Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Тоя външния Митов... мнооо кефи тва момче, ей! Как върти и суче за бг продукцията в Алепо, не е истина. Хубаво, че оди само по подлизурогъзовски медии с подлизурогъзовски журналисти, дето му задават само удобни подлизурогъзовски  въпроси.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- 

THE G.A.M.E
Абе Щатите и Русия могат да продават на ислямисти, обаче ние не можем ?   

Нещо двоен стандарт ми се чини тука. 

fcb_bg написа:Тоя външния Митов... мнооо кефи тва момче, ей! Как върти и суче за бг продукцията в Алепо, не е истина. Хубаво, че оди само по подлизурогъзовски медии с подлизурогъзовски журналисти, дето му задават само удобни подлизурогъзовски въпроси.
Супер е момчето.Има си позиция и я отстоява.А, че това не се харесва на българските матрьошки е отделен въпрос.

„Не приемам обвинения от страна, която е виновна за цивилни жертви в Алепо… Русия не е част от договора за търговия с оръжие, от конвенцията за забрана за касетъчни боеприпаси и противопехотни мини.
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
THE G.A.M.E написа:Абе Щатите и Русия могат да продават на ислямисти, обаче ние не можем ?
Абем омазахме се здраво със сирийските лайна покрай съюзниците, ама парите не миришат. Ся - ще съберем бъдещите идилци в Правец, па нема да им даваме пушки. Как тъй?
ivan56 написа:fcb_bg написа:Тоя външния Митов... мнооо кефи тва момче, ей! Как върти и суче за бг продукцията в Алепо, не е истина. Хубаво, че оди само по подлизурогъзовски медии с подлизурогъзовски журналисти, дето му задават само удобни подлизурогъзовски въпроси.
Супер е момчето.Има си позиция и я отстоява.А, че това не се харесва на българските матрьошки е отделен въпрос. „Не приемам обвинения от страна, която е виновна за цивилни жертви в Алепо… Русия не е част от договора за търговия с оръжие, от конвенцията за забрана за касетъчни боеприпаси и противопехотни мини.
„Не приемам обвинения от страна, която е виновна за цивилни жертви в Алепо… Русия не е част от договора за търговия с оръжие, от конвенцията за забрана за касетъчни боеприпаси и противопехотни мини.
Позицията му е супер - пращи от морал, демокрация и евроатлантизъм! Помагаме да се разбичква една държава, ама мънкаме за бежанците. Митов е далеч и от Алепо и от бежанците, кво му дреме на позицията, наистина. Утре ще е с пост надалеч досущ като Ники Младенов.
Какъв морал, какви пет лева.Всичко е пари, на кой му пука за сирийските мангали.Дай да си говорим честно.
На САЩ, Русия или Европа? Ако имаше някакъв морал, с общи усилия тия камилари, трябваше да бъдат заличени от земята за 1 месец.Аре стига глупости, с добрата Русия и лошият Запад.

На САЩ, Русия или Европа? Ако имаше някакъв морал, с общи усилия тия камилари, трябваше да бъдат заличени от земята за 1 месец.Аре стига глупости, с добрата Русия и лошият Запад.
Тука вече е с тризнаци Сиса  :lol: 
						Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- 

THE G.A.M.E
fcb_bg написа:
Помагаме да се разбичква една държава, ама мънкаме за бежанците.
Прайш са на наивен уе лек.

Каква война, какво разбичкване ...
Чалмарите идат в Европа с лисчета с адреси в Белгия, Холандия и Германия и с по 50 - 60 хилки, отде са им тия кинти ?
Нали УЖ война, а-у, как са се сдобили с толкова пари ?
Войната нема нищо общо, това е повече от ясно.
С нея и без нея, пак щеха да ни налазят.

- Балкански Орел
- Контакти:
2016-та ще е натирекорд по най-малко деца родени на територията на тая сдухана държава.
Със сигурност 70% от тия деца нямат нищо общо с българските традиции и ценности.
На територията на ОБЛАСТ Видин се е раждало средно по едно дете на ден.ОБЛАСТ Видин.
Ама няма да се притеснявате, България е на прав път заедно с Щатите и Еуропа.
В края на сметка, ако чак толкова сдадем фронта ще населят тия ниви с афганистанци, иракчани и т.н.Кака Меркел ще вкара връзки.

Със сигурност 70% от тия деца нямат нищо общо с българските традиции и ценности.
На територията на ОБЛАСТ Видин се е раждало средно по едно дете на ден.ОБЛАСТ Видин.
Ама няма да се притеснявате, България е на прав път заедно с Щатите и Еуропа.
В края на сметка, ако чак толкова сдадем фронта ще населят тия ниви с афганистанци, иракчани и т.н.Кака Меркел ще вкара връзки.

Levski & Lazio
- 

THE G.A.M.E
Е, то щото па преди да сме със САЩ и Европа, не изчезнаха 2 млн. българи в годините между 90-та и 92-ра.   

В тази връзка, ако през соца можеше да се напускат границите, днес щяхме да сме по малко и от милион тука. 

Светът се обърка... Не е само Европа и САЩ.
В Русия се напълни с кавказци, узбеки, тюркмени, азери, казахи, чеченци и тем подобна паплач, точно за това и там също започна да избуява расизма.
Тоест, и там е същият буламач, като в Европа и САЩ.
За сега чисти остават Китай, Япония, Кореите и Ю. Америка.
Ама и на тях ще им намерят цаката да ги омешат.

В тази връзка, ако през соца можеше да се напускат границите, днес щяхме да сме по малко и от милион тука.

Светът се обърка... Не е само Европа и САЩ.
В Русия се напълни с кавказци, узбеки, тюркмени, азери, казахи, чеченци и тем подобна паплач, точно за това и там също започна да избуява расизма.
Тоест, и там е същият буламач, като в Европа и САЩ.
За сега чисти остават Китай, Япония, Кореите и Ю. Америка.
Ама и на тях ще им намерят цаката да ги омешат.
- Балкански Орел
- Контакти:
Ти като ценител на историята най-добре трябва да знаеш, че в нея няма думичка "ако".От страната по времето на комунизма пак са избягали много хора, не е като да не са.
Незнам защо постоянно намесвате Русия с тия изчадия, ама те са били там от хиляди години и си стоят там и живеят под руски флаг и дори вътре в тях много добре знаят, че никога няма да им се позволи да си развяват чаршафите насред Москва.
Не мисля, че е реално да сравняваш това със забулени араби газещи в центъра на Берлин и Париж.Руснаците никога няма да позволят полумсец да мачка техните традиции, това приятелство с турция си е изцяло лицемерно поради простата причина, че всички им обърнаха гръб.И това донякъде показва каква стока сме нациите на тия балкани, май освен да жулим ракия, узота и да плюскаме плескавици за никъв чеп не ставаме.
Като цяло има демографска катастрофа на умните и нромални хора, немците в Германия също бележат голям регрес и ако не са мюслитата дето да раждат по 4-5 деца средно сигурно ще са по-жалки и от нас.
Имам познати дето живеят в Германия с много добър стандарт, а са сами като кочове, пък кво осава за деца.

Незнам защо постоянно намесвате Русия с тия изчадия, ама те са били там от хиляди години и си стоят там и живеят под руски флаг и дори вътре в тях много добре знаят, че никога няма да им се позволи да си развяват чаршафите насред Москва.
Не мисля, че е реално да сравняваш това със забулени араби газещи в центъра на Берлин и Париж.Руснаците никога няма да позволят полумсец да мачка техните традиции, това приятелство с турция си е изцяло лицемерно поради простата причина, че всички им обърнаха гръб.И това донякъде показва каква стока сме нациите на тия балкани, май освен да жулим ракия, узота и да плюскаме плескавици за никъв чеп не ставаме.
Като цяло има демографска катастрофа на умните и нромални хора, немците в Германия също бележат голям регрес и ако не са мюслитата дето да раждат по 4-5 деца средно сигурно ще са по-жалки и от нас.
Имам познати дето живеят в Германия с много добър стандарт, а са сами като кочове, пък кво осава за деца.

Levski & Lazio