , че Крадлев взема базите от ЦСКА на Ганчу и ги дава на Литекс на Ганчу ... капиш ? Баба ти Дора като синдик ли я месиш ?! Нали си имахте Паслар ....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2017 00:01

Beladona написа:
delqnski47 написа:

Аз страна не заемам.

Не бе , Кашо ти казва , че Крадлев взема базите от ЦСКА на Ганчу и ги дава на Литекс на Ганчу ... капиш ? Баба ти Дора като синдик ли я месиш ?! Нали си имахте Паслар ....

Да де взел ги защото еди какво си,но това е лъжа.Ок,това сме го коментирали.
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:02

delqnski47 написа:
Beladona написа:

Да,защото плана му беше върнат,защото той не бил направил корекции,защото базите били отнети от ПФК ЦСКА АД,а там Кралев защитил ММС,но това било лъжа.Ок,тоя разговор е воден.

Аре да ги подредиш тия неща хронологично и логически да ги навържеш и да се сетиш сам ЗАЩО ЦСКА фалира ....Крадлев не е защитил ММС , защото трябваше да вземе базите от Ганчу ЦСКА още октомври 2015 година , но не посмя !

Върни се в “ЦСКА”