На такива тъпи болшевики,като защитаващите тези руски несретници пожелавам: Цял живот по руски да сте свободни,руско образование да получите,по руски и в рубли да ви плащат,руски коли и техника да ползувате,руснаци да ви унижават като ви казват че сме им губерния и роби,все в руската деревня да пътувате,руски перспективи да имате,препарати и спирт да пиете ,заради немотия. На Нормалните горди Българи ,които знаят какъв тумор е комунизма пожелавам Здраве,другото ще си го купят. На колебаещите се и не знаещи какво е болшевизма препоръчвам да напишат в Гугъл за : Гулаг и Катин ,Белене,Ловеч,Скравена,Газдов ръководната роля на партията и срастването и с Държавата ,за член 1, за режим на тока през 80-те години,за продоволствена криза,за Кореком и партийните Мазди,за Чернобил и затъмнението около него,за това кой и защо бутна или не бутна комунистите 89 та от Власт. За самолетите с мангизи,за раздадените куфарчета и назначените милионери,за Доклада на Петър Младенов за краха на Социализма! Четете,не слушайте дъртите платени драскачи ,като няколкото платени отрепки налазили Форума! Сега имаме избор ,не като Родитителите Ни които не са имали. Нищо нормално няма за болшевиките. Това е най-голямата чума в Историята. За тях човешкия живот никога не е означавал нищо. Допинга е последната им грижа. За тях не е важно ,че хората пият препарати и ядат картошки от беднотия. За тях е важна пропагандата и това да кажат,че са велики и имат спортни успехи,танкове и самолети. Затова и пратиха невинните хора в скапания си самолет на Оня свят пътувайки на майната си да веселят войските си! Това е болшевизма. Но ползуват благата на Запада плюейки го,разплащат се в Евро и Долари за себе си и искат западен стандарт и образование за децата си! Всеки има Свободата и Избора да реши къде да е ! За мен избора беше лесен. Преди да ми обяснят и прочета всичко това,баща ми каза: Сине,това са Трабант и Вартбург от едната страна. От другата са Мерцедес и БМВ. Прави ги един Народ. Траби и Пръдливия Ханс ги прави тази част от Народа ,която е на победитителите от войната и е под руския ботуш и мисъл. Мерджана и Бавареца ги прави загубилата Германия под крилото на "гнилия "Запад

. Оттам започнаха нещата и така и досега.....

! И ако още имате съмнения просто напишете в Гугъл, средна заплата в Русия,САЩ,Германия,Франция,Холандия и т.н. А ако гипсираната тиква на някой червен тъпак Ви попита ,а у Нас колко се плаща то причината е точно лутането ту наляво ту надясно и разкраченото положение за съжаление на голяма част от Народа! И ако пак сте объркани ,просто прочетете реакцийте и начина им на изказ на мурзилките и чемоданите под този ми пост

. Живи и здрави и Весели Празници

.