Бербатов да се съблече пак за фотосесия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

novnik
Контакти:

Re: Бербатов да се съблече пак за фотосесия

Мнениеот novnik » 20 ное 2008 21:18

Все Бербатов ви е виновен, като падаме. А Тунчев, Илиев, Вили К..вата, Миланов, славистите и сливенчаните... Кво направиха?

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 20 ное 2008 21:23

НИЩО! :oops:
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 20 ное 2008 21:34

по-лесно е да се плюе по този, който се вижда отдалече!
това е прийом на мишленцата и те си го прилагат!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 20 ное 2008 21:38

novnik написа:Все Бербатов ви е виновен, като падаме. А Тунчев, Илиев, Вили К..вата, Миланов, славистите и сливенчаните... Кво направиха?

Като се викат едни и същи мърши в националния така ще е...защо шанс не получават играчи като Кушев - капитан и голмайстор на Амкар, Макриев, играчи на Черно море като Жоро Илиев,Йордан Юруков и Дяков има и много други, които заслужават да не бъдат пренебрегвани най-малкото в контроли, вижте вчера Англия с какъв състав излезе и смачка Германия с всичките й титуляри, просто там са на светлинни години пред нас и отдавна са забравили за деления на столица и провинция...там такова нещо не съществува, само ние в България сме с мисленето от социалистическо време, то стадионите ни още от това време какво може да очакваме ...

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 20 ное 2008 22:00

Бербатов да се съблече

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 20 ное 2008 22:07

Призовавам ви да спрете да пишете и да пускате теми за тоя боклук. Единственото което заслужава са псувни и освирквания на националия стадион. Така че като си дойде тогава ще му излеем помията на главата. Дотогава няма какво в момента си шиба манекенки в англия и му е през оная работа за България.
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 ное 2008 03:19

Значи, не исках да отговарям, ама няма начин.......животното "лос", си е по принцип........бе по-голямо от елен, ма нещо между елен и крава!...... Да си вземеш такъв ник?!..... Абе на всеки се случва, ама наистина да пишеш като лос, това е вече нещо трагично! Син_терор, за кой ли път вече те чета и се убеждавам, че ти си един от малкото малоумници в тоя чат, и както твой колега ме стимулира да вляза в този форум, заради такива хора като тебе ( мога да изредя поне минимум дузина!..........Междувпрочем, знаеш ли какво означава думата "дузина"??? ) ще ме накарате да се махна от този форум! Знам какво ще ми отговориш..........няма нужда!.... Не закачайте Бербо! Прекалявате! Щото сте същите келеши които са му скандирали името когато вкарваше всеки мач и ни оттърваше! Сигурно сте скачали пред телевизора когато правише рейдове срещу Беларус или направи онзи тънък пас на Стилян срещу Хърватска........ма сега сте си вие, и целият живот въобще ви пречи!!!!....Нарочно не писах нищо, макар, че и мене ме боли естественно! Всички плюете Петър Василев, ама всички се съгласихте по неговото мнение, че това са футболистите на мача : Благо и Георги Петков!!!!!......Аз пък не съм съгласен! Целият отбор го нямаше! Реши, че е един смешен приятелски мач, където ще изпратим Саво Милошевич и ще си вкараме по един гол! Да, ама не! Антич, беше извикал хора, които трябва да се " доказват" в този национален отбор!!! И те го направиха! След като Марков, прави експерименти, ами да беше почнал мача с надъханите хора, както играха второто полувреме?!........ И накрая, моето мнение, че в момента Георги Петков е най-добрият вратар в нашето първенство, и това е национала ( друг е въпроса как се чувства след такъв резултат?! ).....но на два от головете можеше по-добре да реагира, просто целият отбор, защитата заедно с вратаря си беше една голяма паника! Ама къде е треньора в края на краищата?!..... Аз продължавам да питам, един треньор,национален!!!!, който го "утрепаха" с 5:0 на европейското, когото след това го махнаха! Който разби чорбарите! Който успя Видима да я "вкара" от А в Б група, а , аха да я вкара и в "В", ама го махнаха, това ли ни е националния треньор?!..... Или си мисли, че сме 88-а година, не гледаме други първенства по ТВ и не знаем на какво дередже сме?!.........Той, няма ма грам място в националният отбор! Не може да си мотивира футболистите, щото ми се струва, че тая мърда ( Марков ) и той е излязал да ги тренира на майтап преди мача! Нито им е набивал в тиквите, че играята за Родината си: България, нито им е казал какво да правят!........ Искам да допълня, че въпреки, че му взеха топката от клек( уж в Щутгарт се учеше момчето!!!), въпреки, че 6-ият гол ни го направихо от грешка на Янев, те ми харесаха.....много повече старание имаше!.... На капитана на Сливен, това му беше първи мач!..... Много ми е интересно, ако бъдещият ни треньор го пуска занапред заедно със Стилян, има ли на тях двамата кой да им вземе топката?!..... Защото това момче го гледах на живо и се убедих, че няма човек който може да му вземе топката в България!..... Трябва му спокойствие и време само!!!.... А за племенника на Лечков, искам да кажа, че какво ли щеше да бъде, ако там беше още и Ивелин Попов?!......Лошото е, че след тях няма никой!!!!........Ама по-лошто е, че и сега няма никой който да ги види тези неща!!!!............

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 ное 2008 22:58

То това не е лос ами е от филма Лост :D в превод "Изгубени" Тука се изказваш неподготвен,а Барби не го зашщитавай,той и цялата пасмина нямат място в национала докато не се научат,че с националната фланелка се играе с ЧЕСТ И ГОРДОСТ и ,че това е провилегия,а те мършите :evil: Не ми ги хвали ясно!!!!

Върни се в “Футбол - България”