Такова видео и аз мога да заснема и после да кажа, че било еди какво си.

И, ако речем, че наистина купуват петрола на ИД, предполагам и сега го правят, защо няма вече цитати и видеа ???!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз факти, че купуват петрол от ИД така и не видях. Някакво видео, с някакви камиони ..... ама откъде е виедото, от кога е, чий са тия камиони, нищо конкретно не се показа, просто някакви камиони, снимани как си пътуват, гледка, случваща се на хиляди места по света всеки ден.Такова видео и аз мога да заснема и после да кажа, че било еди какво си.

И, ако речем, че наистина купуват петрола на ИД, предполагам и сега го правят, защо няма вече цитати и видеа ???!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:На мен ми е по-чудно твоето поведение, не на въпросните държави. Твоите цитати и линкове винаги следват линията на поведение, зададена от Русия, никога не се отклоняваш.

Русия казва, че Ердо и Турция са лоши - Хауса ни пуска линкове и цитати, "доказващи" колко е лоша Турция.
Русия казва, че Ердо и Турция са ебати пичовете - Хауса ни пуска линкове, "доказващи" вЕрно какви са пичУИ.

,Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че правителството на Сирия и въоръжената опозиция са подписали договор за прекратяване на огъня, съобщи "Интерфакс".

Балкански Орел написа:Какви опорни точки ? Опозиционерите/терористите видяха, че сдават фронта и искат примирие, а Путин като истински държавник им го дава, докато същевременно стои зад гърба на Асад.А Асад ще ги оправи по мирен начин, дето даже няма да се чуе.
Сега Асад започва да възражда Сирия с подкрепата на Русия и тия опозиционери, които признаят поражението се връщат да живеят нормално със своите сънародници, а другите ще ядат дървото.
HoUs4oOL написа:Ами това е актуално в момента, вече няма такъв поток от новини, че Турция купува петрол от ИД, защото тия новини не са в интерес на никой.
Политиката на Русия спрямо Турция се обърна, защото в момента това е в неин интерес, аз просто следвам линията.

Гледай да не кривнеш от правата линия, че и без това денег нет!
  Гледай да не кривнеш от правата линия, че и без това денег нет!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 8 госта