Наближава Коледа!
Моля Ви! - Престанете да се вземате насериозно?!
Нека се повеселим на сценките на нашите "покровители" със семействата си, без да им ръкопляскания преди да е свършило представлението.
Няма нужда да огорчавате семействата си заради ролята си на мракобесници около главните герои.
Сериалът е нискобюджетен, а артистите- аматьории - Не очаквайте някакъв ефектен happy end.
Весели празници!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
delqnski47 написа:volf написа:Teo написа:Ние играем в нашия дом за разлика от Гелосаната Мастия!
Ясно беше че смъркаш. Превърнахте Борисовата, където някога играеха деца в свърталищеи я наричате "нашия дом".
Дано Гришата довърши започнатото и ви върне отново по отходните шахти от които изпълзяхте.
У Разград с такива приказки ли ви облъчват?Че видиш ли ''феновете на ЦСКА превърнали парка в свърталище,където някога играели деца''?В момента все още си играят деца,но наркомани има,за съжаление.А тия наркомани от кой отбор са конкретно не мисля че е от значение.
Тези наркомани са от Анималс , нека бъдем конкретни ....вакича , макича и подобни ....
delqnski47 написа:У Разград с такива приказки ли ви облъчват?Че видиш ли ''феновете на ЦСКА превърнали парка в свърталище,където някога играели деца''?В момента все още си играят деца,но наркомани има,за съжаление.А тия наркомани от кой отбор са конкретно не мисля че е от значение.
Целият парк е пълен с наркомани. И не само този парк. Проблемът е огромен, но всички мълчат. На кой му пука?
Един авер, боксьорче, беше минал оттам и трима такива пишлегари му се издървили да му взимат парите. Голяма грешка

Ама жена с дете или сама как да мине?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Долно уйно
- Контакти:
Парка едва ли е в това състояние заради проекта на Ганчу
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
delqnski47 написа:volf написа:Teo написа:Ние играем в нашия дом за разлика от Гелосаната Мастия!
Ясно беше че смъркаш. Превърнахте Борисовата, където някога играеха деца в свърталищеи я наричате "нашия дом".
Дано Гришата довърши започнатото и ви върне отново по отходните шахти от които изпълзяхте.
У Разград с такива приказки ли ви облъчват?Че видиш ли ''феновете на ЦСКА превърнали парка в свърталище,където някога играели деца''?В момента все още си играят деца,но наркомани има,за съжаление.А тия наркомани от кой отбор са конкретно не мисля че е от значение.
Шегувам се разбира се. Ролята на Тео е една от любимите ми в сериала, и вероятно защото е добър артист.
Аз в действителност много го харесвам.
Провокирам го, защото знам че е креативен и няма да ме разочарова.
Бяхте прави че без "ЦСКА" /който и да изпълнява главната роля/, футболният ни театър беше много по скучен?
Благодаря че Ви има!
Малко ме е яд че си присвоихте от децата къщичката на "баба Яга" в Борисовата и я превърнахте в "манипулационна", но моите деца са вече големи, така че пасивите са за Вас!
Долно уйно написа:Парка едва ли е в това състояние заради проекта на Ганчу
Специално пред и около Армията е негова заслуга ....Анималс са неговата преторианска гвардия .... той им даде кафетата на Армията или поне не ги изгони , ако са се самонастанили по времето на Лупи .... ама тва е добре за проекта на Ганчу ...
volf написа:delqnski47 написа:volf написа:Teo написа:Ние играем в нашия дом за разлика от Гелосаната Мастия!
Шегувам се разбира се. Ролята на Тео е една от любимите ми в сериала, и вероятно защото е добър артист.
Аз в действителност много го харесвам.
Провокирам го, защото знам че е креативен и няма да ме разочарова.
Бяхте прави че без "ЦСКА" /който и да изпълнява главната роля/, футболният ни театър беше много по скучен?
Благодаря че Ви има!
Малко ме е яд че си присвоихте от децата къщичката на "баба Яга" в Борисовата и я превърнахте в "манипулационна", но моите деца са вече големи, така че пасивите са за Вас!
Ще имаш един ден внуци , така че не затваряй тая страница ....
Долно уйно написа:Парка едва ли е в това състояние заради проекта на Ганчу
С това съм съгласен и дори си мисля че с финансово материалните приходи от сериала, Ганчев ще облагороди Борисовата, като на мястото на " Нашия дом" построи модерен търговско-развлекателен център и хотел, за да я превърне в неповторимо място за развлечение и отдих на столичани и техните гости!!!
volf написа:Долно уйно написа:Парка едва ли е в това състояние заради проекта на Ганчу
С това съм съгласен и дори си мисля че с финансово материалните приходи от сериала, Ганчев ще облагороди Борисовата, като на мястото на " Нашия дом" построи модерен търговско-развлекателен център и хотел, за да я превърне в неповторимо място за развлечение и отдих на столичани и техните гости!!!
Че откъде материални приходи ?! Или нема да го закачат за контрабандата ли ? Не е много ясно ...или ше му оставят Петрол ли ? ...не мисля ....
Beladona написа:Долно уйно написа:Парка едва ли е в това състояние заради проекта на Ганчу
Специално пред и около Армията е негова заслуга ....Анималс са неговата преторианска гвардия .... той им даде кафетата на Армията или поне не ги изгони , ако са се самонастанили по времето на Лупи .... ама тва е добре за проекта на Ганчу ...
Колко ли от припознавачите знаят какво е "преторианска гвардия" и какво е участието и в световната история

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?