ham3r написа:
По-добре Джони отколкото тъпия влах Боримиров.
И кое му е по-добре?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ham3r написа:
По-добре Джони отколкото тъпия влах Боримиров.
Teo написа:Sin4ec не се прави на луд.... всеки си мечтае за собственик като Гришата!
@ Това е човек които е дал милиони на българския спорт!
Teo написа:Sin4ec не се прави на луд.... всеки си мечтае за собственик като Гришата!
@ Това е човек които е дал милиони на българския спорт!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Заплатите се определят от пазара на труда. Единственото хубаво последствие на демографския срив е, че в много браншове вече има зверска криза за работна ръка. Вече е трудно да намериш качествени служители, които са грамотни. Хората в тая държава намаляват с между 50 000 и 100 000 на година! И е с тенденция за влошаване! А Тиквата се хвали, че била намаляла безработицата. Ха-ха, тъпак, намаляват хората, бе, мутро безподобна. Да не можеш да си намериш работа значи, че или си болен, или си уникално прост. Недостига за шофьори е зверски, без оглед книжката. Достатъчно е да изкараш категория С и заплатата започва от 1500 лв. Като стига много нагоре. С категория В започва от 700 лв и стига до 1 500лв . Нето. Така че заплати от 360 лв са или за мангали дет ги возят с автобуси до някоя поточна линия в некой цех в село .... или са за пенсионери или около пенсионери, само в най-бедните региони на страната, които не искат да се местят. А за наличието на такива региони е виновен ГРОБ начело с тиквата. Който наля целия национален и европейски ресурс в Тракия. Аз там имам много приятели, ама хората в Северна България ги оставиха да измрат или да се изселят. Младите и грамотните в чужбина. Имам чувството, че подготвят територия за първата циганска държава в света ...
sin4ec написа:Teo написа:Гришата утре забива нов пирон в ковчега на олигархията!
@ Емблемата е наша! Вече окончателно е решено! Търга ще е протоколен!
Гарван гарвану око не вади. ГГ е частот олигархията и няма как да забива там пирони в ковчези. Боли го сайдера него за емблемата, боли го и кой какво припознава или не. Него го устройва да има там по 500 човека на стадиона, повече не му трябват. Боли го и школата-щом е сложил там Джони, заеви...
delqnski47 написа:sin4ec написа:Teo написа:Гришата утре забива нов пирон в ковчега на олигархията!
Гарван гарвану око не вади. ГГ е частот олигархията и няма как да забива там пирони в ковчези. Боли го сайдера него за емблемата, боли го и кой какво припознава или не. Него го устройва да има там по 500 човека на стадиона, повече не му трябват. Боли го и школата-щом е сложил там Джони, заеви...
Не съм съгласен за 500-те човека.Ако беше така ГГ щеше да си стои в Ловеч.
sin4ec написа: Не. На София е друго. На село няма развитие. Той пак си е на практика в Ловеч-докара си всичките оттам, определя си нещата...
sin4ec написа:delqnski47 написа:sin4ec написа:Teo написа:Гришата утре забива нов пирон в ковчега на олигархията!
Не съм съгласен за 500-те човека.Ако беше така ГГ щеше да си стои в Ловеч.
Не. На София е друго. На село няма развитие. Той пак си е на практика в Ловеч-докара си всичките оттам, определя си нещата...
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 8 госта