Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Долно уйно » 19 дек 2016 23:59

delqnski47 написа:
Долно уйно написа:Тео един директен въпрос, но ще е хубаво да споделиш и твоя директен отговор.
Мислиш ли, че на Бербатов му пука и дреме за ЦСКА-София?

Бъди сигурен,че като се пенсионира и ако ГГ му предложи да дойде на някакъв ръководен пост в клуба той ще се навие. ;)

В този ред на мисли и при положение, че цяла есен си е в България, колко пъти дойде на Армията ей така да изгледа един мач или него футбола не го влече?
Къде ли не беше, само на армията не - дали всичко това е случайно?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 дек 2016 09:25

Долно уйно написа:Тео един директен въпрос, но ще е хубаво да споделиш и твоя директен отговор.

Берба като футболист едвали ще се върне, но за шеф съм склонен да кажа да!
@ Много ясно, че му пука за ЦСКА и това, че не го афишира нищо не значи... нали ако каже ЦСКА ми е слабост, веднага ще стане новият "кюрд" според изкривеното мислене на сините льохмани!
@ Берба си е направил достатъчно пари... аз ако съм на негово място ще пробвам Америка или Китай да джитна още една година да гушна още някой милион и след това шапка на тояга до пенсия. После каквото и да работи (най-вероятно ще бъде шеф, защото за това е учил) няма остане гладен.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 дек 2016 09:47

Бербатов е от малкото умни и интелигентни футболисти,тук бих добавил и Стилян.Как си го представяте да работи в
ЦСКА-София? Да бъде служител на Ганчев?Много го подценявате.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 дек 2016 09:55

petko.h.markov написа:Бербатов е от малкото умни и интелигентни футболисти,тук бих добавил и Стилян.Как си го представяте да работи в

Що не :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 дек 2016 09:58

Teo написа:
pepi_chakarov написа:Ако вземем Томаш с него идва и Бербатов което определено ще е добре ще понапълнят стадиона според мен това ще бъде добър ход.Иначе според мен имаме нужда от десен бек , централен защитник за партниор на Чорбаджийски , едно крило ,защото аз дефакто не виждам добро крило в момента , офанзивен полузащитник и висок и здрав център нападател (Бербатов)който да вкарва голяма част от проклетите центрирания.5 човека са ,но трябва да са класни ако ли не да не взимат имаме играчи на средно ниво.

Пепи, аре стига глупости... кой ще му плаща заплатата на Бербо?
@ Той няма да дойде да ти рита за 7500 евра на месец!

Ше рита за удоволствие бе,Тео,нали е мангизлия,а и иска да се реваншира на подуянци за пропуските му пред „кървавия гол“ на Гонза :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 дек 2016 10:09

Red joker написа:
petko.h.markov написа:Бербатов е от малкото умни и интелигентни футболисти,тук бих добавил и Стилян.Как си го представяте да работи в

Що не :roll:

Ако Бербатов реши да се занимава с футбол в България (в което аз се съмнявам), то ще е само на най-високо ръководно ниво. Без здрава основа и читаво управление на на БФС, всяко начинание на клубно ниво си е авантюра и не считам, че Бербатов ще се глобне.
По-скоро би се заел с някаква детска школа по-сериозно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 дек 2016 10:12

Red joker написа:
Teo написа:
pepi_chakarov написа:Ако вземем Томаш с него идва и Бербатов което определено ще е добре ще понапълнят стадиона според мен това ще бъде добър ход.Иначе според мен имаме нужда от десен бек , централен защитник за партниор на Чорбаджийски , едно крило ,защото аз дефакто не виждам добро крило в момента , офанзивен полузащитник и висок и здрав център нападател (Бербатов)който да вкарва голяма част от проклетите центрирания.5 човека са ,но трябва да са класни ако ли не да не взимат имаме играчи на средно ниво.

Пепи, аре стига глупости... кой ще му плаща заплатата на Бербо?
@ Той няма да дойде да ти рита за 7500 евра на месец!

Ше рита за удоволствие бе,Тео,нали е мангизлия,а и иска да се реваншира на подуянци за пропуските му пред „кървавия гол“ на Гонза :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YQSQwrLnFxA[/youtube]

След това на Армията които си спомня щеше да го линчуват, ама майка му го спаси! :lol:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 20 дек 2016 14:16

Какво го дъвчете Бербатов. Нито някой в ЦСКА го е споменавал, нито той се е изказвал. Аман от глупости и спекулации.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 20 дек 2016 20:17

Teo написа:

Берба като футболист едвали ще се върне, но за шеф съм склонен да кажа да!
@ Много ясно, че му пука за ЦСКА и това, че не го афишира нищо не значи... нали ако каже ЦСКА ми е слабост, веднага ще стане новият "кюрд" според изкривеното мислене на сините льохмани!
@ Берба си е направил достатъчно пари... аз ако съм на негово място ще пробвам Америка или Китай да джитна още една година да гушна още някой милион и след това шапка на тояга до пенсия. После каквото и да работи (най-вероятно ще бъде шеф, защото за това е учил) няма остане гладен.

Много приказки за нищо.
Задаваш ли си въпроса, защо гледа мачове на Вероя на Трейс Арена, а нежелае да изгледа нито един мач на ЦСКА-София на Армията?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 дек 2016 20:27

ivo55 написа:Какво го дъвчете Бербатов. Нито някой в ЦСКА го е споменавал, нито той се е изказвал. Аман от глупости и спекулации.

Така ще е до Нова година . :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”