ВЛ:Ливърпул - Манчестер Сити 31.12.2016г.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: ВЛ:Ливърпул - Манчестер Сити 31.12.2016г.

Мнениеот Milkoy » 01 яну 2017 16:54

gogovcite написа:
Milkoy написа:
gogovcite написа:
Gil-galad написа:Не успях да гледам мача поради обективни причини, но се радвам за победата :)

Само ще пусна един цитат на Клоп, от преди да се играе мача, относно слабия, незабелеим и т.н. (както е бил наричан тук във форума Вайнакдум)....а пък вие след като сте гледали и мача, сами си правете изводите колко разбирате от футбол и защо Клоп е треньор на този отбор, а вие сте клавиатурни разбирачи...

Klopp: "I would like to mention Wijnaldum, I think he is someone performing to a very high standard, without been talked about externally."

Не си гледал мача, но това не ти пречи да даваш мнение за играта на конкретен футболист и да нападаш всички пишещи във форума?! :roll: :o

Той не дава мнение, просто цитира Юрген. Освен това не напада всички, а тези, които се изхвърляха с тежки приказки за Вайналдум - дупка бил, не си струвал парите, за нищо не ставал и как нито един от тези "форумни спецове" не написа едно - "Ех, Джини, страшен мач направи". Щото Вайналдум игра страшно, дори без гола. Обаче тук все по-малко хора имат доблест да си признаят като сбъркат. Та не ти е към правилния човек забележката.

Доста агресивно мнение за модератор на форума. Освен това не виждам да иска някой да казва хубави думи за Вайналдум. Освен това един от хората, които имат негативно мнение за Вайналдум си каза, че на черното бяло не може да каже ;) в предишните страници на темата.
Може би не дава мнение за Вайналдум, но със сигурност прави определение на потребителите във форума, което и сам можеш да прочетеш. Не виждам и разделение за определени потребители..., а за всички.

Модератор на форума не значи човек без мнение. Той не е хонорар, а по-скоро човек, който помага. Затова мисля, че критиките към всеки негов ход станаха доста, на фона на нещата, които прави. А именно да почиства помиите на някои от потребителите и да дава информация за трансферни слухове и всякакви други неща около отбора. Огледай се по другите подфоруми дали има такъв човек. Освен това е от хората, които доста дълго и успешно запазват добрия тон, но при зачестилите критики към него и най-вече наглата агресивна безхаберност на някои от потребителите тук, разбирам леката промяна в тона му. Мисля, че малко не се оценява работата, която върши доста незабележимо и без да се изтъква и някак привикнахме с нея и я приехме за даденост. Ти ги виждаш нещата от твоята гледна точка. За мен определено поста му не е за всички потребители и това е очевидно, не е нужда да го подчертава. Ето, аз съм потребител, но не се чувствам атакуван по никакъв начин, защото отдавана говоря същите неща за Вайналдум.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 01 яну 2017 16:56

Сега вече ми е по-ясно :)
Hala Madrid

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 яну 2017 17:06

Не прекалявайте с вложените коментари :) Мразя да скролирам излишно :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

crimson

Мнениеот crimson » 01 яну 2017 17:30

Напълно съм съгласен. Благодарности на Гил!
Всичко най-добро през новата година! :)
Чудесна победа. Зарадваха ни момчетата. Още една победа с 1:0. Можело! :)

Milkoy написа:
gogovcite написа:
Milkoy написа:
gogovcite написа:
Gil-galad написа:Не успях да гледам мача поради обективни причини, но се радвам за победата :)

Само ще пусна един цитат на Клоп, от преди да се играе мача, относно слабия, незабелеим и т.н. (както е бил наричан тук във форума Вайнакдум)....а пък вие след като сте гледали и мача, сами си правете изводите колко разбирате от футбол и защо Клоп е треньор на този отбор, а вие сте клавиатурни разбирачи...

Klopp: "I would like to mention Wijnaldum, I think he is someone performing to a very high standard, without been talked about externally."

Не си гледал мача, но това не ти пречи да даваш мнение за играта на конкретен футболист и да нападаш всички пишещи във форума?! :roll: :o

Той не дава мнение, просто цитира Юрген. Освен това не напада всички, а тези, които се изхвърляха с тежки приказки за Вайналдум - дупка бил, не си струвал парите, за нищо не ставал и как нито един от тези "форумни спецове" не написа едно - "Ех, Джини, страшен мач направи". Щото Вайналдум игра страшно, дори без гола. Обаче тук все по-малко хора имат доблест да си признаят като сбъркат. Та не ти е към правилния човек забележката.

Доста агресивно мнение за модератор на форума. Освен това не виждам да иска някой да казва хубави думи за Вайналдум. Освен това един от хората, които имат негативно мнение за Вайналдум си каза, че на черното бяло не може да каже ;) в предишните страници на темата.
Може би не дава мнение за Вайналдум, но със сигурност прави определение на потребителите във форума, което и сам можеш да прочетеш. Не виждам и разделение за определени потребители..., а за всички.

Модератор на форума не значи човек без мнение. Той не е хонорар, а по-скоро човек, който помага. Затова мисля, че критиките към всеки негов ход станаха доста, на фона на нещата, които прави. А именно да почиства помиите на някои от потребителите и да дава информация за трансферни слухове и всякакви други неща около отбора. Огледай се по другите подфоруми дали има такъв човек. Освен това е от хората, които доста дълго и успешно запазват добрия тон, но при зачестилите критики към него и най-вече наглата агресивна безхаберност на някои от потребителите тук, разбирам леката промяна в тона му. Мисля, че малко не се оценява работата, която върши доста незабележимо и без да се изтъква и някак привикнахме с нея и я приехме за даденост. Ти ги виждаш нещата от твоята гледна точка. За мен определено поста му не е за всички потребители и това е очевидно, не е нужда да го подчертава. Ето, аз съм потребител, но не се чувствам атакуван по никакъв начин, защото отдавана говоря същите неща за Вайналдум.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 01 яну 2017 17:55

Честита Нова Година приятели! Бих казал че осовната тема сега би трябвало да утрешното гостуване. Или начина по който вчера победихме. Не смятам че има агресивност от Gil, такова му е мнението- какво лошо или агресивно има! Аз съм от феновете който откровенно не харесват Жоржи. До вчера обаче! Мъча се да вкарам някаква логика- втори сме насредата, играем превъзходно, научени сме че мача сършва в 95мин., научихме се че 3 точки се дават и за 1:0. Кой ни научи- Клоп! Същият който похарчи 25млн. за Вайналдум. Е вчера , аз поне разбрах че си е струвал всяко пени. Няма как да ни впечатлява и вкарва всеки мач! Той е купен първо за да руши. За победата вчера има една дума- Впечатляваща. Биеш ли Сити с 1:0, с гол в 8мин., не допускайки нито едно 100% процентово голово положение пред твоята врата, без капка паника целия мач значи вече си Голям. Гали ми очите за ЧНГ
Изображение

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 02 яну 2017 13:08

За много години на всички, крайно време е да станем позитивни! Имаме голям отбор, с велик треньор! :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 яну 2017 09:54

Вайналдум си е класен играч, колкото и да го хулите в тоя раздел :lol: :lol: Играта му с глава е впечатляваща, въпреки че не е с някакъв огромен ръст. До преди няколко дни се чудех как още не е почнал да шие с глава в Пуул и той почна :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”