П.П. От мъка и притеснение забравих правописа!...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kiril.a.d написа:koisa написа:Гласът ми отива в подкрепа на Тео. Нека момчето спечели този толкова достоен и значим приз.
Бе явно не разбирате значението на израза форумен трол. А Капитана ви, го е постнал още в началото на темата.
Та Тео, просто си защитава отбора, е и напада чужди отбори, както правят повечето коментиращи тук и това не е тролене! - просто фенщина...може би дори ултрасна фенщина![]()
А ако си е сменил мнението за ЦСКА-София, един-два-три пъти, то много цесекари си променихме мнението за този отбор, след поредица от гафове на Гришата и Стойчо Стоилов! Така че, това е нормално, предвид променящите се ситуации в този отбор.
TristaNNN написа:Гласувам за червеното пропагандаторче Тео![]()
Обича да си вре дългото носле и в нечервени теми, ръчка лекичко и, уж небрежно, подбутва "диалога" към червената си пропаганда.
koisa написа:КирчоУ, не си този, който ще ми дава наклон кого да определям като трол... Сеш'ли се?
Teo написа:TristaNNN написа:Гласувам за червеното пропагандаторче Тео![]()
Обича да си вре дългото носле и в нечервени теми, ръчка лекичко и, уж небрежно, подбутва "диалога" към червената си пропаганда.
Ще ме накарате пусна жалба!
Какви са ви аргументите, че да ме изкарвате трол?
Всички сини фенове гласуват срещу мене, това е нечестно!
Кашчей написа:Teo написа:TristaNNN написа:Гласувам за червеното пропагандаторче Тео![]()
Тео, ти я напиши тази жалба, понеже си по-учен от мен, после ми я прати, да се подпиша и аз под нея и ш`са жалваме заедно от некоректността на подтроловете
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:TristaNNN написа:Гласувам за червеното пропагандаторче Тео![]()
Тео, ти я напиши тази жалба, понеже си по-учен от мен, после ми я прати, да се подпиша и аз под нея и ш`са жалваме заедно от некоректността на подтроловете
Наистина ще пусна жалба, ако тия тролове мен ме изкарат трол!!!!!!!!!!
1982 написа:Тео, батка, ако спечелиш форумния "снукс", спокойно може да те прекръстим на Тролео.![]()
![]()
А ако "снукс"-ът замине за Сексагинта Приста, то Кашуй ще стане Тролчей.
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта