Cheradonna написа:при единият гол,целият отбор бе в засада,при другият съдията беше отишъл до тоалетната,а колкото до 8 мата минута ти наистина ли мислиш че има нарушение?
Падаш 3-0 и съдията бил виновен,а това,че минахте два пъти центъра при толкова слаб ЦСКА не го виждаш,нали?Дунав играе доста посредствен футбол,просто късмета ги покри няколко пъти и това ви обърка представите какво представлява отбора ви.....Да нас ни бихте,но този сезон кой ли не ни би и затрудни...иии този отбор ви прибш с 3-0,а резултата можеше да е още по жалък за вас....
А, значи Дунав бил играел посредствен футбол. Ясно...
Чудя се тогава как сме станали шампиони на Б група, как почти ви бяхме заплашили за третото място в А група и ни изритаха от там, как ви бихме предния път в един напълно честен мач. Б Дай Боже да сме все така посредствени, ще хвърлям шапка.

Изобщо не съм съгласен с казаното от теб. Може да не сме Барса, но дори чуждестранни треньори казаха, че "Дунав е един много добър отбор и скоро ще играе в Европа", само че не са съобразили, че в България нещата не са като в тяхното първенство, поне малко от малко честни и нормално подплътени. Та аз взех, че му повярвах на човека, а сега трябва съкрушено да констатирам, че сме посредствен отбор след голове с ръце, дузпи и засади не важат за нас (какво е това?) Колкото и да сме некадърни, след три такива мача, в които ни бяха отнети минимум, натътрям минимум 3 точки, а реално са 5, нали се сещаш къде щяхме да сме в класирането сега и на кого щяхме да бръкнем в душата? Аз нямам нищо против ЦСКА-София поначало, но след този шок как да нямам съвсем не по принцип. Вече е свършило обаче, да сте живи и здрави. Дано напролет поне не ни режат така с посредствената ни игра.