ВЛ:Ливърпул - Манчестер Сити 31.12.2016г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ:Ливърпул - Манчестер Сити 31.12.2016г.
Доброто срещу абсолютното зло. Успех Пуулци, духом ще съм с вас. Насурвакайте ги като за празник, да им върви по същия начин цялата година.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- KOPScousers
- Контакти:
Бой по джихадистите, 3:1.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
3:2
Прави ми впечатление ,че има много болен народ:един се бои от джихадистите,друг от Байерн,Барса и т.н.,трети от НАТО,четвъри явно свикнал да се пребойдисва предлага това и на останалите.
Коментирайте мача и евентуалния резултат,а политическите и комунистически предпочитания си ги оставете за друго место.
Прави ми впечатление ,че има много болен народ:един се бои от джихадистите,друг от Байерн,Барса и т.н.,трети от НАТО,четвъри явно свикнал да се пребойдисва предлага това и на останалите.
Коментирайте мача и евентуалния резултат,а политическите и комунистически предпочитания си ги оставете за друго место.
michok написа:3:2
Единственото приемливо нещо в коментара ти е резултатът

Останалото е пълен потрес, особено "пребоЙдисването".

Моята прогноза е 2:0

[offtopic]

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- lyubomir_v
- Контакти:
Анфийлд е крепост. This is Anfield ! Бием ги с дух, история, традиция, с метъл футбол и брадата усмивка! 3-2
ЕМИЛ написа:1:1
Едно лежерно 0-0 също върши работа. Нека напълнят джобовете на залагащите фенове за ЧНГ!