Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 дек 2016 18:34

Thsmith написа:
От де ги намираш пък тия кримчанки : 0

Е, аз писах преди време... Едни пичове от компанията веднъж докато запивахме, вземали ме регнали в укро-сайт за запознанства. :lol:
Има и доста рускини от източната част...
Че моите хора писали там, че съм от България... След половин час вече имах 10-на съобщения, след още толкова вече бяха 50. :lol:
Към момента от време на време влизам да се гъбаркам, имам към 150 прочетени и над 300 непрочетени.
Всяка втора се самопоканва в България... Разбира се повечето искат да им платя билета. :lol:

Вече имам 3 срещи с доста отбрани момета ( :mrgreen: ) идното лято, па ще видим к'во ще излезе. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 18:37

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:И днес ли ще осирате форума с глупости ??

Не си интересен на никого 8-) За теб, ако на 2 дена има един поуст в темата, ще е най-добре.Тогава ще е чиста като сълзица 8-) Ама трае ли извратена душа, червена 8-)

По-добре 1 пост на година да има, ако трябва, отколкото да пълниш страниците с твоите тъпотии ..... с всичките ти там профили и акаунти. Само лайна стана тази тема в последните 2 дена.

Бяхме я изчистили, ама влезе ти 8-) Така че ако ти намирисва, първо огледай около себе си, пък после търси вината, в който и да е 8-) А това че си тотално неориентиран, въобще няма да го коментирам 8-)

П.П. Относно акаунтите, прежалих ги и съм сезирал съм контролните органи. Не е болка за умиране 8-) Толкова мога да живея без чичо Сам и small wind 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 дек 2016 18:55

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
Новият Петлешков..наблягам на Пет, а може и повече да са :mrgreen:

Как мислиш, дали повечето знаят, кой е петлешков и какво е казал :lol: Добре, при така създалите се обстоятелства, притиснат съм до стената и ще си призная. Няма смисъл да увъртам повече. Чичо ви Сам и малкия вЕтер са мои акаунти 8-) Тя работата е ясна вече махайте ги перманентно, оставете ми само тоя акаунт и пито-платено 8-) Мъчно ми е, ама какво да го правиш, ще се разделя с тях 8-)

Ами не..всъщност и Агентът от вчера е твой, почти със сигурност и Меси сешоарът е твой..и Шумкаря....не бих се учудил и Санди да е твой. За КНДР да питам ли :mrgreen:
Какво удоволствие ти доставя това не знам, но е безкрайно тъпо и извратено!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 27 дек 2016 19:08

CTAHKO написа:
1982 написа:И днес ли ще осирате форума с глупости ??

Не си интересен на никого 8-) За теб, ако на 2 дена има един поуст в темата, ще е най-добре.Тогава ще е чиста като сълзица 8-) Ама трае ли извратена душа, червена 8-)

Какво му обръщаш внимание на изпърдяната фашкия. Единствената му радост на тоя е, че след няколко дни ще му връчат официално титлата Трол на годината. Пълен игнор за такива лайнца. 8-) 8-)

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 27 дек 2016 19:11

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:
От де ги намираш пък тия кримчанки : 0

Е, аз писах преди време... Едни пичове от компанията веднъж докато запивахме, вземали ме регнали в укро-сайт за запознанства. :lol:
Има и доста рускини от източната част...
Че моите хора писали там, че съм от България... След половин час вече имах 10-на съобщения, след още толкова вече бяха 50. :lol:
Към момента от време на време влизам да се гъбаркам, имам към 150 прочетени и над 300 непрочетени.
Всяка втора се самопоканва в България... Разбира се повечето искат да им платя билета. :lol:

Вече имам 3 срещи с доста отбрани момета ( :mrgreen: ) идното лято, па ще видим к'во ще излезе. 8-)

Това са тамошните телефонни измамници.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 дек 2016 19:19

CTAHKO написа:Бяхме я изчистили, ама влезе ти 8-) Така че ако ти намирисва, първо огледай около себе си, пък после търси вината, в който и да е 8-) А това че си тотално неориентиран, въобще няма да го коментирам 8-)

Опитваш се да си остроумен, ама не ти се получава. Същото е и с всичките ти тъпотии, отдавна дори не дразниш, защото стана банален, просто осираш наред.

п.п.: давай пак, опитай нещо остроумно да измъдриш в отговор, дано ти се получи поне веднъж.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 19:34

1982 написа:
CTAHKO написа:Бяхме я изчистили, ама влезе ти 8-) Така че ако ти намирисва, първо огледай около себе си, пък после търси вината, в който и да е 8-) А това че си тотално неориентиран, въобще няма да го коментирам 8-)

Опитваш се да си остроумен, ама не ти се получава. Същото е и с всичките ти тъпотии, отдавна дори не дразниш, защото стана банален, просто осираш наред.

п.п.: давай пак, опитай нещо остроумно да измъдриш в отговор, дано ти се получи поне веднъж.

Написано от теб, направо си е комплимент 8-) Я сега пак се огледай около себе си 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 19:42

Messi_fan написа:Какво му обръщаш внимание на изпърдяната фашкия. Единствената му радост на тоя е, че след няколко дни ще му връчат официално титлата Трол на годината. Пълен игнор за такива лайнца. 8-) 8-)

Аз да му обръщам внимание :roll: :? Кога :?: Не забелязваш ли, че това дете на майката природа, жадува за мъжко внимание и всячески се опитва да привлече вниманието ни върху незначителната му особа 8-) Към такива индивиди, човек трябва да се отнася внимателно 8-) С крехка и лабилна психика са 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 27 дек 2016 20:03

Обаче забелязвате ли, че small_wind май са го баннали. Вчера беше пуснал една "тема" (разбира се това му беше опорна точка), която беше в грубо нарушение на правилата на форума. И сигурно някой го е сигнализирал, защото темата е премахната, а той не се вясва. :? :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 дек 2016 21:00

Messi_fan написа:Обаче забелязвате ли, че small_wind май са го баннали. Вчера беше пуснал една "тема" (разбира се това му беше опорна точка), която беше в грубо нарушение на правилата на форума. И сигурно някой го е сигнализирал, защото темата е премахната, а той не се вясва. :? :roll:

Странно, преди малко сам каза, че Смолл уинд е твой ник, а сега се учудваш, че е баннат :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”