Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 18 дек 2016 18:14

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:@baraba
Да приемем,че ти си прав и зад ЦСКА 1948 наистина седи Гела ,не мислиш ли,че най-големия удар по" намазаната и гелосана делиорманска мъжка мастия" е точно обединението на двата тима ?Така феновете няма какво да делим,а "мъжката мастия" пие една студена вода и може да си направи ритуално сепуко на трибуна "Моци".

Зад ЦСКА седят 100 фена , зад вашето отборче седи собственик мутра и крадец на ДДС , добре ли е , а ? Болезнен факт !

Точно за това не харесвам Черепа и ГГ,искам интелигентен българин,банкер и преподавател във ВУЗ.Не се отказвам от думите си и сега ги повтарям пак.Вашия финяга как е,в последно време се носят разни думички за него,че ще си бие шута от Герена.

Кто не ги харесваш , ето то алтернатива : ЦСКА 1948 е отбор на феновете , на 96 човека ....нема Черепи и гнусни джуджета !!!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2016 18:15

Ай стига с тоя Дучето,бе...Колкото пари изпра от тия хореографии и лицензи...Помните ли мача срещу Нюкасъл преди петнадесетина година ? По-възрастните от Сектор Г,знаят за какво става въпрос.Дебелия си откри два еврофутбола.После що бил гъст с Черепа ? А това защо е гъст с Киро Гела,може да питате "ултрасите",дето ги заведе в Белград на Партизан - Лудогорец...Има го на снимка със зелено шалче ! Говори се,че Домус Ага е главният спонсор на ЦСКА 1948...Ако е вярно - много жалко.И Джуджето от Микре не е много "свят човек".Заради него публиката на ЦСКА е разделена...И аз и брат ми,вече не ходим на мачове на ЦСКА,поради "оранжеви причини"...Мина времето когато минавах 500 км от Добрич до София,само и само за да гледам любимият клуб ! Жалко !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 дек 2016 18:18

GOLEADOR написа:
Old_death написа:Както виждаш споменах няколко имена и добавих : " и други знайни и незнайни герои " . Разбирай го както искаш !

Не искаш Гошо и Тошо да обичат ЦСКА и това го изтъкваш като довод да си против обединението на ЦСКА?
Това го оставям без коментар.
Дано другите армейци да прочетат този пост и да им светне,че единен и обединен клуб носи само позитиви за ЦСКА,а разединението носи радост на всички останали.

Не зная откъде го измисли или къде прочете , че съм дал наклон на някой да обича един или друг клуб . Просто се опитвам да ти кажа , че не може да има обединение с хора или организации , които плюят или вредят на клуба . Аз съм съвсем обикновен фен и никога не съм бил член на някои от многото фен организации , защото мисля че ЦСКА е на всички и над всички и никоя организация няма право да се вживява в ролята на морален коректив . Клубът е на всички фенове , а не на Сектора , Анималс , ЧМ и други.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 дек 2016 18:20

Drunken_Master написа:Ай стига с тоя Дучето,бе...Колкото пари изпра от тия хореографии и лицензи...Помните ли мача срещу Нюкасъл преди петнадесетина година ? По-възрастните от Сектор Г,знаят за какво става въпрос.Дебелия си откри два еврофутбола.После що бил гъст с Черепа ? А това защо е гъст с Киро Гела,може да питате "ултрасите",дето ги заведе в Белград на Партизан - Лудогорец...Има го на снимка със зелено шалче ! Говори се,че Домус Ага е главният спонсор на ЦСКА 1948...Ако е вярно - много жалко.И Джуджето от Микре не е много "свят човек".Заради него публиката на ЦСКА е разделена...И аз и брат ми,вече не ходим на мачове на ЦСКА,поради "оранжеви причини"...Мина времето когато минавах 500 км от Добрич до София,само и само за да гледам любимият клуб ! Жалко !

Домуса е дал некви пари досега като спонсор , вече е спрял и какво ?! Ще дойде друг спонсор ...собствеността остава на феновете , на поне 100 човека , утре може да са 200 човека , нема домуси , нема черепи , но най - вече нема литексови джуджета ! Собственици са феновете и те решават , сещаш ли се , а ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 дек 2016 18:23

Old_death написа:
GOLEADOR написа:
Old_death написа:Както виждаш споменах няколко имена и добавих : " и други знайни и незнайни герои " . Разбирай го както искаш !

Не искаш Гошо и Тошо да обичат ЦСКА и това го изтъкваш като довод да си против обединението на ЦСКА?
Дано другите армейци да прочетат този пост и да им светне,че единен и обединен клуб носи само позитиви за ЦСКА,а разединението носи радост на всички останали.

Не зная откъде го измисли или къде прочете , че съм дал наклон на някой да обича един или друг клуб . Просто се опитвам да ти кажа , че не може да има обединение с хора или организации , които плюят или вредят на клуба . Аз съм съвсем обикновен фен и никога не съм бил член на някои от многото фен организации , защото мисля че ЦСКА е на всички и над всички и никоя организация няма право да се вживява в ролята на морален коректив . Клубът е на всички фенове , а не на Сектора , Анималс , ЧМ и други.

Вашият глуб е на ганчу и като ви заебие един Насо Сираков ше ви се смеем една седмица ...!па иначе плямпай

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 дек 2016 18:23

Beladona написа:
Долно уйно написа:От кога се брои публиката, когато един отбор гостува, че е на стадиона заради госта?

От откриването на стадиона в Горна Оряховица . Наглост микренска !

Дунав и те ли откриваха нещо в Разград с/у ЦСКА?
Кой е най-посетения домакински мач на Лудогорец?
А на Ботев? А на Пирин? А на Монтана? Случайност?
Не мисля!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2016 18:26

Beladona написа:
Drunken_Master написа:Ай стига с тоя Дучето,бе...Колкото пари изпра от тия хореографии и лицензи...Помните ли мача срещу Нюкасъл преди петнадесетина година ? По-възрастните от Сектор Г,знаят за какво става въпрос.Дебелия си откри два еврофутбола.После що бил гъст с Черепа ? А това защо е гъст с Киро Гела,може да питате "ултрасите",дето ги заведе в Белград на Партизан - Лудогорец...Има го на снимка със зелено шалче ! Говори се,че Домус Ага е главният спонсор на ЦСКА 1948...Ако е вярно - много жалко.И Джуджето от Микре не е много "свят човек".Заради него публиката на ЦСКА е разделена...И аз и брат ми,вече не ходим на мачове на ЦСКА,поради "оранжеви причини"...Мина времето когато минавах 500 км от Добрич до София,само и само за да гледам любимият клуб ! Жалко !

Домуса е дал некви пари досега като спонсор , вече е спрял и какво ?! Ще дойде друг спонсор ...собствеността остава на феновете , на поне 100 човека , утре може да са 200 човека , нема домуси , нема черепи , но най - вече нема литексови джуджета ! Собственици са феновете и те решават , сещаш ли се , а ?

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 18:34

Old_death написа:
GOLEADOR написа:

Никой не те кара да се обединяваш или членуваш с тези организации.Те си подкрепят ЦСКА , ти също си подкрепяш ЦСКА и така....
Както каза,клуба е на всички,не е нужно да го делим.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 дек 2016 18:49

GOLEADOR написа:
Old_death написа:
GOLEADOR написа:

Никой не те кара да се обединяваш или членуваш с тези организации.Те си подкрепят ЦСКА , ти също си подкрепяш ЦСКА и така....
Както каза,клуба е на всички,не е нужно да го делим.

Клуба е на ганчу , той ви набута Стамен Белчев ( болен левскар ) , чви набута и Сираков без да гълнете , усещам , че ганчу се колебае за Гонзо или Вили Вуцов ....не вярвам , вие , верни армейци да взимате тези решения ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 18:53

GOLEADOR написа:

Ами реално , клубът си е единен и обединен , ти какво си мечтаеш не става ясно , как да ти се обясни , че не може да се говори за обедеинение , когато просто няма разединение ;) Не можеш да наричаш отделянето на една нищожна част от една огромна маса ... разделение !!! Друго е да очакваш , отделили се да се завърнат към масата (както вече се случва) , който е решил да подкрепя ЦСКА винаги е добре дошъл , но има някои знакови личности и групичките около тях , които няма начин да бъдат приети отново с отворени обятия , както искаш така го разбирай !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”