Въпросът разбира се е риторичен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Искам и Кашчей да се включи с неговия перфектен руски .
CTAHKO написа:Agent_Alex_077 написа:CTAHKO написа:Кашчей написа:А ако трябва да сме коректни докрай, честно ми е писнало разни малоумници да пишат от няколко акаунта, да се цитират сами, че и да пишат постоянно на чужд език.
И в тази тема, кой се е цитирал сам и кой пише от няколко акаунта, че нещо не се сещам
Так как они не понимают ни моего русского, ни твоего болгарского, явно пришли к выводу, что ты сам с собой и разговариваешь. Слишком сложно для них получилось!![]()
Правда Дураки года.
Това е положениетоВлезнаха няколко человека и развалиха акуратната дискусия
Осраха всичко градено с толкова усилия и честен труд
По стар български обичай, чуждият труд не се цени
![]()
[offtopic]Я някой да помогне, че натиснах нещо и всичко във форума ми стана минимизираношрифтове, снимки и т.н. като че ли се и събра целия форум, пък така не ми е конфортно и не ми тече както трябва мисълта.[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?
Въпросът разбира се е риторичен.[/offtopic]
ЕМИЛ написа:Искам и Кашчей да се включи с неговия перфектен руски .
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
pomiqr272 написа:Иди на настройки и си го +, ламер.
THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?
Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?
След втория ще те предупредят, а след третия ще те баннат..и не само на български
CTAHKO написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?
След втория ще те предупредят, а след третия ще те баннат..и не само на български
И по какво ще разберат че не е руски, след като езикът е един и същ
CTAHKO написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?
И по какво ще разберат че не е руски, след като езикът е един и същ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта