koisa написа:Beladona написа:Колкото и странно да ви звучи , при правилен мениджмънт Левски може да се самоиздържа ! Едно момче е дал за пример некъв неуспешен опит в Спартак Варна , а аз ще дам един положителен пример ЦСКА 1948 се самоиздържа засега , а и като гледам как се развиват нещата ще продължи и занапред .
И Левски може да се самоиздържа, ако в отбора играят само юноши и се плаща по 1000 лв. заплата. Само, че тогава ще се борим с Монтана, Нефтохимик и Локо ГО за оставане в групата. В България футболен отбор може да се самоиздържа от успешни участия в ЕКТ и продажба на някой друг играч без да се разбива отбора както направихме ние след участието в ШЛ. Но за целта първо трябва някой да инвестира в играчи, кадърни треньори и директори, а след това да чака възвращаемост след 2-3 сезона.
Съгласен съм . Защо всички гледат схемата на Домуса и копират като идиоти , не знам . Никой не си дава сметка , че първо трябва да се пребори с Домуса за шампион в 30 мача , а и после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО влизане в групите за ШЛ , иначе си убит като куче от разходите при неговата схема !