Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Кашуй, защо въобще му се връзваш на глупостите на тъпия трол, наистина ли очакваш да проведеш с него някаква нормална дискусия ?!![]()
![]()
Не виждаш ли, че неговата единствена цел е да дразни и провокира, пълен игнор за тази отрепка, това е решението срещу подобни хлебарки.
Балкански Орел написа:Между другото камиончето във Франция пак беше едно такова постно без никакви реклами по-него.
П.П
Не казвам, че няма жертви и пострадали и в двата случая, ама много ми намирисва на нагласени атентати на джихади джон.
Messi_fan написа:
Танка нали е на швабите ве капацитет. Швабската техника е предала и изложила турският екипаж. Ти сериозно май си умствено увреден. Нищо чудно, че ще спечелиш титлата Трол на годината.
Всички от състава на Академичния ансамбъл за песни и танци на Руската армия „Александров”, освен трима, са били на борда на катастрофиралия самолет.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ту-154 е изключително ненадежден и рисков самолет, неслучайно Аерофлот го разкараха от флотилията си след поредния инцидент с него. Не знам защо още се ползва от военните.
1982 написа:Помня инцидента преди няколко дена, но там беше някой от Ил-овете, май 18 ..... като цяло, авиопаркът им явно е в окаяно състояние, имам предвид този за транспортните самолети на военното министерство, не бойните им машини.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта