Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 29 дек 2016 19:00

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:
Едва ли тия нямат едно наум за баш-курветините на планетата.

Всъщност, дали Тръмп няма да направи мръсно заради Израел, е по-правилният въпрос.
Нищо в онзи регион не може да мине без одобрението на евреите.
А лично Чичо Доналд показа на няколко пъти, че е доста про-Израелски ориентиран.

Тръмп започва да си играе картите и да извива ръцете за пари 8-) Доста умно при това 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 дек 2016 19:01

1982 написа:
Groucho написа:
1982 написа:Ма много сте чувствителни, русофили, карикатури и за други събития имаше, ама не видях да се възмущавате толкова тогава ??! :roll: :roll:

Абсолютен фалш и лицемерие е целият ви "морал" ....

E, дай да ги видим. Карикатури и смешки за трагедия с французи имат ли? Няма лицемерие и морал, има преминаване на граници. И аз мога да се пошегувам с 87 годишната баба, изнасилена в село Горно Нанадолнище от лицето N.N., ама не го правя, защото за всяко нещо си има мярка.

Май не ме разбра ..... аз не коментирам Шарли Ебдо и карикатурите им, а фалша и двуличието на русофилите. Същите дето тук всеки Божи ден серяха срещу Ердоган и Турция, а след като Путин се прегърна с него, не може и ред да прочетеш от тях срещу Ердо ..... цялата им работа е такава, иначе много обичат да четат морал.

Последно :?: Ердо наш партньор ли е или не 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 19:11

1982 написа:Аз не твърдя как точно си го изписал, а че имаше подпис срещу него, всеки Божи ден тук лееше помия по Ердоган и Турция, сега си по-нисък и от прясно окосена ливада. :mrgreen: :mrgreen: Щото такива опорни точки зададоха от Кремъл - Ердо вече е пич и борец за свободи, с Пичин си гостуват през вечер ..... на всичките русофили ви е такава работата, пълен фалш и лицемерие.

Нали ти казах какво точно бях написал преди създаването на ДОСТ, ти ся нарочно ли се праиш на прост или? Хахах, само туркофил не ме бяха слагали тук.
Как седиш и ми вменяваш настроенията, баси пича.
Балсъмговгъза го Ердоган, неговата сметка си стои за плащане.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 19:15

Нищо не ти вменявам, факт е, че се скъсваше да плюеш Ердоган и Турция след историята със самолета, дори в подписа си го сложи ...... после се врътна, когато Путин обърна курса и Ердоган стана приятел на Русия, изчисти си и подписа. :mrgreen: :mrgreen:

Цялата ви клика тук спря мигновено да бълва срещу Ердо, когато от Кремъл обърнаха плочата, даже вчера ви цитирах мнения от януари, как бълвате срещу Султана и Тюркие. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 19:21

Малко усмивки от старите ленти. :mrgreen: :mrgreen:

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=194646&p=7093668&hilit=%D0%95%D1%80%D0%B4%D0%BE#p7093668

fcb_bg написа:
GA_ veliki написа:
fcb_bg написа:
irradeum написа:Един път стомна за вода, втори път...Турция предупреди джуджето и пияните му летци, че ако продължат да нарушават въздушното пространство на Турция ще бъдат бити като псета! Това не е милиционера от банкя! ;)

Като започнат да летят Мигове около Су-тата да видим тогава тия рязани педераси имат ли топки да си играят на въздушен бой, да им еба майката мръсна. Да се удавят дано в шибания си джихадистки петрол под нежните погледи на всички онези дето се кълнат в международното право и всичката им измислена лайнарщина, която разбират според своя кеф. Путак Ердоган веднага свика среща на НАТО, сакън да нема сакатлък. Ами ще има бе, резак с мерак за султан. Ще има бе, пак ще се пише там "За наших", джихадистки играч. По един или друг начин ще си платиш за тая изцепка.

Вликия ердо стана путак. :lol:

Кога съм викал ,че е велик? Казвах 1г преди бежанския поток лятото какво ще стане, само не познах, че ще има наплив през България. Някои негови решения ми харесват, там няма как да си изкривя душата. Ама да се заиграва с джихадисти и всички да знаят и да мълчат, аре стига.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 19:27

1982 написа:
Groucho написа:
1982 написа:Ма много сте чувствителни, русофили, карикатури и за други събития имаше, ама не видях да се възмущавате толкова тогава ??! :roll: :roll:

Абсолютен фалш и лицемерие е целият ви "морал" ....

E, дай да ги видим. Карикатури и смешки за трагедия с французи имат ли? Няма лицемерие и морал, има преминаване на граници. И аз мога да се пошегувам с 87 годишната баба, изнасилена в село Горно Нанадолнище от лицето N.N., ама не го правя, защото за всяко нещо си има мярка.

Май не ме разбра ..... аз не коментирам Шарли Ебдо и карикатурите им, а фалша и двуличието на русофилите. Същите дето тук всеки Божи ден серяха срещу Ердоган и Турция, а след като Путин се прегърна с него, не може и ред да прочетеш от тях срещу Ердо ..... цялата им работа е такава, иначе много обичат да четат морал.

Аз серях за намесата му в Сирия, мълчанието на умните и красивите за петролната далвера за това и за мерака му да праща бежанци насам. Когато се кротна, кротнах се и аз. Инак се видя здраво лицемерието на умните и красивите. За тех източна Турция явно не съществува, а както разбрахме - не им се занимава и с петролните далавери на аркадаша им натовски и мераклийско-европейски. Путин пое удобната топка и разколът в Нато е факт.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 дек 2016 19:28

THE G.A.M.E написа:Турция и Русия може да се възползват от привидният "пас", който Тръмп обяви относоно Сирия.
Аз обаче, на техно място ( турци и руснаци ) ... Не бих изключил Щатите от пъзела.
Инак може доста да се опарят. ;)

Щатите към момента не са фактор, просто защото до 20 Януари, Обама не може да направи нищо съществено, затова са тия преговори Русия - Турция - Иран, турците показват самочувствие, че могат да контролират ''умерените'', но това не е така, сунитските монархии и американците си имат влияние там.
Иначе вчера е имало разговор Лавров - Кери, 70тия за тази година.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 19:34

1982 написа:Нищо не ти вменявам, факт е, че се скъсваше да плюеш Ердоган и Турция след историята със самолета, дори в подписа си го сложи ...... после се врътна, когато Путин обърна курса и Ердоган стана приятел на Русия, изчисти си и подписа. :mrgreen: :mrgreen:

Цялата ви клика тук спря мигновено да бълва срещу Ердо, когато от Кремъл обърнаха плочата, даже вчера ви цитирах мнения от януари, как бълвате срещу Султана и Тюркие. :lol: :lol:

Хахах, трольооо, аз съм от хората дето най-много са срали в сурата на султана в тоя форум. И съм горд с това. Ердоган е приятел на Русия само в обърканата ти главица. ;) А, да, и в главите на Митов и Плевнелиев.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 дек 2016 19:38

fcb_bg написа:Хахах, трольооо, аз съм от хората дето най-много са срали в сурата на султана в тоя форум. И съм горд с това. Ердоган е приятел на Русия само в обърканата ти главица. ;) А, да, и в главите на Митов и Плевнелиев.

Турция винаги ще си е ''натурален враг'' за Русия, просто напоследък страните не са в една лига и Турция не е такъв дразнител, не е случайно, че не подкрепиха санкциите срещу Русия.
Така или иначе и в историята има примери, когато Русия и Турция са си сътрудничели, въпреки че са били врагове, например обсадата на остров Корфу, когато руско - османски войски държат французите блокирани почти година, а накрая го превземат.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 20:45

1982 написа:
GA_ veliki написа:Ердо пак станал пич,а? :lol:

Русофилите тук всеки ден обвиняваха Ердоган, че купува петрола на ИД, но вече гледам го представят като пръв борец срещу същата. :mrgreen: :mrgreen:

Явно опорните точки от Кремъл са променени.

С право го обвиняваха. И петрол купуваше, и на своя територия ги пускаше да се крият. Удобно му беше: хем далаверка, хем ИД да поизбие повечко кюрди, пък ако успеят и Асад да бутнат ехее...

После просто по ред причини застана срещу тях: кюрдите полудяха заради тази негова дейност (и скоро няма да се кротнат току така), руснаците демонстрираха, че няма да отстъпят лесно в региона, а Ердоган сега предпочита да не дразни Москва, пък винаги си е знаел, че далаверите му с ИД са до време, просто тия диваци рано или късно и на него биха опитали да посегнат.

Друг е въпроса колко бързо в Кремъл "забравиха", че открито обвиняваха Ердоган и дори вадиха доказателства. И докато на политиците е донякъде простено да "забравят" (защото те умеят предимно да увъртат, пък и имат келепир).. то това е непростимо за "простосмъртните". Те не печелят от това и трябва да не забравят такива работи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”