Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова ви
Излезе информация,която потвърди предположението ми.Ще имаме лампи,а трева си имаме
и всички отбори са добре запознати с нея.Отново ще има шопски рев относно калната нива Тича.Трева може и да посадим на лято,а може и да не посадим.Зависи от настроението на шефовете ии от това,колко точно пари са останали за семена,торове и препарати.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Излезе информация,която потвърди предположението ми.Ще имаме лампи,а трева си имамеи всички отбори са добре запознати с нея.Отново ще има шопски рев относно калната нива Тича.Трева може и да посадим на лято,а може и да не посадим.Зависи от настроението на шефовете ии от това,колко точно пари са останали за семена,торове и препарати.
Да бе, четох го това по обед днес. Само лампите ще слагат и ще играем на Тича още първия мач на пролет. Чак виждам, как февруари ще играем на лампи, та те са по-важните от терена!? Мача е за 13.00ч?! Пак ще има ядове..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:Готвача написа:Излезе информация,която потвърди предположението ми.Ще имаме лампи,а трева си имамеи всички отбори са добре запознати с нея.Отново ще има шопски рев относно калната нива Тича.Трева може и да посадим на лято,а може и да не посадим.Зависи от настроението на шефовете ии от това,колко точно пари са останали за семена,торове и препарати.
Да бе, четох го това по обед днес. Само лампите ще слагат и ще играем на Тича още първия мач на пролет. Чак виждам, как февруари ще играем на лампи, та те са по-важните от терена!? Мача е за 13.00ч?! Пак ще има ядове..
Можеше да играем и без лампи есента в последните мачове,но само за да се угоди на някой ходихме по селата.Истината е че терена трябва да се прави когато свърши сезона в края на пролетта/ако останат неоткраднати пари дотогава/.
Моряци, тия пилони къде ще ги бучнат? На тротоара ли? Нали трябва да се мисли и за разширяване на трибуните. Или ще чакаме да се възстанови ст.Гагарин и там да се играят мачовете с нас (Левски), а Тича да си остане стадион за малките отбори и не дай си Боже за Б групата.
NOMER14 написа:Моряци, тия пилони къде ще ги бучнат? На тротоара ли? Нали трябва да се мисли и за разширяване на трибуните. Или ще чакаме да се възстанови ст.Гагарин и там да се играят мачовете с нас (Левски), а Тича да си остане стадион за малките отбори и не дай си Боже за Б групата.
В кошарата където ви се полага да стоите,да ви е по тесничко на вас.

Моряче,
Ч.море ми е на сърцето. Що се заяждаш? Почти не съм му пропускал мач, когато следвах във Варна - и на ст.Гагарин, и на ст.Черно море. Тогава нямаше огради и кошари.
Ч.море ми е на сърцето. Що се заяждаш? Почти не съм му пропускал мач, когато следвах във Варна - и на ст.Гагарин, и на ст.Черно море. Тогава нямаше огради и кошари.
NOMER14 написа:Моряци, тия пилони къде ще ги бучнат? На тротоара ли? Нали трябва да се мисли и за разширяване на трибуните. Или ще чакаме да се възстанови ст.Гагарин и там да се играят мачовете с нас (Левски), а Тича да си остане стадион за малките отбори и не дай си Боже за Б групата.
Откъм запад, в двата края на трибуната са оставени свободни места за пилоните = не са слагани седалки при последната подмяна. Там вече са намалени местата. От източната страна обаче, може мястото на пилоните и да е над редовете - не си спомням вече как беше на чертежите. Някой по-запознат да се изкаже ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
...
Хайде честито! Багери на Тича!!!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!