Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Що за идиотщина с този Балджийски! Преди 3 месеца е осъден е на 4 год. ефективна присъда. От Славия го гонят!Или като няма свободни агенти може да вземем и "затворен" агент.
Да не стане после така,че отборът на затвора да направи трансферен удар с привличането на Балджийски от Черно море.

ShooterMan написа:Добро, недобро, имиджа му на Балджийски не е добър. Както и да го погледнеш убиец, че даже и с ефективна присъда. Ако го накарат да си изкара удостоверение за съдимост ще се провали. Бих взел Даксон Да Силва, Гонзо вика, че бил стар, хммм, на 29 години не ми се струва стар, а помним какъв играч беше и точно зад нападателя...а при цялото ми уважение е 3 класи над Балджийски
При цялото ми уважение към качествата на Даксон... но то още преди 5 години като беше в Локо беше дебел. Като се има впредвид че е бразилец и как точно те обичат да спзват режим... ами по- скоро не. Колкото до Балджийски, ако говорим за футболни качества съм ок, но другото... Абе има си човек който по- добре от мен знае какво ни трябва.
Ако говорим за чисто футболните качества на Балджийски-чудесно попълнение.. С една добра подготовка ще ни върши страхотна работа-има усет и поглед върху играта,притежава тежък и точен удар,перде е..За проблемите в личния му живот-предполагам,Гонзо е запознат..Така че-аз съм твърдо ЗА..
Прочетох,че за Балджийски и Берое се облизват!!!Когато има и друг възможен отбор за някой желан от нас футболист....ние по правило,винаги губим!!!Дано този път,ГОНЗО да се пребори,защото е добър играч!!!Аз го харесвах много,още докато беше в Монтана.....и понеже съм завистлив човек,доста завиждах на Славия,че го взеха те,а не ние!!!Интересно защо дебеличкия бат Венци,го изгони?Той е стар хитрец и не току,така ще се лиши от добър футболист!!!Нашите трябва добре да проучат въпроса,да не се наложи да му носим цигари в панделата.....а заплатата му да върви!!!
P.S. Видях по горе,че на някои хора,шегите и ироничните закачки не им харесват......така че прощавайте,ако има нещо!!! 

ShooterMan написа:Китанов подобри играта си с крака............ И той, че защо не и Шабленския имат място в отбора и то точно сега бих казал.
Код: Избери всички
Даниел Димов си отбеляза зрелищен автогол при равенството 1:1 на Манисаспор като домакин срещу Балъкесирспор в първи мач от 15-ия кръг на втора турска футболна дивизия.
За това дали има място точно сега при нас ...не съм чак толкова убеден май, продължава със зрелищните изпълнения в ущърб на отборите си ...но му честитя имения ден! Да е жив и здрав и да прави автоголове и дузпи някъде другаде

Уважаеми колеги черноморци, ако някои от вас си правят илюзии и си мечтаят за някаква невероятна селекция...си е за тяхна сметка. Както всички много добре знаете, всяка година и преди всеки сезон си говорим едно и също, надъхваме се, мечтаем, а пък после...Така, че аз лично нямам кой знае какви очаквания по отношение на селекция и подготовка, а се надявам на края на първенството да сме трети, имайки предвид колко са слаби останалите отбори. По отношение на Балджийски - приличен футболист, но съм чувал, че има проблеми с дисциплината - много се надува, огромно самочувствие, надменен и непукист. Я върши работа, я не. Гледам и Траянов, Паланков, Коконов, Дани Георгиев, вечно контузения Бакари, повечето от тях ветерани (наистина някои от тях дали много на отбора) остават, така, че забравете за някакво "подмладяване" и "освежаване" на отбора. Плюс това не чувам и не виждам да се мисли за конкурент на Венков, а това е наложително според мен и една голяма част от феновете на отбора ни. Пролетта да не стане така пак да сме изненадани и да се чудим какво става с отбора на Черно море след 60-тата минута на мачовете. И нещо друго - Гонзо казва, че около 21-22-ма опитни футболисти са ни достатъчни, а като знаем как и доколко той дава шанс на млади футболисти, да не ревем пак от къса резервна скамейка. Ако имаш двама-трима контузени и някой наказан, не можеш да попълниш даже групата за предстоящия мач. Мисълта ми е, че горе-долу колкото футболисти заминават, толкова и ще привлечем (Гонзо каза най-много четирима-петима нови), а уж ни е къса скамейката. Ще видим какво ще стане, ама много не се надявайте. Надеждата ни е, че другите са слаби, отчайващо слаби. А за клубното ни съоръжение въобще не ми се говори, не знам на какво и как се надявате да бъде готово за новия сезон.
black sea написа:Уважаеми колеги черноморци, ако някои от вас си правят илюзии и си мечтаят за някаква невероятна селекция...си е за тяхна сметка. Както всички много добре знаете, всяка година и преди всеки сезон си говорим едно и също, надъхваме се, мечтаем, а пък после...Така, че аз лично нямам кой знае какви очаквания по отношение на селекция и подготовка, а се надявам на края на първенството да сме трети, имайки предвид колко са слаби останалите отбори. По отношение на Балджийски - приличен футболист, но съм чувал, че има проблеми с дисциплината - много се надува, огромно самочувствие, надменен и непукист. Я върши работа, я не. Гледам и Траянов, Паланков, Коконов, Дани Георгиев, вечно контузения Бакари, повечето от тях ветерани (наистина някои от тях дали много на отбора) остават, така, че забравете за някакво "подмладяване" и "освежаване" на отбора. Плюс това не чувам и не виждам да се мисли за конкурент на Венков, а това е наложително според мен и една голяма част от феновете на отбора ни. Пролетта да не стане така пак да сме изненадани и да се чудим какво става с отбора на Черно море след 60-тата минута на мачовете. И нещо друго - Гонзо казва, че около 21-22-ма опитни футболисти са ни достатъчни, а като знаем как и доколко той дава шанс на млади футболисти, да не ревем пак от къса резервна скамейка. Ако имаш двама-трима контузени и някой наказан, не можеш да попълниш даже групата за предстоящия мач. Мисълта ми е, че горе-долу колкото футболисти заминават, толкова и ще привлечем (Гонзо каза най-много четирима-петима нови), а уж ни е къса скамейката. Ще видим какво ще стане, ама много не се надявайте. Надеждата ни е, че другите са слаби, отчайващо слаби. А за клубното ни съоръжение въобще не ми се говори, не знам на какво и как се надявате да бъде готово за новия сезон.
За всичко си много прав! За някои неща, болезнено прав, даже! Затова и ще съм доволен, ако на мястото на заминаващите се вземат, ако не месита и роналдовци (щото за такива пари няма да се дадат, а зимата свободни агенти - много добри играчи, почти няма) то поне да са по-добри от Малик, Романов и сие. Е, сигурен съм, че поне един по-класен чужденец ще набараме - почти винаги се получава. Ще има и поне едно разочарование - и без това не се минава. Но, дано останалите да са конкурентни на сегашните титуляри, та да вдигнем нивото на основната единадесеторка, а и да поудължим малко, тая резервна скамейка. И въпреки, не кой знае, колко големите очаквания, не знам Вие, но аз с нетърпение очаквам да видя новите попълнения. Сега, като няма мачове, ще дебнем за трансферите!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Официално: Гонзо взе юноша на Левски
17 декември 2016 | 17:01
http://www.sportal.bg/news.php?news=639742
Атакуващият халф Борислав Балджийски е първото ново попълнение на Черно море в зимната селекция на "моряците".
Той разтрогна със Славия по взаимно съгласие през седмицата и подписа с тима от "Тича", съобщи специално за сайта на Черно море наставникът на варненци Георги Иванов. Срокът на споразумението не се съобщава.
Балджийски е юноша на Левски. Докато е бил играч на "сините", е преотстъпван на Локо (Мездра) и Несебър. Обличал е екипите още на Черноморец (Бургас), Ботев (Ихтиман) и Монтана. Има 8 мача за младежкия национален отбор.
Този сезон той записа 12 участия за Славия и отбеляза 2 гола в Първа професионална лига.
17 декември 2016 | 17:01
http://www.sportal.bg/news.php?news=639742
Атакуващият халф Борислав Балджийски е първото ново попълнение на Черно море в зимната селекция на "моряците".
Той разтрогна със Славия по взаимно съгласие през седмицата и подписа с тима от "Тича", съобщи специално за сайта на Черно море наставникът на варненци Георги Иванов. Срокът на споразумението не се съобщава.
Балджийски е юноша на Левски. Докато е бил играч на "сините", е преотстъпван на Локо (Мездра) и Несебър. Обличал е екипите още на Черноморец (Бургас), Ботев (Ихтиман) и Монтана. Има 8 мача за младежкия национален отбор.
Този сезон той записа 12 участия за Славия и отбеляза 2 гола в Първа професионална лига.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Iceberg написа:black sea написа:Уважаеми колеги черноморци, ако някои от вас си правят илюзии и си мечтаят за някаква невероятна селекция...си е за тяхна сметка. Както всички много добре знаете, всяка година и преди всеки сезон си говорим едно и също, надъхваме се, мечтаем, а пък после...Така, че аз лично нямам кой знае какви очаквания по отношение на селекция и подготовка, а се надявам на края на първенството да сме трети, имайки предвид колко са слаби останалите отбори. По отношение на Балджийски - приличен футболист, но съм чувал, че има проблеми с дисциплината - много се надува, огромно самочувствие, надменен и непукист. Я върши работа, я не. Гледам и Траянов, Паланков, Коконов, Дани Георгиев, вечно контузения Бакари, повечето от тях ветерани (наистина някои от тях дали много на отбора) остават, така, че забравете за някакво "подмладяване" и "освежаване" на отбора. Плюс това не чувам и не виждам да се мисли за конкурент на Венков, а това е наложително според мен и една голяма част от феновете на отбора ни. Пролетта да не стане така пак да сме изненадани и да се чудим какво става с отбора на Черно море след 60-тата минута на мачовете. И нещо друго - Гонзо казва, че около 21-22-ма опитни футболисти са ни достатъчни, а като знаем как и доколко той дава шанс на млади футболисти, да не ревем пак от къса резервна скамейка. Ако имаш двама-трима контузени и някой наказан, не можеш да попълниш даже групата за предстоящия мач. Мисълта ми е, че горе-долу колкото футболисти заминават, толкова и ще привлечем (Гонзо каза най-много четирима-петима нови), а уж ни е къса скамейката. Ще видим какво ще стане, ама много не се надявайте. Надеждата ни е, че другите са слаби, отчайващо слаби. А за клубното ни съоръжение въобще не ми се говори, не знам на какво и как се надявате да бъде готово за новия сезон.
За всичко си много прав! За някои неща, болезнено прав, даже! Затова и ще съм доволен, ако на мястото на заминаващите се вземат, ако не месита и роналдовци (щото за такива пари няма да се дадат, а зимата свободни агенти - много добри играчи, почти няма) то поне да са по-добри от Малик, Романов и сие. Е, сигурен съм, че поне един по-класен чужденец ще набараме - почти винаги се получава. Ще има и поне едно разочарование - и без това не се минава. Но, дано останалите да са конкурентни на сегашните титуляри, та да вдигнем нивото на основната единадесеторка, а и да поудължим малко, тая резервна скамейка. И въпреки, не кой знае, колко големите очаквания, не знам Вие, но аз с нетърпение очаквам да видя новите попълнения. Сега, като няма мачове, ще дебнем за трансферите!
Не е важно да са по- добри футболисти, а да имат по- голям принос за доброто представяне на отбора. Защото аз не мога да се съглася че Романов е слаб футболист. При нас просто не му се получи. Друг такъв пример е Курьор. При нас беше от малкото светли лъчи през миналата година, а след това го разнасяха насам натам като лайнян вестник и се вижда че не става. Освен ако едни юмруци и 5 мача наказание не са герйство.
Подписахме с Балджиски. Той по принцип е по- ефективен и по- полезен футболист от Романов, но да видим. Очакваме поне още трима. Така че да видим какво ще излезе. Вижте, за вратар съм убеден че такъв като Коварж няма да намерим. Увереност, спокойствие, преценка... див късмет имахме с този човек. Не знам как са нещата с Китанов, но и той е доста далеч от чеха.
[quote="black sea" Мисълта ми е, че горе-долу колкото футболисти заминават, толкова и ще привлечем (Гонзо каза най-много четирима-петима нови), а уж ни е къса скамейката. Ще видим какво ще стане, ама много не се надявайте. Надеждата ни е, че другите са слаби, отчайващо слаби. А за клубното ни съоръжение въобще не ми се говори, не знам на какво и как се надявате да бъде готово за новия сезон.[/quote]
"Не повече от 4, максимум 5 с вратаря ще привлечем. Не искам да взимам хора за резерви, ще се опитаме 1-2 българи да вземем и нещо класно като чужденци, тогава ще се опитаме да ги привлечем. В такива периоди повече от 3-има не трябва да се взимат. В Левски веднъж взехме 8 наведнъж и до 8-ия кръг не можехме да се уцелим", завърши Иванов.
Да сложим чертата колко напуснаха : Чанович,Коварж,Д.Златков,Г.Андонов,Малик,Романов,Минков,И.Неделчев
Т.е. 2 вратари + 6 полеви играчи в замяна търсим 1 вратар + max 4 -ма.
Излиза,че ситуацията ще стане още по зле от към липса на резерви.
Относно първото ново попълнение Балджийски като чисто футболни качества : За последния сезон в Славия с нищо не се открояваше на фона на останалите бледи бели. Иначе да "взриви" съблекалнята има качества.
"Не повече от 4, максимум 5 с вратаря ще привлечем. Не искам да взимам хора за резерви, ще се опитаме 1-2 българи да вземем и нещо класно като чужденци, тогава ще се опитаме да ги привлечем. В такива периоди повече от 3-има не трябва да се взимат. В Левски веднъж взехме 8 наведнъж и до 8-ия кръг не можехме да се уцелим", завърши Иванов.
Да сложим чертата колко напуснаха : Чанович,Коварж,Д.Златков,Г.Андонов,Малик,Романов,Минков,И.Неделчев
Т.е. 2 вратари + 6 полеви играчи в замяна търсим 1 вратар + max 4 -ма.
Излиза,че ситуацията ще стане още по зле от към липса на резерви.
Относно първото ново попълнение Балджийски като чисто футболни качества : За последния сезон в Славия с нищо не се открояваше на фона на останалите бледи бели. Иначе да "взриви" съблекалнята има качества.