Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 12:37

ЦСКА за пореден път е най-гледаният отбор в България през есента на 2016 година. Мачовете на армейците в Първа професионална лига са били посетени от общо над 75 000 зрители. Цифрата щеше да е още по-висока, ако ЦСКА не бе принуден да изпърпи наказание от една среща при закрити врата, която лиши отбора от подкрепа във важното домакинство срещу Локомотив (Пловдив). Това означава, че средно над 4200 фенове са гледали на живо изявите на червените по стадионите в страната, а интересът към играта на армейците е значително по-висок, отколкото към другите отбори от елита.

Играното на 15 октомври Вечно дерби с Левски пък постави рекорд за посещаемост на мач в родния елит през 21 век с над 22 000 зрители по трибуните. Единственият мач след 2000 година, който е с по-висока посещаемост, е финалът за Купата на България, който ЦСКА спечели на 24 май срещу Монтана и който бе посетен от над 35 000 зрители. ЦСКА е с разлика най-гледаният отбор и при своите гостувания. Тимовете на Дунав, Ботев, Лудогорец, Пирин, Монтана и Локомотив (Горна Оряховица) поставиха зрителските си рекорди за есента именно в мачовете срещу ЦСКА.

Така бе продължена тенденцията от последните няколко години червените неизменно да са безспорни лидери по зрителски интерес в България.

ЦСКА е начин на живот! Да го изживеем заедно!

Това са фактите , всичко останало е ... болни полюции на озлобени душички ;) Който разбрал , разбрал !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 дек 2016 12:37

Beladona написа:Съгласието на анималс за Наско Сираков да бъде допуснат до Армията , на каква цена ще е ? Някой знае ли ? След охраната , фитнеса , дървеното , ресторанта проценти и фен шопа , какво ли ще поискат сега ?! Предсрочно излизане от затвора на Роско ли ?!

Цената не знам,но замисълът е издигането на професионализмът в отбора и спортно-техническото ръководство,предполагам 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 дек 2016 12:54

Teo написа:Иван Иванов и Иван Бандаловски ще са изключителни мощни удари, ако ги направим през зимата.
Взимаме 2 крила, халф и нападател и пролетта отвяваме Левски зад гърба ни!

И двамата Ивановци са вече куци коне :!: Стига вече с такива ,със залязваща кариера, които ги вземаме в отбора ,за да си вдигнат формата за три месеца и след това да отпътуват за втора лига на Турция или Кипър :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 13:22

Мен ме интересува само и единствено ЦСКА.Сега се делим на членове на семейството на ЦСКА и такива извън него,но рано или късно ще се обединим,това просто е неизбежно!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 13:43

GOLEADOR написа:Мен ме интересува само и единствено ЦСКА.Сега се делим на членове на семейството на ЦСКА и такива извън него,но рано или късно ще се обединим,това просто е неизбежно!

Не мога да проумея , какви са тези безконечни напъни да се обединяваш с нещо , което го няма :roll: Да се обединява някой с изгонените Дучета , Цимбици и Ко , не мисля , че има нормално-разсъждаващи армейци , които не само да го желаят това , но и дори да си го помислят ;) А , колкото до някои , които се направиха на "ощипани" моми , просто защото не стана на тяхното , една доста голяма част от тях вече се ЗАВЪРНАХА (няма как да се нарича отцепването на една нищожна част - разединение , че да има последващо обединение ) !!! Бъди сигурен , че през пролетта , още повече ще намалее бройката на "ощипаните" моми , най-много да останат най-близките и верни на един съвестен служител на .... Ефбет ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 14:21

baraba написа:
GOLEADOR написа:Мен ме интересува само и единствено ЦСКА.Сега се делим на членове на семейството на ЦСКА и такива извън него,но рано или късно ще се обединим,това просто е неизбежно!

Не мога да проумея , какви са тези безконечни напъни да се обединяваш с нещо , което го няма :roll: Да се обединява някой с изгонените Дучета , Цимбици и Ко , не мисля , че има нормално-разсъждаващи армейци , които не само да го желаят това , но и дори да си го помислят ;) А , колкото до някои , които се направиха на "ощипани" моми , просто защото не стана на тяхното , една доста голяма част от тях вече се ЗАВЪРНАХА (няма как да се нарича отцепването на една нищожна част - разединение , че да има последващо обединение ) !!! Бъди сигурен , че през пролетта , още повече ще намалее бройката на "ощипаните" моми , най-много да останат най-близките и верни на един съвестен служител на .... Ефбет ;)

Цимбика е славист,ако може да се каже на този нещастник въобще,че е някакъв.Отделно не виждам защо отричаш,че ЦСКА 1948 са армейци?Мегафона да не би да не обича ЦСКА?Или пък от ЦСКА Акционерите да са хора които не милеят за ЦСКА?Отделно не искаш ли феновете на ЦСКА да се увеличават,ако отговора е "ДА" то най-нормалното нещо е да искаш обединение между двата клуба.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 дек 2016 15:18

petko.h.markov написа:Страхотно лицемерие!"хранeничето на Мастията","страхотно недоразумение".Кой е МАСТИЯТА и кое е недоразумението?
А иначе сме за добрия тон.

Петко , четеш ли ? Чети постовете на Боркиша и после ми говори за агресия , лъжи и лицемери !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 дек 2016 15:28

От кога се брои публиката, когато един отбор гостува, че е на стадиона заради госта?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 15:34

Old_death написа:
petko.h.markov написа:Страхотно лицемерие!"хранeничето на Мастията","страхотно недоразумение".Кой е МАСТИЯТА и кое е недоразумението?
А иначе сме за добрия тон.

Петко , четеш ли ? Чети постовете на Боркиша и после ми говори за агресия , лъжи и лицемери !

Зарежи го Боркиша,подуянеца се прави на цесекар и целта му е използвайки разделението между феновете да ни накара взаимно да се плюем и обиждаме ЦСКА.И донякъде му се получава..... за съжаление.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 дек 2016 15:40

GOLEADOR написа:
baraba написа:

Цимбика е славист,ако може да се каже на този нещастник въобще,че е някакъв.Отделно не виждам защо отричаш,че ЦСКА 1948 са армейци?Мегафона да не би да не обича ЦСКА?Или пък от ЦСКА Акционерите да са хора които не милеят за ЦСКА?Отделно не искаш ли феновете на ЦСКА да се увеличават,ако отговора е "ДА" то най-нормалното нещо е да искаш обединение между двата клуба.

Естествено , че всеки Армеец иска да има повече фенове на ЦСКА , но това така или иначе ще си стане по естествен път , а обединение може да има само при разделение , не и при отцепване или отлюспване или .... както си искаш го наричай ;) Лично аз , въобще не желая да имаме каквото и общо с "храненичето" на Домуса , този цирк , който беше разигран за да се създаде някакъв фалшификат с единствената цел именно разделение (което за щастие не се осъществи) не смятам , че е дори и някакво подобие на ЦСКА , да заблудени души винаги е имало и ще има , всеки е добре дошъл , но тези които са работили против ЦСКА , НЯМАТ място на Армията , дано ме разбираш правилно :idea: Нито "Офанзива" , нито "Акционерите" са фенове ,за които никога няма да кажа , че по-малко или повече обичат ЦСКА , заради тази им обич , както вече ти казах една част ВЕЧЕ са сред нас , други имат право на избор !!! Лично аз предпочитам така наречения естествен подбор , нещо или някой , или го обичаш или не , не виждам , как някой може да обича малко или повече ;) А , този , който декларира , че не обича или харесва ЦСКА , не искам и не мога да го считам за съмишленик !!! Така че за мен "храненичето" на Домуса (което продължавам да смятам , че ще изчезне веднага след като Домуса спре финансирането) не е отбор с който да се чувстваме съмишленици или нещо подобно за да се ... "обединяваме" ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”