Реално погледнато, май само Лц знаят какво правят с първия отбор. Онзи ден си говорихме с родителите на децата от Локо Пд, и там се надяват на школата след някоя година да вкара деца в А отбора. Ботев, Пирин, Славия и Берое също. Етрополе тепърва градят, ще видим докъде ще я докарат.
За мен това е решението. Останалото не е сериозно, няма как вече да действат схемите от последните 20 години.
Инвестиции в школите като база и терени, инвестиции в обучението на треньори и чакаме резултатите. Както исландците, например. Ако искаме този спорт да съществува в България, няма друг изход. Ножът е опрял до кокала.
Това, което са изградили в Царско село заслужава само адмирации и поздравления! Браво на хората там!
Спас да не се занимава с глупости като табла и козирки, а да вдигне на Герена и Раковски по един закрит терен. И по още един изкуствен. Хубаво е, че докара спецове от ДЮШ на Челси на Герена, няколко дни споделяха опит с нашите тренери, хората дошли с клипчета, програми, дали са съвети и препоръки.
Чудо невиждано в Левски( да не ги урочасам)-но вече три години школата работи по определена методика ден след ден, месец след месец. Нестор успя да вкара ред и дисциплина. Дори и провалените набори U 17, U19 са дали 7 момчета, които тренират с мъжете всеки ден( за ужас на Мечо), правят им се индивидуални програми и лятос трябва да имаме първите реално готови кадри за мъжете. Не, с негри на кило няма да стане.
Наричайте ме безнадежден романтик, фантаст или както си искате, но само децата и школите ще измъкнат бг футбола от блатото един ден. И този ден съвсем не е толкова далече.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Школа се развива, след като вече е изграден един добре функциониращ клуб. И тя има второстепенна, спомагателна роля. Не съм сигурен, че в съвременния футбол има водещ европейски клуб, който първо си е развил школата, а чак след това клуба като цяло.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Школа се развива, след като вече е изграден един добре функциониращ клуб. И тя има второстепенна, спомагателна роля. Не съм сигурен, че в съвременния футбол има водещ европейски клуб, който първо си е развил школата, а чак след това клуба като цяло.
Ние трябва да оцеляваме, а не да се бараме за водещ европейски клуб...и не, в нашия случай или школата ще ни измъкне, или ...
sin4ec написа:Tommi написа:Школа се развива, след като вече е изграден един добре функциониращ клуб. И тя има второстепенна, спомагателна роля. Не съм сигурен, че в съвременния футбол има водещ европейски клуб, който първо си е развил школата, а чак след това клуба като цяло.
Ние трябва да оцеляваме, а не да се бараме за водещ европейски клуб...и не, в нашия случай или школата ще ни измъкне, или ...
Школата можеше да помогне точно в сегашния момент, само че се налага да взимаме Сукуна и филанкишията. А тепърва да се инвестира в нея и да чакаме да ни спаси някой ден... трудно ще дочакаме.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
sin4ec написа:Tommi написа:Школа се развива, след като вече е изграден един добре функциониращ клуб. И тя има второстепенна, спомагателна роля. Не съм сигурен, че в съвременния футбол има водещ европейски клуб, който първо си е развил школата, а чак след това клуба като цяло.
Това звучи като цитат от ръководните кадри на Атлетик Билбао . Ние средняшки отбор ли ще правим ? Юношите стигат за класиране в средата на таблицата и дотам .
Ако трябва, ще играем с юноши и ще седим в средата на таблицата. Срамно няма.
Но идеята е друга-половината отбор наши деца, няколко като Прохазка и Йорга и ето ти отбор за тройката.
Оксер ги бихме с Коприваров, Домо и Живко. Вагнер и Ричи са си наши също до известна степен. Йовов и Борето-също.
В Левски ТВ има клипове от финала за Купата на БФС ДИТ- Левски( родени 2009). Злощастно загубен от нашите с дузпи. Децата плачат със сълзи, но викат: " Сърце, душа, за Левски София!", докато им връчват купата за второто място.
Само такива ще ни извадят от блатото.
Това са деца, тръгнали преди три месеца на училище... апропо, оказа се, че две от тях са 2010 и още са на детска градина!
Не разни гладни разгонени негри и безхаберни наемници.
Но идеята е друга-половината отбор наши деца, няколко като Прохазка и Йорга и ето ти отбор за тройката.
Оксер ги бихме с Коприваров, Домо и Живко. Вагнер и Ричи са си наши също до известна степен. Йовов и Борето-също.
В Левски ТВ има клипове от финала за Купата на БФС ДИТ- Левски( родени 2009). Злощастно загубен от нашите с дузпи. Децата плачат със сълзи, но викат: " Сърце, душа, за Левски София!", докато им връчват купата за второто място.
Това са деца, тръгнали преди три месеца на училище... апропо, оказа се, че две от тях са 2010 и още са на детска градина!
sin4ec написа:Ако трябва, ще играем с юноши и ще седим в средата на таблицата. Срамно няма.
Кел файда , че играеш със сърце като не можеш да играеш . Мисяк като подписа нов договор с нас без да гледа изобщо каква заплата взима заради любовта си към Левски да не би да игра добре ?
А и не само децата - Йовов като игра със сърце да не би половин генерация левскари да не го псуваше заради елементарни пропуски ?
Ами стойте си с негрите и чакайте върба круши да роди.
Аз си чакам U 15 да почнат да влизат при мъжете.
sin4ec написа:Ами стойте си с негрите и чакайте върба круши да роди.
Домусчиев е на друго мнение . С негри става , с безплатни негри не става .
Пълна загуба на време е да се надяваме, че някой ден децата ще измъкнат Левски от блатото. Я стане, я не!
Пътят към спасението е ясен и минава през създаването на силен отбор и влизане в групите на ЛЕ като за начало. Там са парите и не знам защо от всички собственици на клубове в България само Домуса осъзна този факт и успешно се възползва... Томи много правилно е отбелязал, че първо трябва да имаш добре функциониращ клуб, което води до силен първи отбор и парички от ЕКТ! След това спокойно може да се възползваш от школата без да се налага да го играеш средняк и да те бият като тъпан на сватба.
Пътят към спасението е ясен и минава през създаването на силен отбор и влизане в групите на ЛЕ като за начало. Там са парите и не знам защо от всички собственици на клубове в България само Домуса осъзна този факт и успешно се възползва... Томи много правилно е отбелязал, че първо трябва да имаш добре функциониращ клуб, което води до силен първи отбор и парички от ЕКТ! След това спокойно може да се възползваш от школата без да се налага да го играеш средняк и да те бият като тъпан на сватба.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!