Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
За тоя малкия черния от Аталанта много се говори, че имаме интерес - Франк Кеси (Kessie), но не сме само ние. Иначе Дракслер май отива в ПСЖ.
Hala Madrid
Всяка година по един с изтичащ договор от Шалке 
It was announced on 24 December 2016 at Vfl Wolfsburg's website that Draxler would be joining PSG on a four-year deal, pending a medical examination
Май месец беше отдавна
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
an4o_321 написа:Няма ли нещо ново около трансферите? Гил може да ми спести отговор - километрични постове, които хем не са на български, хем никога не се сбъдват не ми се четат!
Няма лошо - не ти се чете, не четеш. На мен ми е интересно да чета за трансферните слухове и не ми пречи, че са на английски.
Hala Madrid
an4o_321 написа:Няма ли нещо ново около трансферите? Гил може да ми спести отговор - километрични постове, които хем не са на български, хем никога не се сбъдват не ми се четат!
Ей, любимите ми мнения. Не стига, че му снасят синтезирано цялата информация от адекватните източници, ами и да му ги превеждат. Ако искаш и на Клоп да се обади да пита дали ще стане трансфера, преди да ти го поднесе. Супичка нещо да ти сготви? Наглост, братче!
Моля??? Синтезирани??? Сериозно!? Ми не, не ми трябват постове, които трябва да скролвам по 3 минути и то поне да имаше нещо вярно... на 99% бла-бла! Два-три слуха, ако има изобщо и това е! Или ти си мислиш, че ще привлечем 793 играчи през януари?
Никой не беше писал в темата от почти 40 дни и всъщност мнението беше просто майтап, но няма какво да обяснявам...
Е не е като да се публикуват статии на Мирър . Принципно тук се постват информации на журналисти близки до Ливърпул от които слухове се сбъдват едни 15-20 процента от тях . Мисля , че това е доста приемливо при положение , че не зависи само от журналистите какво ще напишат .
Ей няма угодия значи....нещата не случайно се казват "трансферни слухове"...като толкова ви преча спирам да публикувам във всички теми и само ще си седя тихо и кротко и ще коля и беся от сенките....всеки път някой ми казва, че нямам мнение и като си напиша мнението после не виждам някой да го коментира или да ми отговори и да се опита да проведе разговор....сега пък слуховете им били много дълги и на чужд език и не се сбъдвали и им пречели...еми да го закрием значи форума и всеки да се оправя....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Ей няма угодия значи....нещата не случайно се казват "трансферни слухове"...като толкова ви преча спирам да публикувам във всички теми и само ще си седя тихо и кротко и ще коля и беся от сенките....всеки път някой ми казва, че нямам мнение и като си напиша мнението после не виждам някой да го коментира или да ми отговори и да се опита да проведе разговор....сега пък слуховете им били много дълги и на чужд език и не се сбъдвали и им пречели...еми да го закрием значи форума и всеки да се оправя....
Няма смисъл да се връзваш на глупостите на един хейтър. Пускай си инфото, интересно е за доста хора, макар и с ясното съзнание, че 1/10 от нещата са реални. Всеки има глава на раменете си допълнително да отсее истина от неистина, доколкото може, разбира се.
LOREM IPSUM