Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 25 дек 2016 17:00

Кашуй, защо въобще му се връзваш на глупостите на тъпия трол, наистина ли очакваш да проведеш с него някаква нормална дискусия ?! :lol: :lol: :lol: Не виждаш ли, че неговата единствена цел е да дразни и провокира, пълен игнор за тази отрепка, това е решението срещу подобни хлебарки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 25 дек 2016 17:06

HoUs4oOL написа:

Турците обаче яко са му го налапали на Путин. Чак до мъдурите. Понеже знаят, че ако реши Путин може да срине икономиката на Турция. Само едно изтегляне на руските туристи от Турция, буквално срина икономиката на Турция преди няколко месеца. Ердоган това го осъзнава и сега всячески се подмазва и се слага на Путин. Който пък от своя страна сложи примката на бясното куче и верен НАТОвски съюзник.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 дек 2016 17:24

1982 написа:Кашуй, защо въобще му се връзваш на глупостите на тъпия трол, наистина ли очакваш да проведеш с него някаква нормална дискусия ?! :lol: :lol: :lol: Не виждаш ли, че неговата единствена цел е да дразни и провокира, пълен игнор за тази отрепка, това е решението срещу подобни хлебарки.

То не му се получава особено : 0 Само с цитиране и +чета или нещо от рода на "казаха ли ти го" е невъзможно да стане ; )

Жечко се справя далеч по добре в дразненето. Все пак трябва да вкараш и малко творческа мисъл в това дело :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 25 дек 2016 17:31

Балкански Орел написа:Между другото камиончето във Франция пак беше едно такова постно без никакви реклами по-него.

П.П
Не казвам, че няма жертви и пострадали и в двата случая, ама много ми намирисва на нагласени атентати на джихади джон.

Да ти кажа, май има нещо такова. :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2016 17:34

Messi_fan написа:
Танка нали е на швабите ве капацитет. Швабската техника е предала и изложила турският екипаж. Ти сериозно май си умствено увреден. Нищо чудно, че ще спечелиш титлата Трол на годината.

Не знам защо, но много ми приличаш на турски екипаж, управляващ немски танк "Леопард" :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2016 17:51

Това е двойна трагедия (катастрофата на Ту 154 днес), не само заради хората, като такива, а заради това, че това всъщност е един световно известен ансамбъл за песни и танци "Александров"

Всички от състава на Академичния ансамбъл за песни и танци на Руската армия „Александров”, освен трима, са били на борда на катастрофиралия самолет.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 дек 2016 17:53

Ту-154 е изключително ненадежден и рисков самолет, неслучайно Аерофлот го разкараха от флотилията си след поредния инцидент с него. Не знам защо още се ползва от военните.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2016 18:13

1982 написа:Ту-154 е изключително ненадежден и рисков самолет, неслучайно Аерофлот го разкараха от флотилията си след поредния инцидент с него. Не знам защо още се ползва от военните.

На този въпрос май само от Военното министерство на РФ могат да отговорят. Ако не се лъжа, преди 3-4 дена имаше инцидент с подобен самолет и в Якутия, или някъде там, из далечният север, но тогава се размина без жертви, а сега...
Бога ми, много харесвам този вид музика и песни, а "Александров" е направо върхът..и вече ги няма :cry: :cry:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 дек 2016 18:26

Помня инцидента преди няколко дена, но там беше някой от Ил-овете, май 18 ..... като цяло, авиопаркът им явно е в окаяно състояние, имам предвид този за транспортните самолети на военното министерство, не бойните им машини.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2016 18:35

1982 написа:Помня инцидента преди няколко дена, но там беше някой от Ил-овете, май 18 ..... като цяло, авиопаркът им явно е в окаяно състояние, имам предвид този за транспортните самолети на военното министерство, не бойните им машини.

Ту 154, а и Ил 18 са пасажерски, не транспортни самолети, но това не прави трагедията по-малка. В Якутия (слава Богу без жертви) става въпрос за войници, пътували със самолета, а днес..артисти.
Между другото ми направи впечатление нещо във форума, след инцидента в Берлин. След Хитрино тук много никове се възмущаваха от обявения национален траур, но никой не упрекна Германия, че обяви същия на следващия ден след атентата на базара. Сега и Русия обявява такъв утре-дали е показност, или уважение към паметта на загиналите- всеки преценява за себе си.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”