Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
verendogrob

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот verendogrob » 01 яну 2017 20:20

Със съдебно решение от 2 октомври 2015 година се обявява неплатежоспособността на "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД. СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г. и назначава Радослав Тонев за временен синдик.
Виновни за несъстоятелността могат да бъдат само хората, управлявали клуба преди 31.12.2014 година. Тогава Ганчев не е в ЦСКА под никаква форма.
Мисля, че с това се слага край на глупавия спор.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 20:30

verendogrob написа:Със съдебно решение от 2 октомври 2015 година се обявява неплатежоспособността на "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД. СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г. и назначава Радослав Тонев за временен синдик.
Виновни за несъстоятелността могат да бъдат само хората, управлявали клуба преди 31.12.2014 година. Тогава Ганчев не е в ЦСКА под никаква форма.
Мисля, че с това се слага край на глупавия спор.

Чшшшшшшш , леко бре , ше скъсаш живарника ! Значи Ганчу знаейки тия дългове и неща , придобива 52 % с негови мюрета в ЦСКА ... защо , брат ми ?!

И брат ми , нали правиш разлика между неплатежоспособност и несъстоятелност ( фалит ) ....Ганчу е виновен за фалита , брат ми...не за неплатежоспособността ! Ок , браточка ?!

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 01 яну 2017 20:41

Преди всичко правя разлика между нормалните коментиращи във форума и злостните тролове. С вторите не общувам.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 21:21

verendogrob написа:Преди всичко правя разлика между нормалните коментиращи във форума и злостните тролове. С вторите не общувам.

Два пъти споменаваш думата НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ и накрая вкарваш думата НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ и правиш логическо заключение ...., че Ганя не бил виновен ....
Знаеш ли колко път има да се извърви от неплатежоспособност до несъстоятелност - фалит ? Сметни колко месеца има между 12 месец 2014 г до 09 .09 . 2016 година ...... Ганя е виновен за фалита и , че си докара Литекс . Тва е !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 яну 2017 21:31

Дори и Ганя да е придобил нещо официално от ПФК ЦСКА АД(което мене силно ме съмнява) и ПФК ЦСКА АД да е бил фалирал по време на Ганя,то ако имахме нормални закони ПФК ЦСКА АД щеше да фалира много много много преди Ганя.Така че тия обвинения са безмислени.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 01 яну 2017 21:38

Ти защо очакваш троловете да пишат смислено?

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 21:38

delqnski47 написа:Дори и Ганя да е придобил нещо официално от ПФК ЦСКА АД(което мене силно ме съмнява) и ПФК ЦСКА АД да е бил фалирал по време на Ганя,то ако имахме нормални закони ПФК ЦСКА АД щеше да фалира много много много преди Ганя.Така че тия обвинения са безмислени.

Дефинирай нормални закони , че тва вече е култово !

Не бягайте от факта , че Ганя фалира ЦСКА или ПФК ЦСКА АД ....както ти е по-лесно ....не ти е удобно Ганя да е фалирал ЦСКА , като според теб трябва да е Спасителят .....каква гротеска !
Последна промяна от Beladona на 01 яну 2017 21:40, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 яну 2017 21:39

verendogrob написа:Ти защо очакваш троловете да пишат смислено?

стана ли ти ясно какво е НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ и какво е Несъстоятелност ?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 яну 2017 21:43

delqnski47 написа:Дори и Ганя да е придобил нещо официално от ПФК ЦСКА АД(което мене силно ме съмнява) и ПФК ЦСКА АД да е бил фалирал по време на Ганя,то ако имахме нормални закони ПФК ЦСКА АД щеше да фалира много много много преди Ганя.Така че тия обвинения са безмислени.

Мне, ПФК ЦСКА ЕАД(АД) щеше да е поставен в производство по несъстоятелност, но дълговете щяха да са с няколко милиона по-малко и надали тогава Хаяско щеше да има главната дума за оздравяване на дружеството. Нищо чудно и да имаше приет ОП. Тогава обаче, щяхте да сте фенове на АД-то, нали :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 01 яну 2017 21:50

Beladona написа:
verendogrob написа:Ти защо очакваш троловете да пишат смислено?

стана ли ти ясно какво е НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ и какво е Несъстоятелност ?!

Мисля, че достатъчно ясно казах, че с тролове не разговарям.

Върни се в “ЦСКА”