Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот volf » 22 дек 2016 20:34

Beladona написа:
volf написа:
Долно уйно написа:Парка едва ли е в това състояние заради проекта на Ганчу

С това съм съгласен и дори си мисля че с финансово материалните приходи от сериала, Ганчев ще облагороди Борисовата, като на мястото на " Нашия дом" построи модерен търговско-развлекателен център и хотел, за да я превърне в неповторимо място за развлечение и отдих на столичани и техните гости!!!

Че откъде материални приходи ?! Или нема да го закачат за контрабандата ли ? Не е много ясно ...или ше му оставят Петрол ли ? ...не мисля ....

Поземлените имоти в Панчарево и Борисовата, какво са?
Да не би Ганчев да е платил нещо за тях без да знаем?
А само това ли е?
"Петрол" никога не се е продавал - Присвоявал се е и се е подарявал!
А кой да го "закача" - Смесваш два различни комедийни сериала /"Българска футболна олигархия" и Българско правосъдие"/.
Вярно е че някои от героите участват в двата сериала или пък любезно си гостуват, но са от една гилдия /артисти/, а и героят си е герой.

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2016 21:07

Кашчей написа:
Beladona написа:

Специално пред и около Армията е негова заслуга ....Анималс са неговата преторианска гвардия .... той им даде кафетата на Армията или поне не ги изгони , ако са се самонастанили по времето на Лупи .... ама тва е добре за проекта на Ганчу ...

Колко ли от припознавачите знаят какво е "преторианска гвардия" и какво е участието и в световната история :mrgreen:

Уйното не е припознавач , той е разузнавач ! :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2016 21:12

volf написа:
Beladona написа:
volf написа:

С това съм съгласен и дори си мисля че с финансово материалните приходи от сериала, Ганчев ще облагороди Борисовата, като на мястото на " Нашия дом" построи модерен търговско-развлекателен център и хотел, за да я превърне в неповторимо място за развлечение и отдих на столичани и техните гости!!!

Че откъде материални приходи ?! Или нема да го закачат за контрабандата ли ? Не е много ясно ...или ше му оставят Петрол ли ? ...не мисля ....

Поземлените имоти в Панчарево и Борисовата, какво са?
Да не би Ганчев да е платил нещо за тях без да знаем?
А само това ли е?
"Петрол" никога не се е продавал - Присвоявал се е и се е подарявал!
А кой да го "закача" - Смесваш два различни комедийни сериала /"Българска футболна олигархия" и Българско правосъдие"/.
Вярно е че някои от героите участват в двата сериала или пък любезно си гостуват, но са от една гилдия /артисти/, а и героят си е герой.

Нема ли да има търг за тия имоти , или той търга мина ?! За Петрол съм съгласен . Има кой да го закача , нема да го оставят на мира лесно ....верно , че ганчу е упорито жуже , но все пак говорим за футбол , където той нищо нема да направи истинско .....

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2016 22:53

Оооо, па тва Ганчев е за феър плея ...аре молим ти се ...намери кой да се обажда ....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 дек 2016 23:01

Беладона, льохман, как виждаш Киро Гела срещу Христо Стоичков :?: :lol: :lol:
@ Не забравяй, че БОГ ИЦО е застанал с името си и всеки които му се изрепчи ще бъде пометен от ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 дек 2016 23:08

гражданин от село написа:
volf написа:
delqnski47 написа:
volf написа:
Teo написа:Ние играем в нашия дом за разлика от Гелосаната Мастия!

Ясно беше че смъркаш. Превърнахте Борисовата, където някога играеха деца в свърталище :x и я наричате "нашия дом".
Дано Гришата довърши започнатото и ви върне отново по отходните шахти от които изпълзяхте.

У Разград с такива приказки ли ви облъчват?Че видиш ли ''феновете на ЦСКА превърнали парка в свърталище,където някога играели деца''?В момента все още си играят деца,но наркомани има,за съжаление.А тия наркомани от кой отбор са конкретно не мисля че е от значение.

Шегувам се разбира се. Ролята на Тео е една от любимите ми в сериала, и вероятно защото е добър артист.
Аз в действителност много го харесвам.
Провокирам го, защото знам че е креативен и няма да ме разочарова.
Бяхте прави че без "ЦСКА" /който и да изпълнява главната роля/, футболният ни театър беше много по скучен?
Благодаря че Ви има!
Малко ме е яд че си присвоихте от децата къщичката на "баба Яга" в Борисовата и я превърнахте в "манипулационна", но моите деца са вече големи, така че пасивите са за Вас!

Е, нали такива като теб бъркате колбите и епруветките в "завода" на мастията и им ги носите на децата тези "антибиотици"! :twisted:

Не мога да схвана мисълта ти?
Аз отдавна се изнесох на запад от България. Прибирам се в Бургас само за празниците и летните месеци. Никога не съм имал общо с "завода" и който да е било завод, нито пък с епруветки.
Разясни ми моля?

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2016 23:14

Teo написа:Беладона, льохман, как виждаш Киро Гела срещу Христо Стоичков :?: :lol: :lol:
@ Не забравяй, че БОГ ИЦО е застанал с името си и всеки които му се изрепчи ще бъде пометен от ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ!

А как виждаш Христо Стоичков срещу феновете на ЦСКА 1948 , срещу 100 те фена собственици , които отделят пари от залъка си за да го има този отбор , а Ицката е при Ганчев за парлама и некой дребен левец , а ?! И то през 2013 г вече един път ганчу го направи за смех , нали помниш Ицката как мааше гащи из Армията с акционерната книга ?! :)
Последна промяна от Beladona на 22 дек 2016 23:17, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 дек 2016 23:19

volf написа:
гражданин от село написа:
volf написа:
delqnski47 написа:
volf написа:
Teo написа:Ние играем в нашия дом за разлика от Гелосаната Мастия!

Ясно беше че смъркаш. Превърнахте Борисовата, където някога играеха деца в свърталище :x и я наричате "нашия дом".
Дано Гришата довърши започнатото и ви върне отново по отходните шахти от които изпълзяхте.

У Разград с такива приказки ли ви облъчват?Че видиш ли ''феновете на ЦСКА превърнали парка в свърталище,където някога играели деца''?В момента все още си играят деца,но наркомани има,за съжаление.А тия наркомани от кой отбор са конкретно не мисля че е от значение.

Шегувам се разбира се. Ролята на Тео е една от любимите ми в сериала, и вероятно защото е добър артист.
Аз в действителност много го харесвам.
Провокирам го, защото знам че е креативен и няма да ме разочарова.
Бяхте прави че без "ЦСКА" /който и да изпълнява главната роля/, футболният ни театър беше много по скучен?
Благодаря че Ви има!
Малко ме е яд че си присвоихте от децата къщичката на "баба Яга" в Борисовата и я превърнахте в "манипулационна", но моите деца са вече големи, така че пасивите са за Вас!

Е, нали такива като теб бъркате колбите и епруветките в "завода" на мастията и им ги носите на децата тези "антибиотици"! :twisted:

Не мога да схвана мисълта ти?
Аз отдавна се изнесох на запад от България. Прибирам се в Бургас само за празниците и летните месеци. Никога не съм имал общо с "завода" и който да е било завод, нито пък с епруветки.
Разясни ми моля?

Ни лук ял, ни лук мирисъл.Разбирам бе, обикновено пласьорче си.Мастията шъ покорява и западот,ама господарите отвъд океана да не ги прескочите, че лошаво става. :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 дек 2016 23:30

baraba написа:
Долно уйно написа:Хващам се на бас, че с кратки думи Домусчиев бая яко е ръчнал Ганчу и проектчето му http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... ska-411668
и правилно, с ЦСКА Лудогорец проблеми не а имали, но виж с Литекс, опс ЦСКА-София да.

И за пореден път ще изгубиш бас ;) Аз доколкото си спомням точно в клетката на Лудогорец - арена бяха бити феновете на ЦСКА от биячите на Домуса (специално беше платил на момчета от Варна ММ-бойци) , а не фенове на Литекс :evil: !!! Така , че можеш да продължаваш да си вярваш , че проблеми м/у Лудогорец и ЦСКА няма и да .... губиш басове ;)
Колкото до Домуса , имам сериозни съмнения , че в момента чуе ли за ЦСКА и газ пикае , защото досега ако успяваше да ни пробие , чрез съдии , комисии или Манджуци , сега вече е ... друг филм ;)

Хахах и кой ти говори за олигофрените по трибуните?
Визирам само и единствено долу на зеление терен, а там Домусчиев с ЦСКА проблем нямаше.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 дек 2016 01:21

Домо никога нема да има проблеми с Ганчев, щото Ганчев е от аналоговата ера и не е мръднал , даже Боко днеска го е казал .... :)

Върни се в “ЦСКА”