Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Разликата е, че Кашамун е бил на най-отдалечените места, тоест - преебан.
Ако беше до кухнята, надали щеше да се оплаква толкова.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Разликата е, че Кашамун е бил на най-отдалечените места, тоест - преебан.![]()
Ако беше до кухнята, надали щеше да се оплаква толкова.
![]()
To ясно туй... Ама не виждам особена разлика
И аз не виждам разлика, струва ми се много дребнаво (дано Кашамун си е легнал вече и не го прочете това, че днес е много кисел
). Кой знае колко е бил гладен, като полска мишка
, та няколко минути чакане са му се сторили цяла вечност .... 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
THE G.A.M.E
Като говорим за обслужване, България се превръща в най-голямата по територия страна в света.
Аз съм на около 4-5 км. от центъра на Сливен, като си поръчам пица обаче, все едно я поръчвам от Стара Загора.
Ако ми я доставят за около час, банкет вдигам.
Аз съм на около 4-5 км. от центъра на Сливен, като си поръчам пица обаче, все едно я поръчвам от Стара Загора.
Ако ми я доставят за около час, банкет вдигам.
Кашчей написа:Питанка към Емиуе, щото е вещ в нещата.
Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..деба и етикецията в сервирането, деба![]()
И това в ресторант с претенции
неможе
Groucho написа:Кашчей написа:Бе може ли на банкет да се сервира първо на най-близките до кухнята, а не на най-отдалечените..
Kaква е разликата![]()
Ястието изстива .Затова при издаване от кухнята се почва от най-отдалечената точка при масови мероприятия да се поднася хранта .
Другото което е , че би трябвали да са повечко сервитьори , а не един или двама и да се ползва количка след като ресторанта е реномиран според думите на Кашчей .
Емка, нещо не разбирам това със сервирането
Ако приемем, че 3-ма сервитьори разхърлят 200 порции за 15 минути, какво значение има от кой край ще започнат? Времето няма да се промени.
Нещо друго ще да е.
Ако приемем, че 3-ма сервитьори разхърлят 200 порции за 15 минути, какво значение има от кой край ще започнат? Времето няма да се промени.
Нещо друго ще да е.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
На банкетите се пие основно и се закачат сгодните колежки, а яденето се ползва за мезе. Голям праз, че щяло да е по-студено ... и без това е останало от вчерашния банкет

Леевски, оле
ЕМИЛ написа:Ястието изстива .Затова при издаване от кухнята се почва от най-отдалечената точка при масови мероприятия да се поднася хранта .
Очаквах, че отговорът ще е свързан с изстиването, ама пак не виждам каква разлика правят 4-5 метра примерно.
Как да е, приемам отговора на специалиста.
След три поредни половинчасови закъснения днес най-сетне успях да отида навреме на работа! Както казва Вучков... що не ръкопляскате
boabbb написа: Голям праз, че щяло да е по-студено ... и без това е останало от вчерашния банкет![]()
![]()
Ти все на такива ли банкети присъствуваш ?