sin4ec написа:Ба-ба. Глупости.
След 22.06.41 няма сила, която да приспи руснаците. Тази дата вече им е заложена в генетичния код. Те се готвят за война от години. Без да ги интересува нищо. И да ти кажа-приготвили са се!
Отново са суперсила. И с оглед анализите на спецовете, са военна сила номер едно към момента.
Санкции не плашат народ, преживял Ленинград и Сталинград.
Проблемът на другите е, че ги анализират от своята гледна точка. Това е грешка. Те са различни. Те могат да преживеят неща, които другите не могат. Те мислят различно. Те могат да оцелеят със сланина и чай. Другите не могат да оцелеят така.
Не казвам, че ще успее да ги метне.
Но ми се струва, че това за което пиша, е реалност.
Русия гласуваха ЗА резолюцията, Обама и кликата около него гласуваха "Въздаржал се", което на практика си е ЗА.
Резолюцията мина, но онзи ден Тръмп вика, че тя най-вероятно ще бъде ревизирана в бъдеще.
Ясно прозира контрата му на руската позиция.
Това е едно на ръка... Ама имаше и интересни изказвания на милиардера относно Иран.
А знаем, че руснаците в момента приокоткат аятоласите в орбитата си ...
Щеха даже да им продават серия от комплексите СС, не знам обаче к'во стана по тоя въпрос.
Израелците ревнаха, може и да са се отказали... Но отново коренно противоположни позиции на Тръмп и Русия.
Силен ход на успиването би бил "пасът" който САЩ евентуално ще обевят относно Сирия.
Но навярно си прав, че руснаците трудно ще се вържат.
Но това ще покажат действията след встъпването на Чичо Доналд.
Инак съм сигурен, че и най-войнственият "Янки" не си мисли за атака над Русия.
Всички на тази Планета са наясно, че не можеш би руснака на негова територия.
Ето защо аз смятам, че провокациите към Русия ще продължат... Ще се опитат да ги накарат те да атакуват.
Там вече да му решават Путин и хората около него.
Но аз лично не виждам как Русия би воювала на чужда територия... при това почти сигурно на няколко фронта.
Нямат такъв капацитет ...