Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За двойния патриотичен стандарт
Коледа идва.Сипи си едно и се събери със семеистовото.Няма смисъл да пишеш романи.
-
Вълчан написа:Коледа идва.Сипи си едно и се събери със семеистовото.Няма смисъл да пишеш романи.
Това са последни предпразнични заработки.

- Балкански Орел
- Контакти:
Пий си хапчетата и весели празници.
[center]Levski & Lazio[/center]
Пълни толерастки глупости. Омразата и злобата са точно в този, който е писал това нещо, защото е пълно с грешки и лъжи. От бързане не се е постарал поне да бъде точно и вярно написано. То бива бива простотия, ама чак толкова просто не е човешко.
[offtopic]Само четирима се разпознаха. Все още има надежда за България.[/offtopic]
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
- Фюрер, защо толкова мразите малцинствата, особено евреите и циганите?
- Не ги мразя, само ги карах да работят, но те отказваха! И аз...
- Не ги мразя, само ги карах да работят, но те отказваха! И аз...
Re: Тема за политика - България
Кашчей написа:Ако не е Боко, със сигурност нямаше да ги има в София нито сградата на НС, нито Националната библиотека, нито СУ, а по пътищата нямаше да има нито Хаинбоаз, нито Шипченски, нито Петрохан, Ришки, Върбишки.. даже и жп линията Русе-Варна нямаше да я има.
На пресконференцията, когато представиха Цецка като кандидат за президент, Бойко каза, че преди ГЕРБ да дойде на власт, в София нямало асфалт и тротоари.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Айде, честито ..... след като оправдаха Станишев за "загубените" секретни държавни документи, сега и Бисеров е с оправдателна присъда по делото си ..... дееба и прогнилата "държава".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- GA_ veliki
- Контакти:
1982 написа:Айде, честито ..... след като оправдаха Станишев за "загубените" секретни държавни документи, сега и Бисеров е с оправдателна присъда по делото си ..... дееба и прогнилата "държава".
За сметка на това :
Върховният съд: И пресичащият на зебра може да има вина за катастрофа
Пешеходецът, който пресича на зебра и нарушава правилата, може да се окаже съпричинител за катастрофа. Това е част от тълкувателното решение на Върховния касационен съд по седем въпроси на главния прокурор и на министъра на правосъдието и председателя на Върховния касационен съд, засягащи делата за транспортни произшествия, при които пострадалият е пешеходец, пресичащ на пешеходна пътека.
Като цяло, върховните магистрати приемат, че правото на пешеходеца е абсолютно, но не и безусловно.
Яко,а? Абсплютно, но не и безусловно

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Е това "тълкувание" е точно ако те бутне на някоя зебра мерцедесът на Бисеров, Станишев или Цветанов, да има как да избегнат присъдата.
Виж, ако аз те бутна на зебрата, ще ме окошарят набързо.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.