Прилепите какво да им коментирам, десетина души трябва да се махнат, за да почна да виждам нещо смислено в мач и да бъда принуден да го коментирам. Само ще кажа, че единствената по-голяма трагедия, която съм виждал от футболен отбор е от ЦСКА ( визирам деветте нулеви равенства подред, преди да фалира клуба- умишленият фалит дето държавата не взе никакви мерки, защото на една голяма тиква без семки и беше по-удобно така). Само с това бих сравнил състоянието на Валенсия, клубът отива към фалита според мен. Явно доста от моите клубчета ще трябва да минат през пъкъла- Родопа, Парма, ЦСКА, подозирам, че с Валенсия ще се случи същото много скоро.. Но ще се завърнем един ден и ще мачкаме Барса както винаги. Искам обаче преди да фалираме да ометем пода и с омразния ми Реал.
[offtopic]Валенсия може да ги спре за титлата и ще го направи за мен, нещо като последно сбогом!
Ще завърша в своя собствен стил- Валенсия = Палермо по класа!
[offtopic]Просто с хонгконгските ментета милионери дотам ще се докараме накрая. Има всички изгледи за фалит, играта и резултатите са плачевни, а това го прави всеки тим преди да загуби мястото си сред професионалистите. Не е нещо ново, просто си затварям очите, защото моите станаха много. Дано не съм лош пророк, ама при тия качествени прогнози, които получавате всяка седмица и прогноза за фалит мога да опитам да прогнозирам. Аз поне играя смело и познавам какви ли не изненади, примерно загубата на Арсенал от карамелите я прогнозирах още в неделя, но съвсем по детски сложих пет кинта за Арсенал след това. Изневерих си на стила и ме наказа чичко буки както наказва децата, дето се смеят на моите прогнози, а точките все ми повече от техните и то от изненадите са направени, няма да се повтори повече тази груба детинска грешка. Никога няма да залагам на сигурен мач аз. Истината е в изненадите, а такива има непрекъснато 50 процента са, защото и успеваемостта е толкова моята, но поне винаги всеки тираж е 50, в отделни случаи напоследък беше и малко повече, но не заложихме фишо през уикенда, когато ги навъргалях 30 от 40 мача ами за глупавата междинка, мама е виновна, аз и казвам, че така не става попътно за Пловдив, тя ще ме убеждава да туря пет! Аз си знам работата просто трябва да слушам своето първо прогноза за футболен мач. Мама ко разбира от футбол, тя само трябваше да ми даде пътя към любимия червен отбор, а тате е мръсен левскар ама той е и малоумен мръсен левскар, като всички тях! Интересното е, че мама е печелила от тото 1 от мачовете, а тате само от 5 от 35 има една петица навремето и още се лъже горкия. Другото четворки и тройки.
Аз съм печелил с 1 лв 70, коетоси е гуд джоб, защото е в еврото случило се, там където никой не печели нищо и качват после от компанията фалшиви фишове със залози от по 1000 лв (фалшиви са разбира се, просто имат свои люде да им рекламират продукта, защото много по-малко стават балъците, за да се опитват да открият още балъци и да им вземат паричките при черепчето). Много пунктове на еврото например биват закривани, защото дори нямат оборот, с който да си покрият тока на стойност от 2000 лв за месеца. Бива да не знам, че съм чакал с часове да го пуснат токан, че да си пусна фиш или да си взема печалба. А когато хванах тези 70 лв ме връщаха три пъти в рамките на седмица докат ми ги изплатят. Там и стотинка няма дадат на никого, просто защото предлагат коефициентите наобратно на действителността, я съм ги усетил отдавна како правят ама пак се лъжем.[/offtopic]

[/center]