Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция сезон 2016/17
Трябва и треньор,опитен,който да развие качествата на селекцията и да изгради от нея един боеспособен тим.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Teo написа:1. Нападател
2. Две крила
3. Халф
4. Десен защитник
5. Централен защитник
@ Това е. 5 човека ни трябват.
По - конкретно? Кои точно футболисти, колко класни са те, колко ще струват, и как ще се навият да играят при нас?Сега изброй 10те играча с които ще се разделим, и колко ще им бъде неустойката?? Аз съм твърдо против привличането на повече от 2ма, максимум 3ма играча! Мисля, че времето "селекция на килограм" е отминало! Имаме достатъчно класни играчи, трябват ни само централен защитник и нападател! Десни бекове имаме Стойчо Атанасов и Васил Попов, отделно и Дюлгеров може да играе там! Халфове имаме много повече от необходимото (Бумал, Пинто, Колев, Малинов, Педро, Шимао, Галчев), и трябва да се освободим от поне 2ма, без да взимаме нови! Кулма, Виана, Арсенио, Десподов, Ал. Георгиев - имаме 5 крила, в мач могат да играят максимум 2 (+1 резерва)! Трябва ни само добър централен защитник, и голмайстор от тима Журниор Мораеш! Сегашните играчи не показват повече от 50% от потенциала си, затова ни трябва много качествен треньор, който да изкара най - доброто от тях! Има смисъл да взимаме футболисти единствено ако са по - класни от нашите! Аз лично такива в България не виждам много! Твърдо против съм селекция като тази на Левски с разни Сукунавци и подобни измислени герои!
HardWork написа:Teo написа:1. Нападател
2. Две крила
3. Халф
4. Десен защитник
5. Централен защитник
По - конкретно? Кои точно футболисти, колко класни са те, колко ще струват, и как ще се навият да играят при нас?Сега изброй 10те играча с които ще се разделим, и колко ще им бъде неустойката?? Аз съм твърдо против привличането на повече от 2ма, максимум 3ма играча! Мисля, че времето "селекция на килограм" е отминало! Имаме достатъчно класни играчи, трябват ни само централен защитник и нападател! Десни бекове имаме Стойчо Атанасов и Васил Попов, отделно и Дюлгеров може да играе там! Халфове имаме много повече от необходимото (Бумал, Пинто, Колев, Малинов, Педро, Шимао, Галчев), и трябва да се освободим от поне 2ма, без да взимаме нови! Кулма, Виана, Арсенио, Десподов, Ал. Георгиев - имаме 5 крила, в мач могат да играят максимум 2 (+1 резерва)! Трябва ни само добър централен защитник, и голмайстор от тима Журниор Мораеш! Сегашните играчи не показват повече от 50% от потенциала си, затова ни трябва много качествен треньор, който да изкара най - доброто от тях! Има смисъл да взимаме футболисти единствено ако са по - класни от нашите! Аз лично такива в България не виждам много! Твърдо против съм селекция като тази на Левски с разни Сукунавци и подобни измислени герои!
И аз съм на твоето мнение!Имаме доста потенциал-около 20-ина национала,това си е и капитал за бъдещето,който трябва да бъде правилно обгрижван,както казваш ти,от правилният треньор

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
И аз съм на мнение, че първият ни трансфер трябва да е качествен треньор. Без такъв всичко друго ще е хвърлени пари на вятъра.
Ако ми назначат Тоди ..., или някой друг послушко, който никога нищо не е постигал, мен на Армията не ме търсете. Всеки си преценява.
Ако ми назначат Тоди ..., или някой друг послушко, който никога нищо не е постигал, мен на Армията не ме търсете. Всеки си преценява.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Абе аре викай Ферарио Спасов кво го бавиш.
HardWork написа:Teo написа:1. Нападател
2. Две крила
3. Халф
4. Десен защитник
5. Централен защитник
Ние, ако оставим тоя пълнеж от некадърници, пролетта ЕКТ ще бъде мираж!
-
- Контакти:
Ако вземем Томаш с него идва и Бербатов което определено ще е добре ще понапълнят стадиона според мен това ще бъде добър ход.Иначе според мен имаме нужда от десен бек , централен защитник за партниор на Чорбаджийски , едно крило ,защото аз дефакто не виждам добро крило в момента , офанзивен полузащитник и висок и здрав център нападател (Бербатов)който да вкарва голяма част от проклетите центрирания.5 човека са ,но трябва да са класни ако ли не да не взимат имаме играчи на средно ниво.
pepi_chakarov написа:Ако вземем Томаш с него идва и Бербатов което определено ще е добре ще понапълнят стадиона според мен това ще бъде добър ход.Иначе според мен имаме нужда от десен бек , централен защитник за партниор на Чорбаджийски , едно крило ,защото аз дефакто не виждам добро крило в момента , офанзивен полузащитник и висок и здрав център нападател (Бербатов)който да вкарва голяма част от проклетите центрирания.5 човека са ,но трябва да са класни ако ли не да не взимат имаме играчи на средно ниво.
Пепи, аре стига глупости... кой ще му плаща заплатата на Бербо?
@ Той няма да дойде да ти рита за 7500 евра на месец!
- Долно уйно
- Контакти:
Тео един директен въпрос, но ще е хубаво да споделиш и твоя директен отговор.
Мислиш ли, че на Бербатов му пука и дреме за ЦСКА-София?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- delqnski47
- Контакти:
Долно уйно написа:Тео един директен въпрос, но ще е хубаво да споделиш и твоя директен отговор.
Бъди сигурен,че като се пенсионира и ако ГГ му предложи да дойде на някакъв ръководен пост в клуба той ще се навие.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.