Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 18:41

Groucho написа:
БФС - спрете пръжките, аре малко поработете...

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ete-412265

Много силни думи ползват, когато говорят помежду си или пишат "минутките на водещия", ама застане ли някой от босовете срещу тях веднага сменят въпросите и речника. Ще ми се да видя как казват на Михайлов в очите "Спрете кючеците, аре малко поработете..."

Единственият футболен/спортен журналист, когото съм виждал в директни интервюта - очи в очи, да задава неудобните си въпроси, е Сашо Диков. Специално Томислав е такава мишка и хлъзгав червей, че не е истина. Като прави интервюта с Боби, Венци, Батков, Спас Русев, Гриша Ганчев и така нататък, е толкова деликатен във въпросите си, мазен, хлъзгав, винаги гледа да не ги засетне с нещо ...... направо ми се повръща от това слузесто влечуго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 дек 2016 19:12

Диков, да, задаваше неудобни въпроси, свързани най-вече с уговорени мачове и симулативна игра, но персонално май също не се конфронтираше много-много с клубните президенти и бефесейците. Родният футбол е такава пародия, че всяко интервю с всеки един от тия трябва да започва и свършва с "Лично ти Оставка кога?". Ама няма кой... Пише се един текст, пуска се "Hold Me For A While" или "Wish You Were Here" на RedNex за по-голямо въздействие и айде, "минутки на водещия" :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2016 19:33

ЕМИЛ написа:
dreben23 написа: Половината лоши сте давали пари на некви пишман типстъри, а най-добрите прогнози са ви под носа.

Изображение

Ти недей дава такива работи точно тука, че сега съм извадил хронологията от фейса на колегите ти дето ми искаш неколко мача, т.е. и сам мога да си извадя определени изводи, че си си преценил, че съм по-добър щом ги искаш от мен, хаха пада ти се, нека разберат истината за бате Емова класа. :lol: :lol: Нема се плашиш всички ми искат ама проблемът е, че не се занимавам с фиксед мачиз, само си цъкам игричките. :lol: Противозаконно е, а и аз си ги усещам достатъчно все пак кат се позагледам по-внимателно. :)

[offtopic]Мен да сте ме чули или видели да поискам прогноза, не. Ами аз щом твърдя, че имам класа естествено, че не бива да искам, ами да си ги измисля сам, а некои искате, което ми говори едно- съмнителна класа. Аз в моя класа нямам никакво съмнение, мачкам си и винаги има най-малко един точен, некой път и четири или пет. То стига, че мога и повече. Айде ще ви разкрия как го правя- флашскор, много добър усет, спорт, музика и филми. Лесно е да се познава мач, просто трябва да обичаш да гледаш мач денонощно и мощно. Друг вариант няма, в бета или еврото нищо не можеш да научиш, освен как се губят за два часа много парички като слагаш прогнозите наобратно. Петдесет процента успеваемост ще имам и ще въря ги слагам наопаки, все едно да режеш айсберга дето ще потопи Титаник с верижен трион "Хускварна", никаква логика не намирам като последното си изречение. :lol: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 дек 2016 20:25

dreben23 написа:.., все едно да режеш айсберга дето ще потопи Титаник с верижен трион "Хускварна", никаква логика не намирам като последното си изречение. :lol: :lol:

Toва е... добро :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 дек 2016 20:41

Аз от толкова много класа се обърках, а какво остава за него? :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 21:23

Groucho написа:Диков, да, задаваше неудобни въпроси, свързани най-вече с уговорени мачове и симулативна игра, но персонално май също не се конфронтираше много-много с клубните президенти и бефесейците.

Не си прав, примерно, колко пъти в предаването си се караше с Венци Стефанов ??! :lol: :lol: На Герена по едно време дори бяха забранили да се допускат журналисти и камери на Канал 3. :mrgreen: :mrgreen:

Иначе, да, неговите упреци бяха свързани основно с уредени мачове и купени съдии, но човекът, каквото си говореше в студиото, го говореше и в пряк разговор със самите футболни хора. Никога не е бил мишка, като Томислав Русев, който в минутките на водещия и други подобни е много смел и ги громи, ама като стане време да е в пряк разговор с тях, омеква и почва да се мазни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 дек 2016 23:18

Кой, къде за Нова Година :? Регъре, някакви съвети да ми дадеш за Банско, че отдавна не съм ходил :? Ски не карам, да отбележа ... поне трезвен :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 дек 2016 23:35

boabbb написа:Кой, къде за Нова Година :? Регъре, някакви съвети да ми дадеш за Банско, че отдавна не съм ходил :? Ски не карам, да отбележа ... поне трезвен :mrgreen:

В The Club има една сервитьорка с много яки цици, ама предполагам вече всичко е резервирано. :lol:

Не знам иначе, аз по Банско много малко движа, честно казано. Нямам представа на какво ниво са им кръчмите, но навсякъде ще е ужасно скъпо.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 дек 2016 23:42

rhaegar написа:
boabbb написа:Кой, къде за Нова Година :? Регъре, някакви съвети да ми дадеш за Банско, че отдавна не съм ходил :? Ски не карам, да отбележа ... поне трезвен :mrgreen:

В The Club има една сервитьорка с много яки цици, ама предполагам вече всичко е резервирано. :lol:

Не знам иначе, аз по Банско много малко движа, честно казано. Нямам представа на какво ниво са им кръчмите, но навсякъде ще е ужасно скъпо.

Много яки цици ... Все ще има половин час да ме вмести :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 дек 2016 23:47

Казах сервитьорка бе, не сервитутка. :lol: :lol:

Къде ще си иначе?

Изображение

Върни се в “Свободна зона”