gogovcite написа:Milkoy написа:gogovcite написа:Gil-galad написа:Не успях да гледам мача поради обективни причини, но се радвам за победата![]()
Само ще пусна един цитат на Клоп, от преди да се играе мача, относно слабия, незабелеим и т.н. (както е бил наричан тук във форума Вайнакдум)....а пък вие след като сте гледали и мача, сами си правете изводите колко разбирате от футбол и защо Клоп е треньор на този отбор, а вие сте клавиатурни разбирачи...Klopp: "I would like to mention Wijnaldum, I think he is someone performing to a very high standard, without been talked about externally."
Не си гледал мача, но това не ти пречи да даваш мнение за играта на конкретен футболист и да нападаш всички пишещи във форума?!![]()
Той не дава мнение, просто цитира Юрген. Освен това не напада всички, а тези, които се изхвърляха с тежки приказки за Вайналдум - дупка бил, не си струвал парите, за нищо не ставал и как нито един от тези "форумни спецове" не написа едно - "Ех, Джини, страшен мач направи". Щото Вайналдум игра страшно, дори без гола. Обаче тук все по-малко хора имат доблест да си признаят като сбъркат. Та не ти е към правилния човек забележката.
Доста агресивно мнение за модератор на форума. Освен това не виждам да иска някой да казва хубави думи за Вайналдум. Освен това един от хората, които имат негативно мнение за Вайналдум си каза, че на черното бяло не може да кажев предишните страници на темата.
Може би не дава мнение за Вайналдум, но със сигурност прави определение на потребителите във форума, което и сам можеш да прочетеш. Не виждам и разделение за определени потребители..., а за всички.
Модератор на форума не значи човек без мнение. Той не е хонорар, а по-скоро човек, който помага. Затова мисля, че критиките към всеки негов ход станаха доста, на фона на нещата, които прави. А именно да почиства помиите на някои от потребителите и да дава информация за трансферни слухове и всякакви други неща около отбора. Огледай се по другите подфоруми дали има такъв човек. Освен това е от хората, които доста дълго и успешно запазват добрия тон, но при зачестилите критики към него и най-вече наглата агресивна безхаберност на някои от потребителите тук, разбирам леката промяна в тона му. Мисля, че малко не се оценява работата, която върши доста незабележимо и без да се изтъква и някак привикнахме с нея и я приехме за даденост. Ти ги виждаш нещата от твоята гледна точка. За мен определено поста му не е за всички потребители и това е очевидно, не е нужда да го подчертава. Ето, аз съм потребител, но не се чувствам атакуван по никакъв начин, защото отдавана говоря същите неща за Вайналдум.