Искам всеки един от нас да отговори на въпроса "Беше ли успешна 2016 за него...?"
Моята беше отвратителна (както и последните 2-3 между другото)...Когато осъзнаеш,че не си направил никаква кой знае каква стъпка напред в живота ти,за мен това е равно на провал ! Не съм и оптимист за тази...сигурно ще е същата,като предходните.Очаквам скоро да ми вдигнат заплата с около 300-400 лв,както и да ме направят ОТНОВО управител...Бившата ми да се върне при мен...Май много взех да искам.Поне първото е почти сигурно,ако вярвам на казаните неща от шефът ми,през последните няколко дни.Само времето ще покаже !
На спортно ниво очаквам:
ЦСКА - София и ЦСКА 1948 да се обединят и да се разкара това разединение у феновете ни...
ЛеБрон да стане МВП,както и Кавс да натрият носа на Уориърс на финалите...
Ракетата отново да се върне на първото място,преди да завърши кариерата си...
Ювентус да направят требъл...Това май никога няма да стане....
Каква година изпратихме...?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Каква година изпратихме...?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- South_Park
Re: Каква година изпратихме...?
Това , че някакъв папа се е напил и решил да сложи Нова година по средата на зимата , не ти дава основания да приемеш пиянските му предложения.
Нова година е към 21-23 март,т.е. краят на цикълът пролет-лято-есен-зима и начало на новият цикъл пролет-лято-есен-зима, така че има време
.
Трий темата и пусни пак към март да кажеш до къде си я докарал
Иначе аз до края на годината смятам да отварям фаст фууд тип бургери,сандвичи и пици(не стандартни , а доста по-вкусни и добри) .
Живот и здраве
Нова година е към 21-23 март,т.е. краят на цикълът пролет-лято-есен-зима и начало на новият цикъл пролет-лято-есен-зима, така че има време

Трий темата и пусни пак към март да кажеш до къде си я докарал

Иначе аз до края на годината смятам да отварям фаст фууд тип бургери,сандвичи и пици(не стандартни , а доста по-вкусни и добри) .
Живот и здраве

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- Долно уйно
- Контакти:
Годината беше перфектно, увеличих доходите си с около 35%
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Drunken_Master написа:.........
На спортно ниво очаквам:
ЦСКА - София и ЦСКА 1948 да се обединят и да се разкара това разединение у феновете ни...
+1
[center]

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Литекс и ЦСКА 1948 няма как да се обединят, просто защото са 2 различни галактики .... едните искат начало от нулата, както се прави по белите държави, от белите хора, другите искат като циганите - врътки и далавери, само и само да керизим нещо.
Който иска да е фен на Литекс, той си му е фен, който не желае Литекс - или вече няма отбор, или подкрепя започналия начисто ЦСКА 1948. Но при никакви положения тези хора не биха приели Литекс.
Който иска да е фен на Литекс, той си му е фен, който не желае Литекс - или вече няма отбор, или подкрепя започналия начисто ЦСКА 1948. Но при никакви положения тези хора не биха приели Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- South_Park
1982 написа:Литекс и ЦСКА 1948 няма как да се обединят, просто защото са 2 различни галактики .... едните искат начало от нулата, както се прави по белите държави, от белите хора, другите искат като циганите - врътки и далавери, само и само да керизим нещо.
+1, аз не приемам това. Не стига че бях подлъган от малък да стана фен на тези комуноиди , а сега ще ме карат да припознавам някакви ловешки селяни с президент мутра

[/quote]
-
- Контакти:
макарона изпраща година изпълнена с ежедневна и ежечасна консумация на алкохол, пиянстване.
Аз изпратих относително добра година! Смених града, работата и университета. Преместих се от Дармщад в Бон, където записах магистратура, намерих си и прилична работа. Отделно спрях цигарите и започнах да играя футбол и тенис редовно, също успях мина на доста по здравословен хранителен режим. Единствено в личния живот нещата са по - зле от 2015, но то няма пълно щастие
!
Спокойно мога да кажа, че около 80% от целите които си бях поставил за 2016 са успешно изпълнени, останалите 20% се отнасят за провалената връзка с бившата вече приятелка, там май тотално се провалих, но дет се вика c'est la vie ...
Общо казано, 2016 беше трудна година, ипълнена с обрати и приключения, но не си спомням да ми е било скучно, или отегчено дори и за един момент през миналите 12 месеца ...

Спокойно мога да кажа, че около 80% от целите които си бях поставил за 2016 са успешно изпълнени, останалите 20% се отнасят за провалената връзка с бившата вече приятелка, там май тотално се провалих, но дет се вика c'est la vie ...
Общо казано, 2016 беше трудна година, ипълнена с обрати и приключения, но не си спомням да ми е било скучно, или отегчено дори и за един момент през миналите 12 месеца ...
Drunken_Master написа:Искам всеки един от нас да отговори на въпроса "Беше ли успешна 2016 за него...?"
Моята беше отвратителна (както и последните 2-3 между другото)...Когато осъзнаеш,че не си направил никаква кой знае каква стъпка напред в живота ти,за мен това е равно на провал ! Не съм и оптимист за тази...сигурно ще е същата,като предходните.Очаквам скоро да ми вдигнат заплата с около 300-400 лв,както и да ме направят ОТНОВО управител...Бившата ми да се върне при мен...Май много взех да искам.Поне първото е почти сигурно,ако вярвам на казаните неща от шефът ми,през последните няколко дни.Само времето ще покаже !
На спортно ниво очаквам:
ЛеБрон да стане МВП,както и Кавс да натрият носа на Уориърс на финалите...
Ракетата отново да се върне на първото място,преди да завърши кариерата си...
Ювентус да направят требъл...Това май никога няма да стане....
Автора чака от умрял писмо! Да видим дали ще го получи?
- SgtLiberty
- Контакти:
От както Тиквата е на власт,всяка година е все по-скапана,така че и 2к16 не бе изключение.