Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот koisa » 22 дек 2016 17:30

tevez написа:Аз продължавам да не мога да разбера нашите какво чакат, за да обяват Сукуна за ново попълнение. Верея официално потвърдиха, излезна снимка на Сукуна с шал на Левски, треньорът им даже дава насоки какво трябва да се прави с него, за да се приспособи при нас, а нашите една новина от 10 реда не могат да напишат на официалния сайт. Бива ли такава аматьорщина?

Взимат пример от Спасчо. Той така "работи". 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 дек 2016 17:32

Досега сайта и Левски ТВ работеха отлично,но напоследък яко се излагат. :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 дек 2016 17:33

tevez написа:Аз продължавам да не мога да разбера нашите какво чакат, за да обяват Сукуна за ново попълнение. Верея официално потвърдиха, излезна снимка на Сукуна с шал на Левски, треньорът им даже дава насоки какво трябва да се прави с него, за да се приспособи при нас, а нашите една новина от 10 реда не могат да напишат на официалния сайт. Бива ли такава аматьорщина?

И мен леко ме тревожи тая работа, но да видим - може пък да има някаква смислена причина за това.
Иначе аз се надявам да не пипаме Деса, който явно е установил къде се крие причината за честите му контузии:

"...Желанието ми е да остана в България с Левски, да завърша сезона и след това ще анализирам другите опции пред себе си. Най-важното за мен е да играя. Доскоро имах травми, които се установи, че са породени от стоматологичен проблем..." :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 дек 2016 19:36

mikata написа:Едно от последните източвания на клуба от Тонев, е трансфера на шведа :idea:

Чакам Томи да дойде и да ти обясни, че клуб не може да се източва! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 дек 2016 19:38

rhaegar написа:Намери от кой да искаш линкове, агента на Гара Дембеле и Жуниньо :lol:

Шест милиона евро за селекция, с глас се смея. :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, .... така беше!
6 милки на аванс!
:mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2016 19:59

koisa написа:

Взимат пример от Спасчо. Той така "работи". 8-)

Сукуна при вас е на 5000 евро заплата , у Верея беше на 1500 лева .... ако продадете Сукуна , Левски дължи 50 % от сумата на Верея ....скоро ще трансферирате и Хасани от Верея ...дефанзивния им халф с номер 6 ....гледаме дали ще позная :)

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 23 дек 2016 09:41

Изчетох мненията Ви,всички коментират десен бек и нападател....Задължително два бека са ни необходими според мен.Ако предположим че в 80% от мачовете ще сме отбора който ще атакува и трябва да гради атаките,два остри и физически подготвени(за да бягат от аут до аут)крайни защитници биха били изключително полезни.Уважавам Минев най малко заради факта че беше част от последния силен Левски,обаче в момента за мен той е по слабия бек,сравнено с "Алвеша",не съм статистик обаче ако проверим Сашко има няколко асистенции и определено по малко грешки от Минев.Омар Абуд - от вътрешния пазар е най близо до това което ни трябва.Дано не е вярно за Йордан Христов,на 33г. не мисля че би издържал физически да е полезен в двете фази на играта,иначе казано още един Минев...Не мерси.Деса и Аниете започнаха да се сработват,Краев има шанс да се развие покрай тях,още две имена от БГ отбори които съм забелязал: Васил Шопов/плеймейкър+нелош реализатор/.Сердер Сердеров/скорост,демараж,реализатор/.Лятото проспахме Неделев,Гамаков,Иса....

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 23 дек 2016 10:36

OGI1914RZ написа:Изчетох мненията Ви,всички коментират десен бек и нападател....Задължително два бека са ни необходими според мен.Ако предположим че в 80% от мачовете ще сме отбора който ще атакува и трябва да гради атаките,два остри и физически подготвени(за да бягат от аут до аут)крайни защитници биха били изключително полезни.Уважавам Минев най малко заради факта че беше част от последния силен Левски,обаче в момента за мен той е по слабия бек,сравнено с "Алвеша",не съм статистик обаче ако проверим Сашко има няколко асистенции и определено по малко грешки от Минев.Омар Абуд - от вътрешния пазар е най близо до това което ни трябва.Дано не е вярно за Йордан Христов,на 33г. не мисля че би издържал физически да е полезен в двете фази на играта,иначе казано още един Минев...Не мерси.Деса и Аниете започнаха да се сработват,Краев има шанс да се развие покрай тях,още две имена от БГ отбори които съм забелязал: Васил Шопов/плеймейкър+нелош реализатор/.Сердер Сердеров/скорост,демараж,реализатор/.Лятото проспахме Неделев,Гамаков,Иса....

Минев Допреди две години се включваше много добре в атаките.Сега не го прави но в защита е 100пъти по-добре от Алвеша.Повечето от Головете този сезон са дошли през неговата зона и срещу Марибор и срещу Хибрида.За Минев единствено в Разград се сещам да не се е справил на ниво.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 23 дек 2016 11:22

angel93 написа:
OGI1914RZ написа:Изчетох мненията Ви,всички коментират десен бек и нападател....Задължително два бека са ни необходими според мен.Ако предположим че в 80% от мачовете ще сме отбора който ще атакува и трябва да гради атаките,два остри и физически подготвени(за да бягат от аут до аут)крайни защитници биха били изключително полезни.Уважавам Минев най малко заради факта че беше част от последния силен Левски,обаче в момента за мен той е по слабия бек,сравнено с "Алвеша",не съм статистик обаче ако проверим Сашко има няколко асистенции и определено по малко грешки от Минев.Омар Абуд - от вътрешния пазар е най близо до това което ни трябва.Дано не е вярно за Йордан Христов,на 33г. не мисля че би издържал физически да е полезен в двете фази на играта,иначе казано още един Минев...Не мерси.Деса и Аниете започнаха да се сработват,Краев има шанс да се развие покрай тях,още две имена от БГ отбори които съм забелязал: Васил Шопов/плеймейкър+нелош реализатор/.Сердер Сердеров/скорост,демараж,реализатор/.Лятото проспахме Неделев,Гамаков,Иса....

Минев Допреди две години се включваше много добре в атаките.Сега не го прави но в защита е 100пъти по-добре от Алвеша.Повечето от Головете този сезон са дошли през неговата зона и срещу Марибор и срещу Хибрида.За Минев единствено в Разград се сещам да не се е справил на ниво.

А срещу Локо,на Марчев гола? А за купата с Морето,за първите два гола...? Не че в дясно Сашо е цвете за мирисане,но най добрите игри на Веско,за наше съжаление останаха в миналото.Имаме крещяща нужда от два читави бека.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2016 11:23

Toпузаков :arrow:
Наясно ли сте с играчите, които искате да бъдат привлечени, и колко са те?

- Играчите, които искаме да привлечем и имаме възможност да го направим, защото зимният трансферен прозорец е по-стегнат откъм варианти, ще бъдат максимум трима. Надявам се да успеем, защото имаме постове, на които имаме крещяща нужда най-вече от конкуренция, от дълбочина в състава. При наказание или травма да може играчът на този пост да е поне на нивото на това, с което разполагаме в момента. Старая се да вземем по-качествени футболисти. Дано успеем да ги привлечем.

- В тази бройка влиза ли Амаду Сукуна, за когото бившият му треньор каза, че е доста странен?

- Той до няколко дни ще бъде обявен официално за наш играч. Освен него надявам се на още три попълнения. Нормално е Александър Томаш да познава по-добре Сукуна. Той е работил шест месеца с него. За мен е, първо, предизвикателство, второ, голяма амбиция за работа. Още повече че аз бях един от хората, който държеше да имаме този футболист в състава. Нашата роля е да направим така, че той да е полезен за отбора и да бъде решаващ.

Върни се в “Левски”